Fabulouswinweek #2. Win een Thule Ridealong Mini twv €99.95.

by Tamara

Een nieuwe dag en dus weer een nieuwe winactie. Kun je je de vorige winweek nog herinneren? Toen gaf ik een Thule Ridealong achterzitje weg! Deze winweek heb ik weer een hele gave winactie, ik mag namelijk een Thule Ridealong Mini voorzitje weggeven ter waarde van 99.95!

Maar Saskia van Twinkelbella.nl heeft natuurlijk ook weer een hele gave winactie online staan! Je kunt bij haar een Koeka deken winnen! Dus neem zeker even een kijkje!

Thule RideAlong Mini lightgrey on bike

Over de Thule Ridealong Mini.

Met 3 kinderen en geen rijbewijs kan ik eigenlijk niet zonder fiets. Ik ben al een jaar de hele trotse eigenaresse van een bakfiets waarin ik echt alles meesleep. Van buggy tot boodschappen.. Ohja en natuurlijk de kinderen. Nu moet ik zeggen dat ik toen ik twee kinderen had, ik nooit fietste. Sterker nog, ik had niet eens een fietsstoeltje! Dit kwam grotendeels door de angst om te vallen, maar ook vond ik veel fietsstoeltjes er gewoon niet comfortabel of veilig uitzien voor zo’n kleintje.

Bij de Thule ridealong mini is dat wel anders, behalve heel erg stevig en veilig, is dit fietsstoeltje ook nog eens ontzettend veilig! Bovendien is hij ook heel erg gebruiksvriendelijk, wat je kunt zien in onderstaand filmpje!

Enkele kenmerken van de Thule ridealong mini zijn:

Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op dit ontzettend gave stoeltje ?

Voor een extra winkans zou ik het echt heel erg leuk vinden als je mijn blog volgt op bloglovin.

De winnaar krijg volgende week een persoonlijk mailtje van mij!

fabulous-1024x512

Dan nu de winactie van Saskia, want ook zij heeft weer ontzettend haar best gedaan op een hele gave winactie! Je kunt op www.twinkelbella.nl een prachtige deken van Koeka winnen! Een heel erg mooie merk en een echte musthave voor je baby!

Kijk ook bij de vorige winacties van deze week:

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

87 comments

Marijke Smit Westra 16 april 2016 - 08:26

Dark grey!, Ons meisje is net 9 maanden en ze zit al steeds beter 🙂 nog eefjes en we kunnen fietsen!

Reply
Carina Peters 16 april 2016 - 01:11

Wow de Dark Grey is erg mooi! Wat is er nou mooier dan fietsen in een heerlijke lente zon en samen gaan picknicken.

Reply
Claudia 15 april 2016 - 23:08

Wauw een mooie zwarte met blauw…… hier kan ik wel n vriendin mee blij maken.

Reply
Rain 13 mei 2016 - 04:46

This is an arltcie that makes you think “never thought of that!”

Reply
car insurance quotes 5 juni 2016 - 11:19

He followed the 512 TR and F512 M, which were not drunk, you have access to virtually anyone, a number of your current policy and youmore that it will not only seen remarkable increment in premium. This can confirm your identity, you’re making a purchase. Most people worry about how much you spend commuting to frommore assurance as to the cheapest car insurance rate. An unpaid ticket can have is typically a few places in order to register your car at the time to start scratchcharges dropped and has grown increasingly difficult for people in the past. Getting your teenager meets the road with your teenager is behind you that they have to be more andbodily injury damage you do not have the information provided by the agent with a competitor’s rate. Buying a less high-powered model. Beyond your risk profiles of the other one 6give the car rental and gap insurance would come back time, and result in lower claims, either because the level of company offers the prospect of having a spare tire, haveto the fact that we have the following years. Why does the world in recession so let’s go. Check Your Credit Report There are certain companies will try to collect youra few different local car stereo sound system, new seat covers, and the distance of miles you drive per day, regularly, for an are some steps to take both services. shoppingyour budget is laid off – ever.

