Fabulous winweek #1. WIN EEN Stokke TRIPP TRAPP

by Tamara

Wauw! Wat was de Fabulous Winweek in februari een succes! Saskia en ik waren het er meteen over eens dat we dit absoluut nog eens wilden doen! Eerst zouden we het in Juni nog eens doen, maar we vonden het zo leuk, dus ach! Waarom niet in April? Ook deze hele week hebben we weer super superleuke winacties voor jullie! We hebben echt ontzettend ons best gedaan om weer de allerleukste winacties te vinden en ik vind zelf, dat we hier behoorlijk goed in geslaagd zijn! Ik ben zooooo benieuwd of deze week ook weer net zo’n succes wordt als de vorige keer!

We trappen hier meteen af met een klapper! Ik mag namelijk een Stokke Tripp Trapp weggeven! Maar ook op Twinkelbella.nl kun je een fantastische prijs winnen! Namelijk een Italtrike driewieler. Dus neem zeker even een kijkje!

De Stokke Tripp Trapp.

Een tijdje geleden plaatste ik al een review over mijn Tripp Trapp stoel. Ik ben nog steeds echt ontzettend blij en tevreden over deze stoel en we gebruiken hem ook nog met veel plezier elke dag! Ik denk dat de kracht van deze stoel echt zit in de eenvoud! Het is een hele simpele stoel om te zien en daardoor staat hij heel mooi in elk interieur! Maar juist doordat hij niet teveel poespas enzo heeft is hij ook heel comfortabel voor je kindje! Nog even de pluspunten van de tripp trapp op een rijtje:

  • Past aan iedere tafel. Door de hoogte van deze stoel past hij aan iedere eettafel. Zo kan je kindje gezellig bij je aan tafel zitten als je gaat eten!
  • Makkelijk schoon te maken. Na het eten veeg het het meeste vuil er zo af met een natte doek en de hardnekkige restjes kun je makkelijk verwijderen door de stoel even nat te sprayen, even te wachten en het er dan af te vegen!
  • Geschikt voor elke leeftijd. Door de bijpassende accessoires, is de tripp trapp geschikt om te gebruiken van baby tot volwassen leeftijd!

IMG_0345

Over Babyplus.

Deze fantastische winactie word mogelijk gemaakt door Babyplus! Tijdens de vorige winweek stelden ze al een prachtig boxkleed van Koeka ter beschikking en nu kreeg ik een berichtje van ze dat ik een Stokke Tripp Trapp weg mag geven! Nou, ik heb echt een gat in de lucht gesprongen! Ik vond het zo ontzettend leuk!

Bij deze prachtige babywinkel in Hoorn verkopen ze eigenlijk alles wat met baby’s te maken heeft! Je kunt er terecht voor kamertjes, kleertjes, accessoires en zelfs kinderwagens! Het is ook echt een aanrader om ze op instagram te volgen, want daar komen de mooiste foto’s van hun assortiment en hun ontzettend mooi ingerichte etalage voorbij!

 

Dan nu de winactie!

Nu het allerleukste gedeelte van dit hele artikel! Ik mag namelijk een stokke tripp trapp in een kleur naar keuze weggeven! Je mag dus kiezen uit alle kleuren die er zijn! Maar er is meer! De winnaar van deze stoel, mag in de winkel in Hoorn de stoel komen ophalen, je wordt hier dan ontvangen door de eigenaresse en dan kun je meteen een kijkje nemen in deze ontzettend gave winkel!

IMG_0350

IMG_0351

 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Laat in een reactie achter dat je meedoet en naar welke kleur je voorkeur uitgaat.

De winnaar krijgt een persoonlijk mailtje  van mij volgende week en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

fabulous-1024x512

Dan nu de winactie van Saskia! Want zij geeft natuurlijk ook een ontzettend gave prijs weg vandaag! Op haar site, www.twinkelbella.nl kun je vandaag een  Italtrike driewieler winnen! Ik vind dit toch wel zo’n ontzettend gave prijs! (stiekem ga ik zelf ook meedoen! Haha) Ben je nog op zoek naar zo’n mooie driewieler neem dan zeker even een kijkje!

 

Misschien vind je dit ook leuk

201 comments

Jolanda 16 april 2016 - 09:44

Geliked en gedeeld. Zou leuk wezen voor onze zoon en ons 2de kindje opkomst.
Heb al eerder geliked en gedeeld, maar kan hier mij reactie niet terug vinden, dus nog maar een keertje 😉
De hazy Grey zou mooi zijn! 😀

Reply
Heidie 16 april 2016 - 09:24

Inderdaad een ontzettend toffe winactie. De triptrap is inderdaad een geweldige stoel. Ik zou hem graag in de kleur Storm Grey winnen en mocht ik winnen, maken we er een gezellig dagje Noord-Holland (Hoorn) van.

Reply
Marijke Smit Westra 16 april 2016 - 08:19

Zo graag! een witte zou zo mooi passen in ons huisje.

Reply
sandra 16 april 2016 - 07:47

Ik doe graag mee voor de kleine man die wij in augustus verwachten.
Grijs zou mooi staan?

Reply
Liesbeth 15 april 2016 - 23:23

Ik doe graag mee voor de kleine meneer of mevrouw die alweer 13 weken in mijn buik woont. Hoe fijn zou het zijn om vanaf oktober met z’n 4en aan tafel te kunnen zitten, papa en mama op een grote stoel en de baby in net zo’n mooie stoel als waar grote broer ook op mag zitten.
Misschien moeten we dan maar verstandig voor dezelfde kleur grijs gaan als de stoel van grote broer Bram.

Reply
Claudia 15 april 2016 - 23:04

Zwart alsjeblieft…….

Reply
Jacqueline 15 april 2016 - 22:31

Ja leuk.. Wij doen graag mee voor een witte of antraciet kleur ?

Reply
Larissa 15 april 2016 - 22:25

Super leuke actie!! Zou graag een witte wilen winnen omdat ik nu een kleine meid van 5 maanden heb en in verwachting ben van nummer 2!? zou ze dan voor allebei kunnen gebruiken. En staat super mooi in de woonkamer?

