Fabulous winweek #6 Win een exclusieve Dimee Maxicosi set!

by Tamara

Alweer de één na laatste dag van de Fabulouswinweek van Twinkelbella en Themommydiaries! Op deze dag geef ik weer een ontzettend leuke prijs weg! Namelijk een complete Maxicosi set van Dimee Exclusive! Saskia geeft vandaag ook weer een hele gave prijs weg! Namelijk twee lalaloopsy. Neem dus ook een kijkje op haar site.

image

Over Dimee Exclusive.

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van de eigenaresse van Dimee. Ze vroeg zich af of we niet iets voor elkaar konden betekenen en aangezien ik gek ben op winacties houden, had ik meteen een leuk idee!

Zeker nadat ik even op de site had gekeken werd ik helemaal enthousiast. Wat een ontzettend gave producten zijn het! Ik vond mijn standaard Maxi cosi al mooi, maar zo’n mooie hoes maakt hem natuurlijk helemaal af!

image

Bij de webshop Dimee Exclusive kun je de allermooiste autostoelhoezen voor jouw Maxi cosi Cabrio Fix kopen. Er zijn  losse accessoires te koop, kapjes, hoezen of complete sets! Alles om jouw Maxi cosi net even wat unieker te maken!

De exclusieve stoffen van dit merk worden speciaal ontworpen door een ontwerpen in New york en verkocht door heel Europa! De collectie bestaat uit prachtige kleurrijke prints en zijn van hoge kwaliteit! Echt een topproduct dus!

In de mail die de eigenaresse mij stuurde, kon ik de liefde en trots voor haar product aflezen! Ik vind het altijd zo mooi om te zien met hoeveel liefde er aan een product gewerkt wordt en daarom ben ik ook best wel trots dat ik een COMPLETE SET  voor je Maxi cosi weg mag geven!

image

Wat kun je winnen?

Ik mag dus een complete Maxi Cosi set weggeven ter waarde van €89.95. Een complete set bestaat uit:

  • een unieke hoes
  • een dubbelzijdige stoelverkleiner
  • een setje gordelbeschermers
  • een dubbelzijdige zonnekap.

Zo heb je een complete set, die prachtig bij elkaar past en die je niet snel bij iemand anders tegen zal komen! De hoezen zijn gemaakt van 100 % katoen en dus heerlijk zacht voor je kleintje! Ook kunnen ze makkelijk op 30 graden gewassen worden, wat natuurlijk noodzakelijk is met zo’n kleine smeerpoets!

image

 

De winactie.

Wil jij kans maken op zo’n prachtige hoes van Dimee? Je hoeft natuurlijk niet mee toe doen voor jezelf, wanneer jij graag een vriendin of iemand anders blij wilt maken met zo’n prachtig cadeau mag dat natuurlijk ook!

Zo doe je mee met deze winactie!

Dat is alles!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je voor een extra winkans mijn bloglovin volgt!

De winnaar krijgt volgende week vrijdag een persoonlijk mailtje van mij!

fabulous-1024x512

 

 

Op de site van Saskia staat vandaag ook weer een hele gave winactie online! Ze geeft namelijk twee lala loopsy poppetjes weg! Superleuk toch? Kijk op www.twinkelbella.nl voor meer informatie!

Neem ook een kijkje bij de andere winacties uit deze fabulouswinweek:

 

Misschien vind je dit ook leuk

61 comments

Liesbeth 16 april 2016 - 08:15

Maud, Mila, Noud of Milan… Deze 4 sets springen er bij mij wel uit. Maar ja, we weten over een week of 4 pas wat het geslacht is van ons 2e kindje zal zijn. Tot die tijd dus nog de keuze voor 4 en zodra we het weten kunnen we kiezen uit 2. Wel echt een hele toffe prijs weer!