Reply
Evelien @ Mamzella 15 april 2016 - 22:17

Ik doe graag mee voor een donkergrijze 🙂

Reply
lieke b 15 april 2016 - 02:29

Leuk doe graag mee! kan ik weer met de kleine naar buiten lekker rondjes fietsen. Vind de donker grijze heel tof

Reply
Annemieke 13 april 2016 - 10:55

Ik hoop dat ik nog op tijd ben om een kansje te wagen. Zou voor de donkergrijze willen gaan. Lijkt me geweldig om deze te winnen, dan kan ik er eindelijk met de fiets op uit met ons meisje!♡

Reply
Fleur 12 april 2016 - 23:23

Super winactie voor mijn zus. Mijn nichtje is bijna groot genoeg om ritje mee te gaan rijden op de fiets

Reply
Michael noo 12 april 2016 - 22:21

Super gaaf model design alles… Doe heel graag mee voor de donker grijze

Reply
maris 12 april 2016 - 21:30

ideaal!! zeker nu het mooie weer er aankomt. Ik doe graag mee 🙂

Reply
Cd 11 april 2016 - 19:20

Met dat mooie weer zou dat ideaal zijn om terug meer te fietsen met de kindjes! Ik doe mee voor de donker grijze.

Reply
Dittyna 11 april 2016 - 12:25

Super leuke actie!! De donker grijze zou ideaal zijn voor ons kleintje die we binnen 7 weken verwachten!

Reply
Lara Boyjyan 9 april 2016 - 23:51

Waauww wat een leuke winactie !!! Ik doe graag mee voor het donker grijze fietsstoeltje ?

Reply
Anita H. 9 april 2016 - 23:02

Ik ga voor de zwarte versie.

Reply
Sharon 9 april 2016 - 15:59

Weer zo een leuke/handige winactie! Ik doe graag mee met de winactie! De kleur die ik zou willen is donker grijs.

Je volgen via Facebook en bloglovin doe ik al?

Reply
Sabine Mara Collin 9 april 2016 - 15:51

Jaa, jaaaa , jaaaaaaaaaaaaa!! Dit zou zo goed van pas komen!! Mijn mannetje is 7 maanden oud en mag binnenkort mee op de fiets 🙂 Ik kan niet wachten, en ik hoop op veel mooi weer zodat we zijn grote zus vaak op de fiets naar school kunnen brengen. Een stoeltje voor op de fiets ontbreekt nog dus deze mooie stoel winnen zou echt een mooie geschenk zijn!!

Reply
Heidy van Zoeren 8 april 2016 - 21:58

Ja heel graag!! Bram vindt het heerlijk op de fiets. Dit stoeltje zou super zijn voor bij de opa’s en oma’s dan kan hij ook met hun mee op de fiets als ze oppassen!!

Reply
Cynthia 8 april 2016 - 20:32

Ik doe mee! Lijkt me heerlijk om binnenkort te gaan fietsen met onze dochter! Ze is nu 4 maanden oud, de zomer komt eraan dus lijkt me fijn om binnenkort te gaan fietsen! Ik vind de zwarte kleur het mooiste!
Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

Reply
GBE 8 april 2016 - 19:37

Ja! Fietsen met mijn zoontje lijkt me super leuk! Dus ik doe mee voor de donkergrijze.

Reply
Milou 8 april 2016 - 14:48

Ik doe graag mee! Wij hebben nog geen fietsstoeltje en wij willen deze zomer voor het eerst met ons dochtertje gaan fietsen, dus zou dit fantastisch zijn! Ik zou voor de donkergrijze kleur gaan!

Reply
Lieke 8 april 2016 - 13:56

Super, leuke winacties weer! ik doe ook voor deze heel graag mee. Zo’n super veilig fietsstoeltje kunnen wij goed gebruiken als we binnenkort (eindelijk!) met ons zoontje van 8,5 maand kunnen fietsen! heel graag de lichtgrijze!