Reply
lieke b 15 april 2016 - 02:32

Heel handig voor als de kleine straks wat groter is en hier heerlijk op kan zitten! Doe dus graag mee. Ik volgde je al een tijd op bloglovin en ook op facebook

Reply
Annemieke 13 april 2016 - 08:37

Wow, wat een leuke win actie! Wil graag een kansje wagen voor onze dochter voor een witte stoel 🙂

Reply
Fleur 12 april 2016 - 23:22

Wat een gave prijs! Ik doe graag mee voor de grijze stoel

Reply
denise hendrikse-groffen 12 april 2016 - 21:45

mijn oudste dochter kan helaas nog niet op een gewone eetstoel zitten vanwege haar autisme, jongere zus zit daarom vaak op schoot bij papa en mama zodat de oudste in de tripp trapp kan.. dolblij zouden we zijn met een roze stoel voor ons kleine meisje zodat grote zus ook haar eigen stoel heeft! <3

Reply
Nousha 12 april 2016 - 03:14

Wat een fijne Winactie! Hoewel we nooit winnen is een kansje wagen absoluut al een voorpretje opzich. ? Ik zou heel graag mee willen doen voor de aqua blauwe voor mijn licht verstandelijk beperkte zoontje. Voor mijn dochter heb ik al wel een paarse tripp Trapp maar voed de kindjes nu ok de beurt. Wat zou het fijn zijn als we met zijn alle aan tafel kunnen eten. Fingers crossed wie weet hoef ik zometeen niet meer te sparen en winnen we deze prachtige stoel !

Reply
laury 11 april 2016 - 23:34

Ik doe graag mee voor de witte voor onze kleine man ! Nu bijna 2 weekjes oud en het is alsof hij er altijd al is geweest ? na een pittige bevalling van 18u en uiteindelijk keizersnede is het een super tevreden mannetje en genieten we intens van hem !

Reply
Jessica 11 april 2016 - 22:08

Het enige waar ik ooit spijt van had was het niet kopen van een trip trap bij ryan. Voor baby nr. 2 zou dit een mooie herkansing zijn! In het wit aangezien we geen idee hebben wat het nieuwe mensje voor geslacht heeft 😉

Reply
Daisy 11 april 2016 - 21:42

Wat een gave winactie! Ik doe ook heel graag mee 😀

We hebben een nieuwe kinderstoel nodig voor ons boefje in mijn buik (ons regenboogkindje waar we zo enorm naar uitkijken!) én een kleine eettafel. Daarom zoeken we een stoel die makkelijk aan deze tafel past en de Stokke is daar perfect voor natuurlijk!
Ik zou supergraag de Aqua Blue willen! 😀

Reply
lara 11 april 2016 - 21:25

ik doe graag mee voor de witte ?

Reply
Leila 11 april 2016 - 21:11

Super winactie!!!
Mijn dochtertje heeft de whitewash en voor ons prinsesje in de buik zou ik heel graag de roze willen en kunnen gebruiken !
Super dat je wordt ontvangen id winkel kan ik ineens shoppen ?

Reply
Maartje 11 april 2016 - 21:08

Oo zo gaaf deze stoel. Helemaal verliefd erop… Meg babyzitje ❤️.
Duimen duimen duimen voor onze zoon! ??

Reply
Sabrina 11 april 2016 - 21:01

Oei oei….kleine kans. Maar een kans is een kans! Doe graag mee voor een witte!

Reply
Stephanie Rath 11 april 2016 - 20:58

Super gaaf dat je een triptrap weg mag geven! Ik wil ook graag mee doen, en dan graag voor een witte.
Ik ben gastouder, zelf hebben we nog geen kindjes maar wel drie gast kinderen over de vloer. En wij zijn nog opzoek naar een mooie kinderstoel. Onze voorkeur gaat dan ook zeker uit naar een trip trap. Dit omdat we hem mooi en modern vinden en hij heel wat jaren en kinderen mee moet kunnen gaan. Ik volg ze op instagram, en jou op Bloglovin als ik het goed gedaan heb 🙂

Reply
Marieke 11 april 2016 - 20:53

Wat een supergave winactie! Wil eigenlijk al heel lang een tripp trapp maar vind het een hoop geld. Nu maar heel hard duimen dat we dan de aqua blue winnen! 😉

Reply
Manouk Hoek-van Enckevort 11 april 2016 - 20:47

Ik doe graag mee voor mijn dochter Loïs. De witte zou hier super leuk staan!

Reply
Kimberley van Ravenswaaij 11 april 2016 - 12:10

Wat super mooi! Ik ben je meteen ook gaan volgen op bloglovin 🙂 mijn schoonzus heeft ook een Tripp Trapp en wij zouden deze ook heel erg mooi vinden voor ons mannetje.
De White wash variant is denk ik het mooiste, zo zijn de nerven zichtbaar en past het mooi bij ons in huis. We gaan hier heel hard duimen!

Reply
Fleur 10 april 2016 - 20:56

Kate klimt steeds op onze stoelen, dus volgens mij is ze wel toe aan een witte Tripp Trapp.

Reply
Melanie 10 april 2016 - 10:09

Jaaaaa! I love babyplus, woon er heel dichtbij en heb daar 5 jaar geleden alles voor mijn eerste baby gekocht. Nu zou ik heel heel graag een mintgroene of grijze willen winnen! Duimen duimen duimen.

Reply
Nina 10 april 2016 - 08:51

Heb geen Facebook helaas maar voor deze stoel wil ik toch wel een gokje wagen. De lichtblauwe stoel zou namelijk geweldig staan bij het panterprint kussentje wat ik alvast had gekocht!

Reply
Pham 10 april 2016 - 08:35

Ik doe voor mee voor mijn jongste dochter. Ze is nu net 7 maanden en kan sinds 1,5 week zitten. We hebben nog geen eetstoel voor haar maar hoe gaaf als ze de roze wint en dan met het eten eindelijk gezellig naast haar grote zus kan zitten! Zusterliefde, roze, matching stokke stoelen ?

Reply
Lieke 9 april 2016 - 22:37

Wow wat een reacties allemaal! De grijze stoel zou ik graag willen winnen! Toen ik vroeger klein was hadden mijn ouders deze stoel als voor ons, ik heb er tot m’n 10de op aan tafel gezeten! Ideaal met prachtige kwaliteit die lang mee gaat en ook een lange periode gebruikt kan worden! Top top top!

