Fabulous winweek #4. Win een gebreide Poef!

by Tamara

Alweer dag 4 van de Fabulous winweek! Er staan alweer 3  winacties online en vandaag is het tijd voor de vie
rde! We zijn beide heel erg enthousiast over deze winweek en we merkten in de weken voorafgaand aan de winweek al op social media waar we wat voorproefjes van de winweek plaatsen, dat jullie er ook ontzettend veel zin in hebben!

Vandaag heb ik natuurlijk ook weer een hele leuke winactie online staan! Ik mag namelijk een woonaccessoire weggeven die ik zelf al heel erg lang wilde hebben! Namelijk een gebreide poef! Superleuk voor in de woonkamer, maar ook om bijvoorbeeld op de babykamer neer te leggen! Op de site van Saskia www.twinkelbella.nl staat natuurlijk ook weer een hele gave winactie online! Je kunt er namelijk een ouchbox winnen! Zeker meedoen dus!DSC_0190

Een gebreide poef.

Ben ik de enige die een wishlist bijhoud met daarop dingen die ik heel graag wil hebben voor in huis? Momenteel staan daar nieuwe eetkamerstoelen voor bij onze eettafel op, een nieuwe bank en een mooie fauteuil op. Tot voor kort stond daar ook een gebreide poef op. Ik weet niet waarom, maar ik vind die dingen gewoon zo ontzettend leuk! Ik heb hem zelf gecombineerd met een rond kleed en een mooie robuuste houten kist, staat heel stoer en door het gebreide van de poef heeft het ook wel iets landelijks!

Nu kun je natuurlijk alle kanten op met zo’n poef. Die van mij ligt in de woonkamer, maar ze zijn natuurlijk ook heel erg leuk op de slaapkamer of op de babykamer! Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op!

DSC_0188

De winactie.

In samenwerking met Eyoba mag ik een gebreide poef in een kleur naar keuze weggeven. Er zijn een heleboel kleuren beschikbaar, dus kijk zeker even op de site welke je wilt hebben.

Wat moet je doen om kans te maken op deze gave prijs.

Dat is alles!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je voor een extra winkans mijn bloglovin volgt!

De winnaar krijgt volgende week vrijdag een persoonlijk mailtje van mij!

fabulous-1024x512

Op de site van Saskia staat vandaag ook weer een hele gave winactie online! Je kunt namelijk een Ouchbox winnen! Kijk op www.twinkelbella.nl voor meer informatie!

Neem ook een kijkje bij de andere winacties uit deze fabulouswinweek:

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

72 comments

Denise Hendrikse-Groffen 18 april 2016 - 09:23

Met de roze zou mn meisje dolblij zijn op haar nieuwe kamer!

Reply
Dittyna 16 april 2016 - 15:18

Ik doe mee voor deze poef in mijn favoriete kleur groen. Dit kan ik dan gebruiken voor de newbornshoot 😀

Reply
Corine 15 april 2016 - 23:34

Doe graag mee! Leuk voor op de babykamer bij m’n schommelstoel.

Reply
Claudia 15 april 2016 - 23:31

Wat n leuke poef…. in t grijs zou hij mooi in ons huis staan.

Reply
lieke b 15 april 2016 - 02:27

Wat een super leuke poef! Ga binnenkort samen wonen en dit zou perfect in het interieur passen wat we willen. Daarom waag ik graag een kansje! leuk

Reply
Astrid 14 april 2016 - 22:39

Ik doe heel erg graag mee! Lekker voor mezelf 🙂

Reply
Mireille 14 april 2016 - 20:40

Ik zou hem graag winnen voor bij mijn dochtertje op haar kamer! 😀

Reply
Maaike 14 april 2016 - 12:07

Voor mijn dochtertje!

Reply
chen 13 april 2016 - 11:22

Ik doe mee, altijd een zitgelegenheid mijn favoriete kleur: antraciet!

Reply
Annemieke 13 april 2016 - 10:52

Ik doe graag mee, zou prachtig staan in onze huiskamer 🙂

Reply
Fleur 12 april 2016 - 23:24

Leuk! Ook een prijs voor mama’s. Hier heb ik wel een plekje voor in mijn nieuwe huis

Reply
melissa 12 april 2016 - 11:57

Wauw; weer zo’n leuke actie! Ik zou denk ik een grijze willen voor de stoere grote jongenskamer van zoontje jarno. Erg leuk. Ik volg via bl en fb (melissa van stipdonk).

Reply
Cd 11 april 2016 - 19:17

Zo’n grijze zou mooi staan in onze woonkamer…

Reply
Nadia A. 10 april 2016 - 16:40

Leuke actie! Heel bijzonder vind ik deze gebreide Poef, graag in groen voor onze woonkamer. Ik volg je al lang ook op bloglovin.