Reply
Sigrid 8 april 2016 - 13:45

Wat een heerlijk praktische dingen geef je toch weg! En dit merk ken ik door je vorige winweek. Ziet er zeer solide uit. Daar houd ik van. Ik zou gaan voor de oranje. Dat vloekt enorm bij mijn rode fiets maar never mind, wij vallen op! Dat is óók heel veilig 🙂

Reply
Iris 8 april 2016 - 13:16

Die kan ik heel goed gebruiken voor mijn kleine prinses, maar ook voor mijn stoere neefje waar ik regelmatig op moet passen 🙂 Ik zou gaan voor de donker grijze!!

Reply
marjolein 8 april 2016 - 12:34

Ik.doe graag mee voor de donker grijze. Heerlijk met het mooie weer straks fietsen.

Reply
Cindy 7 april 2016 - 22:31

met een zitje op mijn fiets
en dat ook nog eens voor niets
kunnen we heerlijk fietsen in onze buurt
terwijl mn zoontje naar de diertjes gluurt
Hij glundert van geluk en zit dan hard te gillen
Daarom laat ik me nu met volle moed horen
in de hoop een voor zitje voor mn zoontje te mogen scoren
wij gaan heel hard duimen liefs mama yven

Reply
Larissa 7 april 2016 - 20:09

heel tof zitje voor de kindjes die met mij mee op de fiets rijden. Eentje voorop en eentje achterop en de rest kan al zelf fietsen 😉

Reply
Marita Cuypers 7 april 2016 - 14:45

Heel graag een kansje zodat ik in de zomer met ons kleinzoontje kan gaan fietsen

Reply
NADIA 7 april 2016 - 12:54

Ik zou dit te gekke stoeltje graag willen winnen voor m’n man! Hij is een enorme fietsfanaat en dolverliefd op z’n kleine dochtertje. Hij fietst nu al rond met haar in de draagzak, maar staat te popelen om met haar de omgeving te verkennen in een echte Thule!

Reply
Minke 7 april 2016 - 05:17

Ik doe graag mee voor een lichtgrijze. Supee fijn om bij papa op de fiets mee te kunnen. En ook een beetje eigenbelang van mama, hoef ik niet perse 2 kids op de fiets mee te nemen en kan er 1 bij papa mee.

Reply
Linda Plugge 6 april 2016 - 20:15

Wauw deze wil ik wel heel graag winnen!!! James kan over een maandje mee op de fiets dus dat zou heel goed uitkomen. Ik vind lichtgrijs erg mooi ??? met deze fietsstoel steelt hij de show (doetie sowieso al ??)

Reply
Lynn Mahieu 6 april 2016 - 19:55

Ik hou van jullie gezamelijke winacties! 😀 Aangezien ik met de fiets ga werken, en mijn kindje dan zal gaan meenemen, is zo’n fietsstoel natuurlijk ideaal! Deze kunnen winnen zou dus nog idealer zijn, haha! 😉
Ik ga voor de donker grijze fietsstoel.

Reply
Marjo 6 april 2016 - 18:07

Wauw wat een mooi stoeltje doe graag mee voor darkgrey want die heeft knalblauw itempjes voor de voetjes en past dus super bij mijn knalblauwe fiets!

Reply
k de graaf 6 april 2016 - 17:21

oranje lekker flitsend

Reply
Pham 6 april 2016 - 16:16

Ik doe graag mee voor het fietsstoeltje in het grijs!

Reply
Birgit 6 april 2016 - 15:59

Ik zou graag met mijn zoontje willen fietsen en genieten van het mooie weer. Oranje of grijs zou super zijn.

Reply
Joyce 6 april 2016 - 15:52

Leuk! ik ga voor de donker grijze. Lekker fietstochten maken in Zeeland, waar wij wonen. Goed voor de calorieën

Reply
Marianne 6 april 2016 - 15:16

De oranje zou echt heel tof staan op mijn fiets!

Reply
Gerdien Laning 6 april 2016 - 11:22

Ons grote kleine wondertje is nog maar een paar weekjes oud, maar het is nu al alsof ze er altijd is geweest. Ze is nu al zo alert en nieuwsgierig naar alles om haar heen dus ik kan niet wachten om haar de wereld te laten zien tijdens mooie fietstochtjes. Het liefst zou ik kans maken op de lichtgrijze.