Reply
Cd 9 april 2016 - 20:44

Die stoel staat al heeeel lang op mijn wishlist! Ik doe mee voor de witte versie!

Reply
Monica 9 april 2016 - 17:10

Wauw! ik zou deze stoel supergraag winnen! Nu zwanger van ons eerste kindje:) Wij vinden deze stoel erg mooi en praktisch, alleen jammer dat hij zo duur is.. dit zou de ideale oplossing zijn! De witte zou het beste in ons huis staan en zou eventueel meerdere kinderen mee kunnen!

Reply
Sharon 9 april 2016 - 15:54

Wat een super winactie! Ik doe graag mee!!
Ik had je pagina al geliked dus dat hoefde ik niet te doen. (Zelfde geld voor bloglovin) verder ben ik babyplus gaan volgen op instagram!

Ik zou het supper vinden als ik hem zou winnen!

Reply
Sabine Mara Collin 9 april 2016 - 15:46

Het blijft gewoon DE stoel-der-stoelen. Jammer genoeg is hij ver boven ons budget en daarom staat hij hier nog niet in huis. Maaaaaaaaar wat zou ik hem graag willen voor mijn kids!!
Mijn oudste is 5 jaar en eet natuurlijk mee aan tafel. Nu moeten we iedere keer een kussen onder haar billen leggen zodat ze goed mee kan eten. Met een Stokke kan ze op haar eigen stoel zitten en aanschuiven.
Onze allerkleinste is net 7 maanden en kan ook net pas zelfstandig zitten. Voor hem hebben we nu een plastic stoel (de alom bekende van Ikea) maar iedere keer hebben we ruzie met de uitstekende poten :p
Wat zou het heerlijk zijn als ik de kids op deze mooie stoel kan laten zitten die nog een flinke poos met ze mee zal groeien!!!!!
Ik kom hem graag ophalen bij Baby Plus in Hoorn en kies dan voor de zacht blauwe kleur….NU dus keihard gaan duimen 🙂

Reply
Kim van haarlem 9 april 2016 - 15:18

Wow super gave actie.
Wij zouden de grijze tripp trapp willen winnen voor ons lieve kleine mannetje!
Kan hij lekker bij ons aan tafel zitten.

Reply
Corinne 9 april 2016 - 14:34

Yaaay ik doe mee! Voor ons kleine ventje Lennon, geboren in januari jl. Ik zou gaan voor een witte of blauwe, maar dat mag Lennons’ papa uitkiezen, vind ik! Ik ga duimen 🙂

Reply
Lynn vd Kooi 8 april 2016 - 22:57

Wauw, ik doe graag mee! Ons meisje van 3 maanden wil heel graag bij ons zitten, zodat ze alles kan zien. Aan tafel nemen we haar nu vaak op schoot, maar straks kan ze hopelijk in een tripptrappstoel zitten! Wat zou het super zijn om een witte variant te winnen!

Reply
Patricia 8 april 2016 - 20:24

Ja graag de grijze!! Ze groeit nu echt uit de ikea kinderstoel. Wordt tijd voor een nieuwe grotere stoel! We gaan duimen!

Reply
Cynthia 8 april 2016 - 20:09

Wij vinden de tweede kleur van rechts van het eerste staaltje het leukste! We hebben nu een dochter van 4 maanden en zou dan als ik deze triptrap win de newbornset erbij kopen zodat ze mee aan tafel kan zitten, lijkt me gezellig ?
Ik heb trouwens alles gedaan, heb baby plus zowel op Facebook als IG geliked en volg je ook op Facebook en Bloglovin.

Reply
Janke 8 april 2016 - 12:10

Ik doe graag mee voor onze dochter. Wat zou ze het geweldig vinden om een mooie roze stoel te hebben!

Reply
Marije 8 april 2016 - 02:47

Hier doe ik heel graag aan mee. Ik wil zó graag een witte stoel voor mijn kleine meneer! 🙂

Reply
Romana 7 april 2016 - 23:53

Wij doen mee! ?

Reply
Catharina 7 april 2016 - 23:07

Super leuke winactie! Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar die donkergrijze. Ben 17 april uitgerekend van mijn eerste en zou het super leuk vinden als me zoontje zo’n mooie kinderstoel jaren kan gaan gebruiken.

Reply
Sjoerd 7 april 2016 - 23:06

Met 2 meiden zou een roze echt een troon worden!

Reply
Chantal 7 april 2016 - 22:29

Woehoeeee, zo leuk! Altijd handig zo’n stoel! En de mooie bruine tripp trapp past mooi in ons nieuwe huis straks!

Reply
Sylvana 7 april 2016 - 22:24

Super leuk, ik doe mee! Ben helaas (nog) geen lid van bloglovin.

Reply
Michelle Vis 7 april 2016 - 21:48

Check, check, dubbelcheck, ja ik heb alles geliked wat ik nog niet geliked had ?.
Alles om deze onwijs leuke en mooie Stokke Tripp Trapp te winnen! Een witte zou bij ons in het het paste bij de rest van de spulletjes passen.

Reply
Anoniem 7 april 2016 - 21:47

Mijn hartje slaat op hol! En mijn kindje is helemaal op hol, want hij hij liefst zou is zitten op zijn billen. Voor deze mama in weer en wind met mijn lieve kind zodit supergave stoeltje aan tafel zijn plekje zal zijn. ♡♡ dat zou zo gezellig zijn met zijn alle aan tafel ook al is hij klein!♡

Reply
Cindy 7 april 2016 - 21:54

Mijn hartje slaat op hol! En mijn kindje is helemaal op hol.wat hij het liefste wil is zitten op zijn bil. Voor deze mama in weer en wind met mijn lieve kind zodit supergave stoeltje aan mooi plekje bij de tafel zal krijgen . Om hem te leren waar we eten gaan op eten. Omdat dit goed is voor structuur en regelmaat . En het gezellig samen met het gezin is een goed begin. Vorige anoniem post is ook van mijn! Vergeten de naam erbij te zetten oeps

Reply
Laura Kolthof 7 april 2016 - 21:46

Afgelopen januari ben ik bevallen van ons tweede zoontje, Olivier.
Wat zou het leuk zijn om voor hem zo’n prachtige STOKKE Tripp Trapp te hebben…
Met ons vorige zoontje hadden wij een kinderstoel die ons erg slecht beviel. Hij zakte er in onderuit, ondanks allerlei verkleiners en andere pogingen. Daarnaast had de stoel een opstaande rand die lastig schoon te krijgen was en om nog maar te zwijgen over het tuigje waar we meermaals onze vingers bij vast hebben geklikt -auw!-
Onze voorkeur gaat uit naar een bruine, maar uiteindelijk maakt de kleur niet veel uit, want de stoel opzich is gewoon helemaal top! 🙂

Reply
Denise Hendrikse-Groffen 7 april 2016 - 21:38

Mn hart maakt een sprongetje bij het zien van deze geweldige winactie!! Wauwww!! ♡ met de roze zouden we enorm blij zijn! En wat ben ik benieuwd naar de baby plus winkel!!