Reply
Marije 15 april 2016 - 22:55

Oeh, dit is gaaf! Ik doe graag mee voor de set Milan. Al is het alleen maar omdat ik gék ben op streepjes en Milan bijna de naam van mijn man is, haha. Hij heet Mila 🙂

Reply
Cecarolien 15 april 2016 - 20:21

Whooooo gaaf!!! Ik doe graag mee! Ik zou graag de Isa set willen winnen 🙂

Reply
lieke b 15 april 2016 - 02:23

Ooooh ze zijn allemaal leuk!!
maar als ik moet kiezen ga ik voor set noud! zie de kleine er al in liggen.

Reply
Matilda 24 december 2016 - 08:23

Well, a little tricky, insofar as craven vandals do go out of their way to hide from their acts. But I can still think of many, many public acts by Left Wing craven vandels. Attacking the crosses at the school, The Reichstag Fire, the attack on the Winter Palace by the Reds in Russia, the Cultural Retuvolion in China. Can you match my examples on the Right?

Reply
Mireille 14 april 2016 - 20:44

Ik zou graag de Set Rosalie winnen! Ik vind hem echt super gaaf!

Reply
chen 13 april 2016 - 11:26

Ik doe mee en ga voor set Milan!

Reply
Fleur 12 april 2016 - 23:43

Niet voor mij, maar zou er een zwanger vriendinnetje heel blij mee kunnen maken

Reply
Lieke van Veen 11 april 2016 - 14:21

Wauw wat een prachtige hoezen! Ik doe mee voor set ‘Noud’

Reply
Lieke van Veen 11 april 2016 - 18:25

Ik doe mee voor de set Noa!

Reply
Astrid 11 april 2016 - 10:46

Jammerrrr… Heb de maxi cosi Pebble 🙁 Maar erg leuke sets

Reply
Michael noo 10 april 2016 - 23:41

Super gaaf.. mijn voorkeur gaat uit naar de Set Robin… we verwachten over een aantal maanden onze eerste kleine dus zou super goed uitkomen

Reply
Alicia Hofman-Voshol 10 april 2016 - 22:00

Set Isa vind ik heel gaaf!

Reply
Nicola 10 april 2016 - 20:25

Wow wat een gave prijs! Het enige wat we nog missen van de uitzetlijst voor de kleine is een maxi-cosy. Ik doe graag mee voor de Set Noud. Wat een mooie hoezen maakt Dimee. <3. #lovetowin

Reply
Leonie 10 april 2016 - 14:54

Super leuk, die sets! Ik doe heel graag mee voor de set “Mila” lekker vrolijk en opvallend, i Like!

Reply
Sharlerm 10 april 2016 - 10:14

Ik doe graag mee. ?

Reply
Melanie 10 april 2016 - 10:12

Ik ga voor de set Esmee door de mooie kleurtjes! Helemaal mijn ding!

Reply
Kelly 10 april 2016 - 09:38

Ik zou graag meedoen voor set ‘Maud’, we hebben de kinderwagen, maxi cosi combi in een neutrale kleur genomen, maar stiekem zou ik het wel leuk vinden als de maxi cosi wel een lekker vrolijk kleurtje heeft voor ons nog ongeboren meisje ?

Reply
corry de vos 10 april 2016 - 09:04

Ik ga voor rood voor isa
gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een super blije winnaar uit

Reply
Pham 10 april 2016 - 08:44

The set Esmee is prachtig. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Dan is onze maxi cosi super lente/zomer proof ?

Reply
Chantal meijer 10 april 2016 - 07:28

Ik zou dolgraag meedoen voor ons ongeboren meisje die op 24 juli wordt verwacht voor set isa.

Groetjes Chantal

Reply
Sharon Janssen 10 april 2016 - 06:32

Jaaa….set jasmijn! Zo mooi!

Reply
Aicha 10 april 2016 - 03:49

De set Jasmijn ziet er heel schattig uit! Ik doe mee!

Reply
haia 9 april 2016 - 23:50

Helemaal over de top maar set isa vind ik heel leuk voor m’n lieve schat.