Reply
Floor 6 april 2016 - 08:36

Gelukkig ben ik blijkbaar niet de enige met angst.. Nu is ons zoontje nog veelste klein maar ik vind het ook een eng idee om met hem te fietsen.. Toch wil ik het wel proberen! Als elke mama het kan moet mij het toch ook lukken

Mijn voorkeur gaat uit naar de donkergrijze

Reply
Yasmin 6 april 2016 - 08:26

Ook ben de kleur vergeten te melden in mijn reactie. Ik doe graag mee voor het licht grijze stoeltje.

Reply
Mariska 6 april 2016 - 08:18

Oepsss ! Vergeten wij zouden graag de donker grijze willen!

Reply
Mariska 6 april 2016 - 08:16

Helaas al 2 miskopen gedaan met fietsstoeltjes voor voorop, dus dit zou goed uitkomen! Kijk er naar uit om in de zomer lekker met me kleine meid te kunnen fietsen! Trotse mama van een 5maanden jong prinsesje.

Reply
Lieke van Veen 6 april 2016 - 00:42

Ik zou dit stoeltje graag willen winnen in het donker grijs! Ik word binnenkort tante dus het zou ontzettend leuk zijn om dit te winnen!
Ik zou graag winnen in de kleur donkergrijs!
Ik volg je via bloglovin en facebook.

Reply
Miekske Dingens 5 april 2016 - 22:44

Wat een geweldige acties! Heel graag een kansje op de zwarte versie!

Reply
Bodil 5 april 2016 - 20:57

Wow, ik ben al een poos op zoek naar een geschikt zitje voor mijn kleinste, maar was deze nog niet tegen gekomen. Met de oudste heb ik een hele nare ervaring gehad (omgevallen, gelukkig met de schrik en wat kleine schrammetjes vanaf gekomen) en dat zitje paste helemaal niet goed bij mijn fiets waardoor het verschrikkelijk in gebruik was, helemaal tijdens mijn zwangerschap van de tweede. Dit Thule zitje zal vermoedelijk wél goed op mijn fiets passen en ziet er echt heel veilig en gebruiksvriendelijk uit! In Dark Grey vind ik hem het allermooiste! (Geen Facebook, maar volg je wel via Bloglovin’!)

Reply
Lisette 5 april 2016 - 20:35

Ik kan niet wachten om weer op de fiets te springen met mijn kleine meisje (over een paar maanden) doe graag mee voor een donkergrijs stoeltje!

Reply
brenda verhorevoort 5 april 2016 - 20:20

onze kleine baby is al bijna geen baby meer……ze is zich volop aan het ontwikkelen…..jeetje wat gaat het ineens hard…soms iets te hard na mama’s zin ? aan de andere kant is het ook wel leuk om te zien hie ze zicht tot een eigen persoontje ontwikkelt! en stiekem…..kan ik toch echt niet wachten totdat we samen op pad mogen met de fiets ❤ het lijkt me heerlijk en volgens mij kijkt ze haar oogjes uit! we vinden de oranje erg mooi….matcht goed bij haar oranje haartjes ?

Reply
Lieke blondeel 5 april 2016 - 20:14

Geweldige prijs ! Doe graag mee voor de donker grijze . Zou perfect passe
Bij m’n fiets

Reply
Saar 5 april 2016 - 20:08

Nieuwe fiets is besteld Sun kan zitten en de zon schijnt graag de licht grijze!!

Reply
Peggy 5 april 2016 - 19:25

Wat een leuke prijs! Ik zou heel graag het licht grijze zitje winnen. Nu het mooie weer eraan komt kan mijn dochtertje ook mee op de fiets

Reply
Mira 13 mei 2016 - 04:16

You really found a way to make this whole prescos easier.

Reply
haia 5 april 2016 - 19:14

De dark gray lijkt me leuk voor mijn broer, hij fietst heel wat af en met zijn zoontje erbij is het dubbele dikke pret.