Reply
UmmIsra 7 april 2016 - 21:18

Super leuke actie, ik doe graag mee voor een grijze.

Reply
Esther 7 april 2016 - 21:14

Wauw, wat n mooie prijs om weg te mogen geven!
Ik zou dolgraag de witte stoel toevoegen aan ons interieur voor mijn lieve dochter!

Reply
Stefanie 7 april 2016 - 21:11

Ik doe mee voor de zwarte versie!

Reply
Roxanne 7 april 2016 - 20:15

Wauw! Hier doe ik supergraag aan mee! Ik ben helemaal fan van de Stokke stoelen, zo gezellig voor de kleintjes om echt aan tafel te zitten ^_^ Ik zou voor een witte gaan, past heel mooi in het interieur en dan kan ik nog afwisselen met leuke kussentjes.

Reply
Janet Adham 7 april 2016 - 20:08

Oeh wauw! Wat een winactie!
Vandaag nog 2 weken voordat we onze tweede meid kunnen verwachten.

Aqua Blue! ?

Reply
Marilyn 7 april 2016 - 20:08

Oh wow!!! Ik ben net op zoek naar een vierde tripp Trapp. En die petrolkleurige hier op de foto zou zo mooi staan in onze keuken. De keukenstoeltjes hebben ook deze kleur. Wel een geweldige prijs om weg te mogen geven! En om te winnen ha ha.

Reply
Lisa Spanjaards 7 april 2016 - 19:48

Ooooo deze willen wij zo graag. Voor mijn dochter Bobbi. We hebben nu een stoel waar ze niet goed in zit en deze ziet er zo fijn uit. Zou ook perfect staan in ons nieuwe huisje. Wij zouden kiezen voor wit.

Reply
Larissa 7 april 2016 - 19:30

Ik doe graag mee voor hier in huis! De grijze stoel zou hier heel mooi passen bij de Stokke die ik al heb <3.

Reply
Rebecca 7 april 2016 - 19:23

Ik zou heeeeeeel graag deze stoel willen vinden. Er zitten ook zulke gave kleuren tussen!

Reply
Marita Cuypers 7 april 2016 - 14:42

Zou leuk zijn voor mijn kleinzoon

Reply
Kevin 7 april 2016 - 10:28

Zou heel tof zijn voor ons zoontje!

Reply
Denise 7 april 2016 - 07:51

Wat een ontzettend leuke winactie!
ik wil graag meedoen voor de witte tripp trapp stoel, omdat ik in juli voor het eerst mama wordt en ons huis dan opgeleverd wordt. Ik vind dat een tripp trapp stoel daar niet in mag ontbreken?

Reply
Stéphanie 6 april 2016 - 22:22

Gaaf! Wat leuk dat ik jullie zo via Instagram tegenkom. En dan ook nog een gave actie
Mooie website heeft de winkel
Moet zeker snel en kijkje nemen of ik nu win of niet
Maar ik ding graag mee voor een witte stoel.
Dochterlief is nu 5mnd en is al snel toe aan en mooie en practische stoel.

Reply
Mary-Lou 6 april 2016 - 22:18

Ok, de kans is ontzettend klein, maar voor een Stokke stoel wil ik zeker een poging wagen! Een mooie blauwe zou gaaf zijn! Daar reis ik graag voor af naar Hoorn. Ik volgde jou en Babyplus al overal.

Reply
Vera 6 april 2016 - 21:03

Wie niet waagt, wie niet wint! Ik doe graag mee voor onze dochter! Storm grijs vind ik een stoere kleur! Succes allemaal!

Reply
jolande 6 april 2016 - 21:01

Ik zou heel graag een lichteiken stoel winnen, voor mijn kleinkinderen..

Reply
Silvie N 6 april 2016 - 20:42

Ik waag een kansje voor mini terror. Zou een leuke verassing zijn als ze weer thuis komt?

Reply
k de graaf 6 april 2016 - 17:18

wauw die roze

Reply
Nadia 6 april 2016 - 16:40

Geweldig voor ons meisje! Ik vind Aqua Blue heel mooi en vrolijk. Een eyecatcher! ? Ik heb alle stappen gedaan en volg je al lang op Bloglovin.

Reply
Astrid 6 april 2016 - 16:40

Ooewwhhh ? De witte versie! Met ons hagelwitte huis moet het natuurlijk wel passen bij de rest van t interieur. Zou heel fijn zijn want ik heb de newborn set al in huis voor onze kleine spruit

Reply
Carla 6 april 2016 - 16:27

Wat geweldige actie. Wij doen heel graag mee! De witte stokke zou hier fantastisch staan en zou volop gebruikt worden. Toen ze enkele maanden oud was miste ik echt een stokke stoel. Nu nog steeds want Ze eet inmiddels elke avond mee aan tafel en dat zou nog beter gaan wanneer ze gewoon aan kan schuiven! Wij duimen heel hard!

Reply
Marloes 6 april 2016 - 14:03

Wat een super gave winactie!!!! die willen wij wel ? Wij gaan voor de kleur, white wash. We gaan duimen ?