Reply
Lieke 9 april 2016 - 22:30

Set Milan! Wauw!! Maar set Naud, ook kei leuk. Jeetje wat een keus tussen prachtige producten en kleuren. Maar uiteindelijk kies ik dan toch voor set Milan! Daar kunnen de Boys van m’n vriendinnen jaloers op zijn 🙂

Reply
Danya 9 april 2016 - 22:19

Noud of Isa voor ons meisje. Wat een mooie hoezen!

Reply
Melanie kooistra 9 april 2016 - 22:16

En alweer zoon gave actie. Ik zou heel graag setje milan winnen voor sven. De maxicosi die we nu hebben, hebben al wat kindjes ingezeten ( Mijn nichtje neefje en oudste zoon). Dus hoe gaaf zou het zijn dat hij nu een geweldig pimp buurt zou krijgen. Ik ga heel hard duimen.

Reply
Cd 9 april 2016 - 21:35

Wauw dat is zo mooi! Ik word binnen enkele maanden meter en ik geef de maxi cosi cadeau, zou leuk zijn als ik er nog een mooie hoes bij kan doen! Ik zou voor ‘Milan’ gaan. Duimen maar!

Reply
Heleen 9 april 2016 - 21:22

Ik doe graag mee voor set Rosalie! Heel erg mooi en er wordt dan met liefde een liefdesbabytje in gelegd en in vervoerd! <3 Verliefd op de mooiste maxicosi ooit

Reply
Nienke 9 april 2016 - 20:58

Ik vind set Milan echt de mooiste! Ik zou deze set dolgraag winnen voor ons vierde kereltje (die we begin juni verwachten) zodat hij toch een beetje een nieuwe maxi cosi krijgt. Super leuke actie!

Reply
Jorinde 9 april 2016 - 20:57

In december 2015 ben ik mama geworden van een heel lief meisje; Robin. Sindsdien neem ik haar overal mee naartoe met de Bugaboo. Soms is het net even wat handiger om de reiswieg van de Bugaboo thuis te laten en de Maxi-cosi mee te nemen, alleen vloekt deze nogal bij mijn mooie rode Bugaboo. Daarom zou ik graag de Robin winnen voor mijn rode Bugaboo! Hoe leuk?! Dan ligt mijn meisje straks in een Robin bekleding die precies de juiste naam en kleur heeft die past bij mijn Bugaboo en bij mijn meisje. ❤ #liefde

Reply
Maaike Terpstra 9 april 2016 - 20:50

Ohhh wat een mooie setjes mag je weggeven zeg.
Aangezien onze smurf nog een verrassing is, zou ik gaan voor een neutraal kleurtje.
Robin of Noud hebben nu mijn voorkeur.
We wagen ook bij deze actie weer een klein gokje!

Reply
carin 9 april 2016 - 19:58

Wauw ze zijn allemaal leuk, het is te zien dat ze met veel plezier zijn gemaakt! Wij zouden met heel veel Liefde setje Noa gebruiken als we winnen!

Reply
Nadia A. 9 april 2016 - 19:57

Wow, wat gaaf! Prachtig zijn ze allemaal. Ik doe mee voor een nicht die zwanger is. Ik weet ook nog niet of het een meisje of jongen is, dat wil ze niet vertellen. ? Dus, het setje Maud lijkt mij ideaal. Ik volg je ook op Bloglovin.

Reply
Dolinda 9 april 2016 - 19:50

Wederom weer zo’n toffe actie!!

Zou voor de Milan gaan voor ons meisje wat over 3.5 week geboren gaat worden.
Lekkere blikvanger met een onwaarschijnlijk knap kind er straks in ?

O enne, jongens meisjes allemaal 1 pot nat. Vind die hoes gewoon tof! Niet zo zoetsappig ?

