Mijn favoriete outfits! + Shoplog.

by Tamara

Ken je dat? Dat je in je kast kijkt en je je realiseert dat je net even iets te grondig bent geweest met opruimen het jaar daarvoor? Nou, dat had ik dus. Want hoewel mijn wintergarderobe wel prima was, heb ik vorig jaar na de zomer een vlaag van verstandsverbijstering mijn kast nogal ehh. rigoureus opgeruimd, waardoor ik nu een probleempje had. Want het was supermooi weer en ik had niets om aan te trekken! Ik besloot een bestelling te plaatsen en in de sale een flink aantal items in te slaan, zodat ik de komende maanden doorkom. Oké, het lijkt misschien een beetje veel, maar als je je bedenkt dat ik echt geen tshirt meer overhad, valt het echt heel erg mee.. Toch? Ik kocht vooral een heleboel dingen van mijn favoriete merken Only en Vero Moda. Kijken jullie mee naar wat ik allemaal gekocht heb en welke combinaties ik daar afgelopen week mee maakte?

Wat ik allemaal kocht.

Oké, ik weet dat er mensen nu gaan zeggen dat het belachelijk is dat ik zoveel dingen heb gekocht, maar laat ik eerlijk zijn, ik koop echt bijna nooit wat voor mezelf. Alles wat ik koop is voor de kinderen en zeker in de afgelopen maanden heb ik mezelf echt een beetje verwaarloosd. Mijn vriend zei ook dat ik best wel eens een keer wat voor mezelf mocht kopen en aangezien ik dus echt amper nog wat fatsoenlijks in de kast had hangen, besloot ik dat gewoon te doen. Ik doe altijd heel erg lang met mijn kleding en ik hou gewoon van nieuwe dingen… Dus. Laaaat me! Haha.

Dit kocht ik en zo combineerde ik het!

Ik pakte een paar weken geleden mijn biker jasje van de kapstok, om te zien dat hij het na vier jaar echt begon te begeven. Niet zo gek, want ik heb hem echt ontzettend vaak gedragen! Ik besloot een nieuwe te bestellen en ging voor de zwarte die je hieronder op de foto’s ziet, hij past overal bij en ik ga er vast veel plezier van beleven! Dan het volgende jasje. Ik twijfel al een paar jaar of ik een spijkerjasje zal kopen, ik vind ze namelijk heel erg leuk, maar ik weet nooit zo goed hoe ik het moet combineren omdat ik vaak spijkerbroeken draag. Maar ik zag op Pinterest een paar foto’s van vrouwen die het combineerden met een jurkje of op een gekleurde korte broek en dat vond ik eigenlijk supermooi staan. Dus ik besloot maar een poging te wagen!

mijn eerste spijkerjasje sinds ik een kind was! jeej hahahha

Dit is eigenlijk mijn standaard favoriete outfit. Een spijkerbroek, blouse en bikerjack. Dit jasje is nieuw en kocht ik bij Sansonline.

Ook een favorietje! De broek en het streepjesshirt zijn nieuw, het jasje heb ik al vier jaar en is zeker een favoriet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw jurkje! Het moet maar net je ding zijn, maar ik vind hem heel erg leuk! haha!

Oké, dit is wat spannender, want geel is niet helemaal mijn kleur. Tenminste, ik vind het heel erg leuk, maar ik draag niet zo snel felle kleuren. Toch vind ik deze erg leuk!

Saaie favoriete outfit! haha!

je ziet al aan mijn gezicht wat ik van de plotselinge regen vond haha! Maar het gaat om de broek, die is nieuw! Het is de Only Royal High skinny jeans. Ik heb deze broek in 5 soorten en is echt mijn favoriet! 😀

Simpel standaard outfitje! 😀

De enige post met andere schoenen! Lol! Hahha! Deze outfit is ook heel favoriet! iK vind de kleur van het blousje zo leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals jullie kunnen zien heb ik niet zo’n hele spannende stijl. Ik hou van mooie kleren, maar het moet niet te opvallend zijn of teveel poespas hebben! Je ziet mij gewoon het vaakst in een broek, een shirt/blouse en een jasje! haha!

 

Wat is jouw favoriete soort outfit?

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Els 13 mei 2020 - 10:55

Ik ben juist dol op felle kleuren en vind dat gele blousje echt geweldig!

Reply
Anoniem 7 mei 2020 - 08:08

Dat gele blousje staat wel echt goed!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.