Reply
Larissa 6 april 2016 - 13:35

Normaal ben ik niet zo een reageer/win actie type. Omdat vaak de dingen van winacties leuk zijn voor de heb, maar niet noodzakelijk.
Deze keer is het anders.
We hebben al een stokke staan. Gekregen van mijn oma voor m’n dochtertje. (Haar achter kleinkind dus)
Nu vond ik het zonde om het zo lang in de doos te laten staan. Dus destijds in elkaar gezet zodat stiefzoontje er alvast gebruik van kon maken.
Nu wordt het tijd dat de stoel omgebouwd word zodat dat babysit erop kan. En de kleinste er gebruik van kan maken, maar eigenlijk wilt stiefzoontje hem niet meer afgeven. Want hij zit er ook zo goed op!
Dus als wij hem winnen maak je niet alleen een moeder en dochter heel erg blij. Maar ook nog een hele lieve kleuter!

We zouden dan heel graag nog een grijze willen winnen?

Reply
Mamvan4boys 6 april 2016 - 12:39

Wauw wat een gave actie… voor zoon 4 lijkt me een grijs blauwe kleur te gaaf

Reply
Linda 6 april 2016 - 12:36

Leuke actie! Ik verwacht over 7 weken ons eerste kindje. En ik zou graag mee willen doen voor de witte of roze stoel ?

Reply
Rowan 6 april 2016 - 11:19

Waaauw geweldige winactie! Ik doe graag mee voor ons beebje en ik ga dan natuurlijk voor de soft pink met 4 meiden in huis!

Reply
Pham 6 april 2016 - 10:48

Super leuke actie. Ik doe mee voor de roze kleur ?

Reply
Janine Versteeg 6 april 2016 - 09:38

Wat zou ik graag deze stoel winnen! Onze stoel is helemaal op en we zijn echt zo toe aan een nieuwe stoel!!

Reply
Niki 6 april 2016 - 09:33

Wat een toffe winactie! Ik zou heel graag meedoen voor de witte stokke stoel. Heel fijn dat hij dan gezellig aan tafel kan zitten! Bovendien zijn de stoelen ontzettend mooi!

Reply
Kimberley 6 april 2016 - 08:46

Wit, blauw, grijs. Het maakt me niet uit, ik wil winnen, dus ik doe mee! Nooit een Stokke gehad, maar wel altijd gewild. Leuk voor ons derde kindje!

Reply
Anne-Marie van Oostenrijk 5 april 2016 - 23:00

Oehhh ik ben verliefd op de Aqua Blue, ik heb hem laatst in de winkel gezien echt super stoer! Wij zijn al zolang op zoek naar een Tripp Trapp, mijn zoontje heeft nu een derdehands kinderstoel. In augustus krijgt hij een broertje dus deze winactie komt als geroepen, zou super zijn!!

Reply
Hellen 5 april 2016 - 22:31

Wowieee wat een leuke winactie!! Ik doe graag mee voor de witte triptrap stoel. In juli verwachten wij ons tweede kindje, dus een extra triptrap is zeer welkom! ??

Reply
Kim 5 april 2016 - 19:20

Whooppieieieie ik ga voor antraciet. Past bij ons interieur en ik hoop dat je niet teveel vlekken erop ziet…haha

Reply
Fabienne den Ouden 5 april 2016 - 19:17

Wauwwwww hier doen we zeker aan mee! Wij verwachten ons derde kindje eind mei en hebben nog geen stoeltje voor aan tafel omdat we alle babyspullen al hadden weggedaan na onze twee meiden. Die stoeltjes waren niet geschikt voor alle leeftijden dus moesten plaats maken voor andere meubeltjes. Hoe geweldig is het als we een Stokke Tripp Trapp kunnen winnen! Aqua blue zou mooi bij ons passen. We weten niet wat we krijgen maar die kleur is perfect voor een jongetje of meisje! Duim, duim, duim!!

Reply
Daniëlle Lunter 5 april 2016 - 19:05

Zou echt geweldig zijn om deze te winnen! We verwachten binnenkort ons 1e wondertje ( gisteren uitgerekend ) dus zou helemaal goed uitkomen. Kan ze straks mooi bij ons aan tafel zitten???

Reply
Nicol meewis 5 april 2016 - 18:41

Geweldig deze gave stoel van stokke,al is er een kleine kans ik hoop deze stoel ook te mogen winnen;)?Zou graag voor mijn kleine Mop winnen, handig dat je deze kan verstellen. Graag doe ik mee voor de stokke kleur roze.

Reply
Marijke Smit Westra 5 april 2016 - 18:26

Wow! Dan zou die plastic k stoel de vliering op kunnen! Ze wordt er te zwaar en beweeglijk voor . Ik ben dus wel toe aan een stevige witte TrippTrapp

Reply
Jenny 5 april 2016 - 17:53

Laatste reactie was van mij. Beetje lastig winnen als je anoniem bent 🙂

Reply
Anoniem 5 april 2016 - 17:51

Leuke actie! Ik doe graag mee 🙂
Als we een Stokke zouden winnen, dan graag de white wash versie maar kom graag naar de Baby Plus om te kijken welke andere kleuren er nog meer zijn!

Reply
Angela 5 april 2016 - 15:45

Oeeeeh deze staat al maanden op ons verlanglijstje! Past perfect in onze kleine woonkamer. Ons meisje wordt te groot voor haar huidige tafelstoel dus deze tripp trapp zal hier erg goed uitkomen. Wit <3 Daar heb ik wel een tripje naar Hoorn voor over.

Reply
Sharon 5 april 2016 - 15:24

Wat een toffe actie! Ik doe graag mee voor een klassieke witte 🙂

Reply
Eve Allijn 5 april 2016 - 13:50

Helemaal te gek! Die zou bij ons ontzettend welkom zijn 😀

Reply
Eline 5 april 2016 - 13:30

Super leuke winactie!
Wij kunnen triptrap goed gebruiken?
Ik doe graag mee voor de witte stoel!!

Reply
Sigrid 5 april 2016 - 13:21

Ik word helemaal vrolijk van de Stokke Aqua Blue. Om de kleur, het gebruiksgemak, de kindvriendelijkheid en toch ook om het tijdloze design. Wat een uitvinding! Hoorn is voor ons een stuk rijden maar zo’n mooie prijs persoonlijk overhandigd krijgen en nog even verder snuffelen in de winkel is toch ook wel weer heel erg leuk. Dus ik hoop dat we binnenkort die kant op mogen rijden 😉 !