Reply
Iris 10 april 2016 - 12:17

Deze poef zou prachtig staan in onze woonkamer

Reply
Aicha 10 april 2016 - 03:46

Wat een leuke actie zeg! Ik doe ook mee!

Reply
Joyce (Joy ce) 9 april 2016 - 22:21

Hoi! super leuke poef en het kleurtje heb ik al in mijn hoofd als ik zou winnen 😉
ik zou m weggeven aan mijn zusje, gaat voor het eerst samenwonen en hebben een leuk huis gekocht.
Zij heeft mij ook altijd geholpen dus ik denk dat ze hier erg blij mee zal zijn
ik volg je op fb en bloqlovin

Reply
Linda Plugge 9 april 2016 - 21:32

Wat een ontzettend leuke poef, ik zou hem graag willen winnen voor ons nieuwe huis die in juni wordt opgeleverd! Ik heb ook een lijstje met nieuwe spulletjes gemaakt en deze poef staat daar super bij!! Duimen maar ???

Reply
Mirte 9 april 2016 - 21:24

En nog zo’n leuke actie! Kan het niet laten om ook hier een gokje te wagen. ?? Heb de site gecheckt en inderdaad hele mooie kleuren, de groene zou perfect staan bij de jade groene muur op de babykamer voor onze babyboy. ?

Reply
Jolijn 9 april 2016 - 15:44

Wat een leuke actie! Ik doe graag mee (:
Ik volg je op bloglovin’ en facebook.
XX Jolijn

Reply
Nicola 8 april 2016 - 20:25

Ik doe mee 🙂 Wat een leuke prijs weer. Supermooie poef voor de newborn photoshoot. Ik kan niet wachten tot onze kleine man er is, hem vast te houden, te knuffelen en prachtige foto’s van hem te maken op deze gebreide poef. #lovetowin

Reply
Rory 8 april 2016 - 20:14

Zo doe ik nooit mee aan winacties… maar seriously Tamara, de prijzen zijn gewoon té leuk 😉
Ik waag een gokje voor… Huib, Mila of mijzelf (we zullen er alledrie gebruik van gaan maken). De kleur die ik het mooist vind passen in onze woonkamer is beige/ecru (By Boo – Hyacint Poef – Beige), maar ik vermoed dat die niet meedoet. Anders ben ik ook zeer blij te maken met de lichtgrijze variant (Overseas – Natural Knitted Poef – Grijs). Super de puper!

Reply
Anita H. 8 april 2016 - 18:34

Ik doe graag mee voor een grijze poef voor in de woonkamer.

Reply
Monique 8 april 2016 - 18:26

Ja staat hier op de wishlist voor de babykamer! Ik zou hem dan ook graag voor mijzelf willen 😉

Reply
Jolanda leary 8 april 2016 - 17:21

Ohw ik doe mee voor mijn moeder! Ze is het huisje aan het opknappen en dit zou echt gaaf staan!

Reply
Mary-Lou 8 april 2016 - 16:16

Jaaaa, ik wil ook graag een poef! Staat zo gezellig. De antraciet grijze zou leuk zijn voor in onze woonkamer of op de kamer van mijn dochter. Ik volg je al op Bloglovin.

Reply
Kirsten 8 april 2016 - 15:38

Oh de witte zou mooi zijn in ons nieuwe babykamertje! ?

Reply
Kelly 8 april 2016 - 15:04

Ik gun het iedereen, maar zeker ook mijn mannetje! Wij gaan volgend jaar in onze nieuwbouwwoning en deze zou perfect in ons interieur passen!

Reply
Milou 8 april 2016 - 14:46

Ik heb helaas geen fb meer, maar had je wel geliked toen ik het nog had. Verder doe ik graag mee voor mijzelf maar ook gun ik het mijn moeder van harte! Zal erg leuk staan in hun nieuwe appartement!

Reply
carina peters 8 april 2016 - 11:07

Deze is erg mooi, heb mijn babykamer in grijstinten dus deze zou daar prachtig bijpassen!

Reply
Marian Zw. 8 april 2016 - 08:20

Die zou echt heel mooi staan in onze erker! Een heerljk plekje als de zon schijnt. Lekker op de poef ploffen, boek of tijdschrift erbij en genieten!

Reply
Carlijn 8 april 2016 - 07:56

Jaaaa met deze doe ik heel graag mee! De meeste items (zoals de Stokke Tripp Trapp) zijn voor mij niet zo relevant vanwege de tweeling, maar van deze kan ik er best eentje in huis hebben hahaha. Vind het een beauty, past ook goed bij mijn grijze bank.

Reply
Linda Smeets 8 april 2016 - 03:26

Wat een enorm leuke poef! Hij zou prachtig staan in onze nog af te maken nieuwe woonkamer. Kortom, ik doe voor mijn gezinnetje mee 🙂
Ik volg tevens op Bloglovin’.
Alvast een fijn weekend toegewenst! ?