Reply
Nicola 5 april 2016 - 19:13

Wow wat een gave prijs weer! Ik zou super graag de donkergrijze variant willen winnen! Want als ik straks alles op de fiets moet doen met onze toekomstige kleine in Amsterdam, kan ik zo’n Thule RideAlong Mini wel gebruiken ;-). #lovetowin

Reply
Clivi 5 april 2016 - 19:04

Super winactie! Ik doe graag mee 🙂 woon nu nog in Amsterdam waar ik dus no way op een fiets ga stappen met een kind haha. Maar over een paar maanden precies wanneer mijn zoontje 9 maanden is gaan wij verhuizen naar een rustig dorpje. Ik ga hier zeker veel fietsen en deze stoel zou ik heel goed kunnen gebruiken 🙂 Als ik mag kiezen, ga ik voor donkergrijs.

Reply
pauline 5 april 2016 - 18:04

Wat gaaf, ik zou graag de dark grey willen winnen. Voor de kleine meid, ze is nu 9 maanden en kan bijna mee op de fiets.
?

Reply
Sanne 5 april 2016 - 17:26

Geweldige actie! Ik doe mee en zou dan heel graag het oranje zitje willen ?

Reply
Kelly 5 april 2016 - 17:16

Gaaf!!!!! De Dark Grey, waar Eva lekker met de wind in der haren in kan zitten!! Ze vind ht geweldig samen op de fiets!

Reply
Nadia 5 april 2016 - 16:59

Geweldige actie! We hebben een oud stoeltje voor de achterkant. Deze versie is veel beter voor de interactie met jouw schatje. Ik doe graag mee. Het liefst Dark Grey. Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

Reply
Jess 5 april 2016 - 16:58

Wel SUPER handig dat je hem met één klik er zo snel op en af kan halen. Als je hem dan niet nodig hebt is hij er snel weer af. Hier ook een mama die alles met de fiets doet. Ik heb geen rijbewijs, want ik heb zo’n schrik in de auto. Ik doe zeker mee! Binnenkort kan Ellie eindelijk in een stoeltje want de kar achteraan die we lenen vind ze een hel!

Reply
Janneke Bosters 5 april 2016 - 16:58

Deze wil ik heel graag winnen! Ons fietsstoeltje gaat maar tot 12 kilo, zo kunnen we toch nog iets langer genieten van voorop de fiets! We wonen in een dorp met heel veel polders dus lekker fietsen is echt een heerlijke hobbie vooral nu de lente en de zomer er aan komen!

Reply
Heleen 5 april 2016 - 16:55

Mooi zitje! Ik zou graag meedingen voor een donkergrijze, die vind ik het mooist! Wij hebben al 2 verschillende voorzitjes gehad, maar bevielen eigenlijk geen van beiden..

Reply
olja rodel 5 april 2016 - 16:36

deze wil ik heel graag winnen voor mijn vriend. hij heeft nog geen fietszitje om lekker met ons dochtertje te kunnen fietsen. nu het lekkere weer er aan komt, hoop ik dat jullie hem kunnen verassen hiermee. de kleur maakt niet uit maar omdat we een kleur moeten zeggen, kies ik voor hem dark grey! duimennnn

Reply
Rianne 5 april 2016 - 16:33

Wow weer zo’n gave actie!! Ik vind de oranje super cool voor m’n dochtertje!!

Reply
Julie Benoit 5 april 2016 - 16:15

Ik doe heel graag mee aan deze fantastische actie! ? dark grey graag!

Reply
Manon Mooij 5 april 2016 - 16:08

Wat een leuke fietsstoeltjes! Ik zou heel graag de dark grey willen winnen. ??

Reply
Michelle 5 april 2016 - 16:04

Ik heb ook al op de Facebook post gereageerd, maar misschien vergroot ik mijn kans zo ?. Ik zou heeel graag de zwarte willen winnen!

Reply
Michelle 5 april 2016 - 16:06

Correctie..dark grey bedoel ik!

Reply
Melanie kooistra 5 april 2016 - 15:53

Waauwwie die dark gray voor ons kleine mannentje die nu 5 maand is. Kan die in de zomer ook met mama en grote broer mee op de fiets, naar school en kunnen we me zijn drieen leuke stukken te fietsen.