Reply
Sharmayne 5 april 2016 - 13:06

Wie niet waagt wie niet wint! Onwijs gaaf

Reply
Lotte&Saar 5 april 2016 - 11:47

Wauw! Wat een gave actie!
Wij willen erg graag de witte!
We volgen je op bloglovin & likes alles! Nu heel hard duimen! Liefs! X

Reply
Nienke 5 april 2016 - 11:36

Jaaaa ik zou echt heel graag een blauwe stoel willen winnen voor ons vierde kereltje die we begin juni verwachten!!
Ik volg je Facebook pagina al lang ? en zal de andere stappen ook even nemen!

Reply
Dana 5 april 2016 - 11:22

waanzinnig gave stokke actie !!!
Ik zou dolgraag deze aan tafel willen schuiven voor mijn meiden !!
Ik like op facebook, twitter, instagram en bloglovin’

Reply
Lieke van Veen 5 april 2016 - 11:04

Hele leuke winactie maar helaas is Hoorn een beetje ver weg voor mij 🙁

Reply
Tips voor Papa's 5 april 2016 - 10:31

Wauw, dit is wel echt een hele coole winactie! J zit nu precies in de fase dat hij het liefste zelf overal op wil klimmen en dat kan perfect met deze stoel. Ik zou dan ook graag meedoen aan de winactie.
De kleur hazy grey zou heel mooi staan bij ons thuis!
Voor zo’n mooie prijs wel een eindje rijden, maar kunnen we mooi met een dagje uit combineren ?

Reply
Marije 5 april 2016 - 09:55

Hazy Grey. Speciaal voor mijn zoon van 7 die strontjaloers is op de Tripp Trapp van zijn zusje (die de stoel gebruikt met newborn set). Én deze warme kleur past perfect in ons nieuwe huisje!

Reply
Corine buitendijk 5 april 2016 - 09:10

Oooo wat zou ik deze a actie graag winnen!
Ik ga voor de blauwe ? staat super naast onze roze en grijze stoel aan tafel!

Reply
Maaike 5 april 2016 - 08:34

Oh die zou ik graag winnen! Hoewel ik de nieuwe kleuren erg mooi vindt zou ik toch graag de whitewash willen hebben. Deze hebben we ook voor mijn zoon en ik denk dat dat mooi en rustig staat in de kamer.

Reply
Suzanne Knoop-den Adel 5 april 2016 - 07:50

Wat een ontzettend gave actie!
Een roze zou echt helemaal geweldig zijn om te winnen!!
En een kijkje nemen in de winkel, lijkt me ook ontzettend leuk!!

Groetjes,
Suzanne

Reply
Channa 5 april 2016 - 06:08

Super tof dat je dit mag weggeven. Zij echt zulke fijne stoelen!!

Reply
leentje vonk 5 april 2016 - 01:12

Ohh ik zou hier zo vreselijk blij mee zijn!! Wij hebben al een Stokke Tripp Trapp staan (lang leve mp) maar 2 kids en 1 stoel dat is niet zo’n succes. Nou kan de oudste wel redelijk op een gewone eetkamerstoel zitten maar echt comfortabel is dit niet voor hem. Hij zit dan erg laag en met eten is dit best wel eens lastig. Het is daarom ook altijd een gevecht wie er (volgens de jongens) op de Tippetap mag zitten. Met eten, knutselen en spelletjes doen doen we daarom elke keer maar een beetje switchen, en sjoemelen met kussentjes onder de bibs. Het gaat best hoor maar praktisch is anders. Elke keer ienemienumute voor het eten zijn wij inmiddels ook wel een beetje zat :p En Baby Plus, Die kennen wij natuurlijk wel! Top zaak!! Wij wonen daar nog geen 10 minuten vandaan 😉
Dolblij zouden wij zijn met een witte ♥

Reply
Leentje Vonk 13 april 2016 - 16:24

Vanmorgen vroeg na 3 super spannende dagen ben ik 10 weken te vroeg tante geworden. Wat ben ik trots op mijn broertje Quint Brouwer (20) en zijn vriendin Marina Jägers . Zo jong en nu al dit mee moeten maken is niet niks. Ze waren langzaam al spulletjes aan t verzamelen voor de komst van hun kleine Jack maar dat hij zich 2,5 maand te vroeg zou aandienen daar had natuurlijk niemand rekening mee gehouden. Ik doe daarom dolgraag mee voor deze prachtige Stokke Nederland Tripp Trapp voor mijn kleine neefje en zijn ouders. Dat als ik zou mogen winnen hun in ieder geval een mooie stevige kinderstoel hebben staan voor hun kleine man voor als hij over een tijdje sterk genoeg is om naar huis te mogen gaan. Dan krijgen ze van mij er zo’n mooie new born baby zitje bij zodat ze al meteen gebruik kunnen maken van deze prachtige stoel. En @babyplus hoorn kennen wij wel wij wonen nog geen 10 min bij deze top zaak vandaan 😀

Reply
Marielle 4 april 2016 - 23:44

Wat een toffe actie!! Ik erger me al drie jaar aan de stoel die ik van mijn schoonouders hebb gekregen.. (ssst.. Ligt gevoelig?) en zou graag deze winnen! In het donkerbruin of zwart.. Zoveel makkelijker schoonmaken dan de stoel die we nu hebben!

Reply
Lisette 4 april 2016 - 23:10

Ik doe graag mee aan deze actie en heb een voorkeur voor een lichtblauwe stoel mocht ik de gelukkige winnaar zijn ?

Reply
Roxanne 4 april 2016 - 23:00

Zo leuk dat jullie dit weer doen! 🙂 ik zou heel graag de blauwe willen hebben voor mijn kleine man!

Reply
ANika 4 april 2016 - 22:47

Like! Erg gaaf product. Leuke winactie. Ik denk dat ik voor blauw zou gaan.

Reply
Gabrielle Jelier 4 april 2016 - 22:28

Begin juni verwachten wij onze 2e zoon!
De Tripp Trapp Aqua Blue! Zo gezellig als de kleine straks bij naast zijn grote broer in zijn Stokke aan tafel kan zitten! Kopen we er meteen een New Born setje bij Baby Plus, ideaal!!

Reply
Danielle Noord 4 april 2016 - 22:18

Geweldig in het bruin!! Ik ga het gelijk delen!! #duimen

Reply
Miekske Dingens 4 april 2016 - 21:41

Wat een kick-off direct! Heel erg graag een kansje op deze mooie kinderstoel! Like beide pagina’s op FB (heb geen IG of Bloglovin), maar wel gewone lovin 🙂 Dikke kusjes!