Reply
Manon 7 april 2016 - 23:10

Wat een mooie acties heb je toch. Ik vind de roze echt een plaatje!!! Zou super in de woonkamer staan. Dames een plekje om op te zitten en ziet er nog een beetje modieus uit ook.

Reply
Bodil 7 april 2016 - 22:36

Mooi! En veel prachtige kleuren om uit te kiezen. Onze jongste dochter heeft nog geen eigen zitplekje op haar slaapkamer, maar zal daar wel binnenkort aan toe zijn. Deze poef zou geweldig staan (of beter gezegd, zitten 😛 ) in haar kamertje!
(Facebook heb ik niet maar ik volg je wel via Bloglovin’!)

Reply
Kaylie Vintges 7 april 2016 - 22:22

Ik doe weer heel graag mee. Wat heb je toch een gave acties! ❤

Reply
Melanie kooistra 7 april 2016 - 22:04

Wauw die poef is geweldig.
En wat zou die onwijs gaaf staan op stefano zijn nieuwe slaapkamer, waar ik vandaag aan begonnen ben.

Reply
Michelle 7 april 2016 - 22:04

Is het heel erg als ik zeg dat ik voor mezelf meedoe?
Ik wil al heel lang deze poef hebben en nu kan ik hem winnen, yes please! Hij zal erg goed in ons nieuwe huisje passen.

Reply
Noraly 7 april 2016 - 21:54

Ik vind hem leuk!! (En wat heb je een hoop acties!) Ik doe graag mee 🙂

Reply
Charlotte 7 april 2016 - 21:40

Poefjes zijn leuk! Deze wil ik wel winnen, of voor op Aukjes kamer of gewoon lekker in de woonkamer. Leuk!

Reply
Manouk 7 april 2016 - 21:25

Oeps! Ik doe mee voor mijzelf! Kan ik lekker op de poef zitten terwijl kleine Juul de hele kamer rond kruipt! Zalig. Staat al lang op mijn wishlist vanwege ons nieuwe huis. Slaapkamer wordt ook onder handen genomen, dus overal staat de poef prachtig! ? Gaaf!

Reply
Tine Vanhaevre 7 april 2016 - 20:42

Oh me, me, me! ?

Reply
Mathiske's mama blog 7 april 2016 - 20:21

Wat gaaf! Staat al lang op mn verlanglijstje! Ik wil graag meedoen voor hier in de huiskamer!

Reply
Tamara TS 7 april 2016 - 20:11

Die poef is geweldig! Laat die nou net bovenaan mijn verlanglijstje staan, samen met 1 van hun boekenkasten. Ik ben ook zo’n verlanglijstjes-mens. Ik doe dan ook graag mee, gewoon voor mezelf, omdat ik er zo graag eentje wil hebben.
Ik was al volger op BL en FB (Tamara Mara Großmaul)

Reply
Judith v veen 7 april 2016 - 19:52

Deze is erg leuk voor in de babykamer van mijn zus haar tweeling. Wij zouden die graag winnen!

Reply
Larissa 7 april 2016 - 19:39

super gave poef! <3 leuk om hier in huis te hebben.

Reply
Saskia 7 april 2016 - 18:50

Oh ja deze is zo mooi en leuk!
Zou perfect zijn als we in een ” nieuw ” huisje gaan wonen.. 🙂

Reply
Mirthe Reinders 7 april 2016 - 18:22

Ik doe graag mee voor mezelf! Ik had een prachtige gebreide poef die gebruik als ik mijn dochter aan het voeden ben. Maar Door het vele gebruik van mijn voetjes op de poef is deze helemaal ingezakt. Dus een nieuwe zou heel welkom zijn. Niets zo lekket als ontspannen op de bank zitten en de kleine meid voeden met de voetjes omhoog!

Reply
Liess 7 april 2016 - 17:40

Oh hier doe ik ook graag aan mee… prachtig voor op de Babykamer

Reply
Nathalie 7 april 2016 - 17:04

Hier doe ik ook graag aan mee. We gaan binnenkort verhuizen en ik ga een compleet nieuw interieur kopen dus deze zou er echt enorm goed bij passen.

Reply
Marijke 7 april 2016 - 16:59

Ik waag ook hier weer een poging. Leuk voor op de kamer van A.

Reply
Sharon 7 april 2016 - 16:49

Super leuk! Nee ik ben geen mama zelf. Maar volg wel je blog omdat ik het gewoon leuk vind om te lezen! Daarom ook erg leuk dat er ook zulke winactie bij zit! Ik ben bezig met mijn verhuizing en dit zou super mooi staan! Stoer opvallend woonitem! En mijn kleine neefje zal het ook super leuk vinden om op te zitten!