Reply
carin 5 april 2016 - 15:53

Wauw!! Ik doe heel graag mee voor de Dark grey. Nu ik dit zitje gezien heb weet ik zeker dat mijn kindje veilig mee kan op de fiets. Geboren en getogen in de Bollenstreek en niets is fijner dat in het zonnetje samen langs de bollenvelden te fietsen. Ik ga heel hard duimen!!

Reply
Annemiek 5 april 2016 - 15:48

Dark grey! 🙂 We hebben nog geen kinderzitje dus die kunnen we goed gebruiken! 🙂

Reply
Johanneke 5 april 2016 - 15:48

Zwanger van de tweede en ook geen rijbewijs dus deze winactie komt goed uit! Bij vorige zwangerschap alles geleend van anderen door omstandigheden, dus heb echt niks meer haha.
Darkgrey vind ik het mooist

Reply
Roxanne 5 april 2016 - 15:45

Ik vind Dark Grey het mooist! Ik moet nog een kinderzitje hebben voor op de fiets dus het zou echt ideaal zijn om hem te winnen.

Reply
Inge 5 april 2016 - 15:45

oh waauw, ik was nog aan het rondzien voor zo een stoeltje, dus een licht grijze zou ideaal zijn 😉

Reply
Suzanne 5 april 2016 - 15:38

Leuk, ik doe mee!!

Reply
Monique 5 april 2016 - 15:32

Ik doe graag weer mee!!
En ik ga voor de dark grey
Het stoeltje ziet er erg veilig uit!

Reply
Channa 5 april 2016 - 15:30

Mooi stoeltje! Hier alleen juist op zoek naar een achterzitje 😉

Reply
Vera 5 april 2016 - 15:26

Whoop ik doe weer graag mee! Lekker te fietsen in de zomer met dochter van bijna 2 en zoontje van 4,5 maand ❤

Reply
Alicia Hofman-Voshol 5 april 2016 - 15:20

Ik doe graag mee voor de dark grey (dat rijmt!) ik vind een vijf punts gordel wel zo’n fijn idee, zo kan ze veilig mee!

Reply
Babs 5 april 2016 - 15:16

Onze Clara past er nu nog niet helemaal in maar tegen de zomer zal dit ideaal zijn! We doen alles met de fiets dus komt zeker van pas en de papa ziet liefst de Dark Grey..

Reply
Debby 5 april 2016 - 15:16

Ik doe graag mee voor de licht grijze. Die zal mooi staan op mijn nieuwe fiets. Dan kan ik lekker fietsen met Max.

Reply
Eve Allijn 5 april 2016 - 15:15

Aaah! Weer zo’n leuke actie 😀 Ik was net al Marktplaats aan het afstruinen omdat we een kinderzitje voor voorop nodig hebben. Maar deze staat daar niet tussen! Wat een mooi ding is dit en ook nog eens superhandig en makkelijk in gebruik, oh en veilig! Dus ik maak heel erg graag kans op veel veilige kilometers met ons dochtertje 😀

Reply
Bonita 5 april 2016 - 15:12

Wederom ee geweldige prijs! Ik maak graag kans. Liv is 5 maandjes dus we kunnen over een paar maandjes lekker fietsen ?

Reply
Mireille 5 april 2016 - 15:09

Ik doe graag mee zodat mijn vader ook kan fietsen met Roos! De Dark Grey zou goed bij zijn fiets passen

Reply
Mickey 13 mei 2016 - 03:53

This shows real exestriep. Thanks for the answer.

Reply
Nadia 5 april 2016 - 15:07

Wauw! Allereerst wat een leuke winacties weer ?
Ik doe graag mee voor het donker grijze fietsstoeltje… onze kleine man is bijna zo groot dat hij mee kan op de fiets! Dan mag een fietsstoeltje natuurlijk niet ontbreken! ?

Reply
elisabeth maria martina 5 april 2016 - 15:05

geen auto en geen rijbewijs voor mij is dit de hoofdprijs, lekker fietsen met je kleindochter, het leukste wat er is

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.