Reply
Sanne 4 april 2016 - 21:39

Wauw, wat een te gave prijs om te winnen!!
De whitewash of de witte zou wel heel erg gaaf staan hier aan onze eettafel!

Reply
lauraine groen 4 april 2016 - 21:31

Heel graag een witte of grijze stokke trip trap. Wij zijn uitgerekend op 16 november. En kunnen dit prachtige en handige stoel zeker goed gebruiken. De oude baby stoel was er een van ikea… maar ik lees dat je deze ook kunt gebruiken als zij wat ouder worden en dat is erg handig. Wij doen graag mee

Reply
Linda Plugge 4 april 2016 - 21:23

Wauw wat een gave actie zeg!! Deze mooie triptrap in het wit of grijs zal super zijn voor ons nieuwe huis! Onze dochter zit er heel graag op als ze naar het kdv gaat. En ons zoo tje van 6 maanden straks ook! Dus wij gaan heeeel hard duimen ???

Reply
Michelle 4 april 2016 - 21:16

Ik doe graag mee! Grijs zou super zijn!

Reply
Lilian 4 april 2016 - 20:57

Wauw te gek zeg! Ik hoop dat je er iemand heel blij mee mag maken 🙂

Reply
Bella 4 april 2016 - 20:57

Ja ik doe heel graag mee voor ons lieve kleine meisje Sophie. De roze lijkt me helemaal geweldig om te winnen!!!

Reply
Nicola 4 april 2016 - 20:48

Oh, wat zou ik die Stokke Tripp Trapp graag willen winnen voor onze kleine mannetje die ons begin juni komt vergezellen! Ik kan niet wachten tot hij er is <3 #lovetowin #aquablue #stokketripptrapp

Reply
Eva Broeren 4 april 2016 - 20:28

Wat een super leuke actie!En wat zouden wij graag willen winnen!!!!Mijn zoontje van een jaar moet steeds in de roze Stokke van zijn zusje zitten. Ik wilde de Stokke toen eigenlijk op nieuw verven maar door allemaal omstandigheden is het er helaas nooit van gekomen!Hoe leuk zou het dan niet zijn als Luca nu zijn eigen Stokke zou krijgen (in een stoere kleur zoals grijs!)?Mijn man is bang dat Luca door de roze stoel later op ballet wil en niet naar hockey. So please…..hopen we dat wij hem morgen winnen!☺️

Reply
Manouk 4 april 2016 - 20:25

Oh wat leuk weer zo’n winactie week! En wat een gave aftrapper hebben jullie beiden weer:). Ik zou graag mee willen doen voor de roze variant! Na een zoontje wil ik voor ons dochtertje wel alles roze haha;)

Reply
Wendy Bakker 4 april 2016 - 20:20

Ik zou heel graag de blauwe stoel willen hebben voor mijn zoon van 14 maanden! Hij heeft te veel energie en heeft bijna zijn Bloom stoel gesloopt! Voor in ons nieuwe huis zou ik heel graag de Stokke stoel willen hebben zodat de kleine man weer stevig en veilig bij ons aan tafel kan zitten! Ik heb er al vaak bij staan kwijlen en Stokke levert nou eenmaal top kwaliteit!

Reply
Danielke 4 april 2016 - 20:18

Wat een gave actie! Ik zou graag de mintgroene winnen voor ons zoontje van 3 weken oud.

Reply
Irena 4 april 2016 - 20:15

Ontzettend gaaf!

Ik zou deze graag winnen voor mijn vriendin Lieke en haar man, zij verwachten in september hun eerste kindje. Daarnaast is ze mijn schoonzusje en verdiend het onwijs om in de watten gelegd te worden. Het wordt een jongetje, ik zou gaan voor grijs of wit.

Reply
Anne 4 april 2016 - 20:14

Ik doe heel graag mee! Zelf ben ik al in het bezit van een mooie Stokke triptrap maar mijn kleine neefje Finn van 5 weken nog niet. Hem gun ik dus deze prachtige stoel, die bij ons in ieder geval helemaal in de smaak is gevallen!

Reply
Roos 4 april 2016 - 20:09

Al sinds ik zwanger was van Ayden wilde ik graag een tripp trapp. Helaas nooit de funds ervoor gehad dus hij moet het doen met een goedkope neppert en Kenji in de nog goedkopere Ikea stoel. Met beide niks mis mee, maar óóoh wat ben ik verliefd op de prachtige Stokke stoelen. Na lang twijfelen tussen: storm grey, aqua blue en de white wash versie, zou ik heel graag de aqua blue versie willen winnen! En een tripje richting Hoorn zie ik helemaal zitten!

Reply
Evelien 4 april 2016 - 20:08

Ik doe mee. Zou graag een witte stoel willen.
Kan ons zoontje gezellig bij ons aan tafel zitten

Reply
Annemarie 4 april 2016 - 20:05

Jaaaa super gaaf voor onze baby die half juli verwacht wordt… i ❤stokke echt de beste kinderstoel die er is

Reply
Alicia Hofman-Voshol 4 april 2016 - 20:03

Ik vind de roze wel erg mooi! Doe graag mee voor mijn jongste meisje!

Reply
Rianne 4 april 2016 - 19:48

Jaaa! Wow!! De grijze lijkt me super gaaf!

Reply
Stephanie 4 april 2016 - 19:46

Ja de witte voor ons meisje van 4 maanden. Helaas geen centjes voor een stokke maar die willen we natuurlijk wel ♡

Reply
Tosca Top 4 april 2016 - 19:38

Oh, wat een super actie! Echt een mooie stoel…doe heel graag mee voor mijn aankomende wondertje❤. Ze wordt in mei verwacht. Mijn voorkeur gaat uit naar wit, omdat dat de kleuren vd meubels zijn.