Reply
Leonie van Mil 7 april 2016 - 16:36

Leuke winactie!! Ik doe weer mee!

Reply
Nadia 7 april 2016 - 16:32

Gaaf! Ik doe mee voor op onze babykamer… hij is nog steeds niet zo warm en gezellig als ik zou willen!

Reply
Alicia Hofman-Voshol 7 april 2016 - 15:58

Leuk! Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze zijn op dit moment de slaapkamer aan het schilderen en hun slaapkamer deur staat altijd open met daarvoor een poef. Je raad het al, dat ding is spuug lelijk haha! Ik weet zeker dat de antraciet er super mooi staat

Reply
Nynke B 7 april 2016 - 15:48

Mijn nichtje krijgt een grote-meidenkamer, dit past daar heel goed in, want een prinsessenkrukje kan volgens haar echt niet meer 😉

Reply
ilona 7 april 2016 - 15:46

Leuk! Ik doe mee voor Milan dat zou heel leuk zijn voor op zijn slaapkamer

Reply
Marjo 7 april 2016 - 15:44

Wauw die is gaaf! Ik doe heel graag mee voor in onzewoonkamer mijn man heeft net allemaal nieuwe kasten gemaakt en daar past deze poef helemaal bij, kunnen wij lekker zitten hangen etc hij is gewoon fantastisch ??????

Reply
Birgit 7 april 2016 - 15:36

Ik wil zeker graag meedoen! Ik volg je al op fb en bloglovin’.
En als ik hem win, zou ik hem aan mezelf geven. Ja, lekker egoïstisch, maar ik vind hem zo leuk!!

Reply
NADIA 7 april 2016 - 15:36

We hopen over twee maanden te gaan verhuizen naar ons eerste echte eigen koophuis en ons twee maanden oude dochtertje gaat mee! Ik heb onwijs veel zin om haar een mooi kamertje te geven en JA, ook bij mij staat een poef voor op haar kamertje op mijn wishlist! De lichtroze variant zou prachtig staan.

Ben trouwens ook erg blij dat ik nu Eyoba heb ontdekt. Wat een mooie spullen zijn daar te koop! Gelukkig heb ik nog wel een heel huis in te richten… 🙂

Reply
Linda 7 april 2016 - 15:29

Oehhh wat gaaf!! Ik doe heel graag mee, wat een super mooie poef vind ik dit! <3
Ik zou hem op de slaapkamer van mijn zoontje willen zetten, met een tafeltje. Helemaal hip en een heerlijk plekje voor hem om lekker te kleuren 🙂

Reply
Tineke 7 april 2016 - 15:26

Oh, wauw! Die is wel erg mooi, ik doe zeker mee. Zo`n poef staat al tijden op mijn wishlist en dit is ook nog eens de perfecte kleur.
Liefs

Reply
janine brouwer 7 april 2016 - 15:18

Wauw heel erg Leuk! Ik zou als ik zou winnen de poef in grijs willen en in de woonkamer doen

Reply
Ingrid Dijk-Hopster 7 april 2016 - 15:16

Ik zoe erg graag mee voor in ons eigen huis, als het aan mij ligt komt hij in de woonkamer, maar op de een of andere manier is mijn zoon dol op poefen dus denk ik dat hij hem graag oo zijn kamer wil, dat wordt dus het mooiste plekjes uikiezen samen.

Reply
Heleen 7 april 2016 - 15:14

Ik vind hem echt superleuk! Vanaf juni gaan we onze huiskamer aanpakken en eindelijk wat IKEA-meubels de deur uit doen. Zo’n gave poef zou uitstekend staan in ons nieuwe interieur!

Reply
Kimberley 7 april 2016 - 15:09

Hij is gaaf! Ik vind grijs, wit en groen heel mooi. Nog even nadenken over de kleur, haha. Maar ik doe mee!

Reply
Vera 7 april 2016 - 15:08

Heel graag! Ons interieur bestaat uit meubelen van steigerhout en grijze tinten dus dit zou echt perfect staan in ons mooie huisje ❤

Reply
elisabeth maria martina 7 april 2016 - 15:08

origineel kado voor mijn kleindochter op haar nieuwe kamer

Reply
Manon Mooij 7 april 2016 - 15:05

Ik doe weer mee ?

Reply
Marijke Smit Westra 7 april 2016 - 15:02

Ik doe mee voor mijn dochtertje! staat vast en zeker prachtig in haar kamertje!

Reply
Wilmaaa 7 april 2016 - 15:00

Wat een leuke winacties! Ik doe mee hoor 🙂

Reply
Eline 7 april 2016 - 14:58

Oeh die zou ik wel graag willen winnen voor op mijn studentenkamer volgend jaar ???

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.