Reply
Cecile 9 april 2016 - 19:40

Geweldige winactie! Super dat je dit doet, Dimee & Tamara! Ik kan niet kiezen… Isa of Noud… Mocht ik winnen, dan heb ik nog 17 weken om erover na te denken 😉

Reply
Sara 9 april 2016 - 19:40

Lesley of Noud voor onze kleine meid! Ze zijn echt supermooi!

Reply
Linda Scheltis 9 april 2016 - 19:36

Oh wow, ik zou heel graag de set Rosalie winnen voor ons kleine lieve nichtje Sammy!

Jula en Cleo passen niet meer in de maxi cosi helaas ?

En nu duimen maar ???

Liefs Linda

Reply
Danielle 9 april 2016 - 19:14

Rosalie of isa vind ik ontzettende leuke setjes. Deze zou ik graag winnen voor ons mooie meisje

Reply
Charlotte 9 april 2016 - 19:03

Ik ben helemaal verliefd op set Rosalie ?
Zou een super mooi kraamcadeau zijn voor mijn prinsesje die vorige week is geboren ?

Reply
Lilian 9 april 2016 - 18:35

Wat mogen jullie gave spullen weggeven zeg! Ik hoop dat je er een aantal mensen heel blij mee kunt maken. Onze kleine boef is al uit de maxicosi, dus dat gaat hem niet worden!

Reply
Lynn Mahieu 9 april 2016 - 18:22

Ik vind set Milan heel mooi! 😀

Reply
Manon Mooij 9 april 2016 - 17:19

Weer zo’n leuke win actie! Ik zou de set Noa heel mooi vinden voor mijn prinsesje ?

Reply
Lisette 9 april 2016 - 17:15

Ik doe graag mee voor de set Esmee voor mijn dochter Juliette ?

Reply
Annemiek 9 april 2016 - 17:02

Wat zijn die leuk! Wij weten nog niet wat het gaat worden, maar vinden Esmee en Milan erg leuk.
Nog max 2,5 week tot de baby er is. Dan kunnen we kiezen 🙂

Reply
elisabeth maria martina 9 april 2016 - 16:59

set Jasmijn voor een lief kleintje wat in oktober wordt veracht

Reply
Anouk 9 april 2016 - 16:55

Wauw, gave actie! Ik zou heel graag de set Noud willen winnen ??

Reply
Nathalie 9 april 2016 - 16:37

Ik doe graag mee. En ga voor set Tess

Reply
Kim 9 april 2016 - 16:36

Oeeeeeeh, heel heel heel graag! Ik zou graag mee doen voor de maxicosi van mn zoontje Noud. Ik zou graag voor de set Milan mee willen doen!

Reply
Claudia 9 april 2016 - 16:27

Ik Doe graag mee voor set Isa!

Reply
Monique 9 april 2016 - 16:23

Ik vindt de set lesley erg mooi!!

Reply
Myrthe 9 april 2016 - 16:02

Ik doe mee voor de set mila staat super leuk bij de kinderwagen ?

Reply
Floor 9 april 2016 - 15:58

De Lesley set vind ik erg mooi!!!

Reply
Cindy 9 april 2016 - 15:45

Onwijs bloemachtig schattig om ons aanstaande prinsesje erin te leggen als ze in juli geboren is!♡♡

Reply
miranda aalders 9 april 2016 - 15:39

de set leslie wauw!

Reply
Lisanne 9 april 2016 - 15:39

Wauw wat een prijs weer! Ik vind de set Noa erg mooi!

Reply
Sanne 9 april 2016 - 15:30

Geweldig leuk om die saaie maxicosi op te leuken! Ik doe mee voor de set Milan!

Reply
Renate 9 april 2016 - 15:27

Set jasmijn past mooi bij me kinderwagen 🙂

Reply
Manon van L 9 april 2016 - 15:25

Ik vind de set Isa helemaal geweldig. Zou super zijn om mijn kleine meid in rond te tillen.

Reply
Vera 9 april 2016 - 15:20

Ik doe graag mee voor set ‘Noud’ ☺

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.