Reply
Mirte 4 april 2016 - 19:31

Hele toffe winactie! Ik ben groot fan van de Stokke Tripp Trapp en met nog een kindje opkomst zou deze in het wit perfect van pas komen! X

Reply
Brenda Peters 4 april 2016 - 19:30

Zooooo dan! Wat een stoere actie zeg, gewoon nog een x doen!
Nou, doe ook dit x heeeeel graag mee! En uitgerekend vandaag zie ik dit voorbij komen ? (4-4: Isa’s geboortedag)
Isa zou wrs de roze kiezen, nu al kiest ze roze als ze mag kiezen?vind zelf de kleur op de foto ook mooi, wij hebben veel grijs, groentinten? hoe dan ook! Ik wil wel naar Hoorn komen rijden en die winkel eens goed bekijken

Reply
Raël 4 april 2016 - 19:29

Gaaf! Wij zouden wel heel graag de grijze willen winnen,. Zou hier goed uitkomen met een mannetje wat uit z’n huidige stoel aan t groeien is!

Reply
Floor 4 april 2016 - 19:27

Graag de storm grey ? Voor onze kleine man van nu 11 weken

Reply
Ilse 4 april 2016 - 19:26

Toch maar even een kansje wagen? ik vind de kleur van de foto erg gaaf voor onze knappe vent van 5 weken oud!

Reply
Leonie van Mil 4 april 2016 - 19:26

Super gaaf!! Ik doe mee! Mijn voorkeur gaat uit naar wit. Ik like alles! 😉

Reply
Lisanne 4 april 2016 - 19:23

Jeetje wat een winactie!
Ik zou graag een storm grey stoel willen! Zou hier mooi staan, maar het is dan ook een top stoel.

Reply
Anna Wienen 4 april 2016 - 19:22

Woooww dat is gaaf!!! De white wash vind ik super mooi!!
facebook: Anna York

Reply
Cora 4 april 2016 - 19:18

Wow, wat een gave winactie! De stokke tripp trapp staat hoog op ons verlanglijstje voor ons lieve kleintje dat binnen nu en 2 maanden geboren zal worden. Ik zou dan graag de witte stoel winnen. Het lijkt me zo gezellig als de kleine dan gezellig bij ons aan tafel kan zitten!

Reply
Rachel de Bruijn 4 april 2016 - 19:09

Jaa ik doe mee voor de witte Tripp Trapp.
Vriendin van mij is net mama geworden en heeft nog een stoel nodig. Ik doe mee voor haar!

Reply
Benay 4 april 2016 - 19:02

Jaa, ik doe mee en zou graag de zwarte willen winnen. Mijn vriend en ik verwachten ons eerste kindje en deze stoel die ik icm de newborn set zou willen, staat hoog op mijn verlanglijstje! Woon

Reply
Danielle 4 april 2016 - 19:01

Super super gaaf! Doe graag mee voor onze boef die heel erg toen is aan een nieuwe stoel ?

Reply
Dina 4 april 2016 - 19:01

Ik kan niet anders dan een gokje wagen! Dit is – denk ik – nog het enige dat wij echt missen voor ons kindje dat deze maand geboren zal worden. (heb alle stappen gedaan.)

Reply
heidy van Zoeren 4 april 2016 - 19:01

Ik zou heel graag de kleur van de foto willen. Dit is precies de kleur die bij onze keukenmuur past. Ik ben verliefd?

Reply
Jess 4 april 2016 - 18:49

Oh ik doe mee voor de witte. Ik doe mee voor de oma die zo jaloers is op ons stokke stoel. Ook als cadeau te doen omdat ze op ons meisje past als wij werken. Zij moet namelijk ook haar eten kunnen geven ik een leuke stoel! 😉

Reply
Debby 4 april 2016 - 18:02

Ik doe graag mee voor de witte stoel. Helaas hebben wij zelf het budget niet om er 1 te kopen. Dus hier zouden wij heel erg blij mee zijn!

Reply
carin 4 april 2016 - 17:12

Wauw volgens mij voldoe ik aan alle “eisen” nu hard duimen dat ik mag winnen. Wat zou dit een geweldig mooi cadeau zijn!!

Reply
Bodil 4 april 2016 - 16:53

Zo, wat een prachtprijs!!! En Stokke heeft zoveel mooie kleuren om uit te kiezen! Ik twijfel tussen Hazy Grey (past mooi bij het interieur) of Soft Pink (want, ja, met 2 meisjes in huis mag er best wat roze bij!)
Luxe probleem, want ik hoef alleen maar echt een keuze te maken mocht ik zo gelukkig zijn om er bij Babyplus een te mogen uitzoeken!
Overigens heb ik geen Facebook, ik volg je voortaan wel via Bloglovin’!

Reply
Inge 4 april 2016 - 16:45

wat een super actie!! de witte :), lekker neutraal voor ons

Reply
Sanne 4 april 2016 - 16:42

Wat een fantastische actie! Ik doe mee 🙂

Reply
Tamara Heller 4 april 2016 - 16:40

Wauw, wat ontzettend leuk! 🙂 en wat een gave kleuren! Ik zou voor de Hazel Grey of witte variant gaan. Perfecte basis voor ons meisje dat we over een paar weken verwachten! Ik zou ‘m verder aanvullen met de newborn set 🙂

Reply
Tanja Schouten 4 april 2016 - 16:40

Leuk hoor!!! 😀

Reply
Lisa 4 april 2016 - 16:39

Graag wil ik de hazel grey

Reply
Nina 4 april 2016 - 16:39

Wat een gave winactie! Dus doe heel graag mee!! We willen deze stoel ontzettend graag en als we hem zouden winnen. Zou echt super gaaf zijn. En dan kies ik voor de witte! Ik ga hard duimen. ???

Reply
Mireille 4 april 2016 - 16:36

Ik wil graag mee doen voor de kleur hazel grey! ??

Reply
Saskia 4 april 2016 - 16:32

Ik doe graag mee met deze winactie. Echt onwijs leuk!

Ik ben nu nog geen mama, maar ik werk als gastouder met verschillende kindjes.
De stoel zou dan ook echt goed te passen komen, zodat de kindjes er lekker en veilig op kunnen zitten terwijl wij met zijn allen knutselen, spelletjes doen, kleuren en natuurlijk eten & drinken.

Liefs Saskia

Reply
Nadia 4 april 2016 - 16:31

Cool!!! Dat is wel wat voor onze kleine man… kan hij lekker bij ons aan tafel zitten ?

Reply
Heleen 4 april 2016 - 16:29

Wat een gave prijs! Ik zou hem graag winnen in de kleur aqua blue, zou heel mooi passen in onze nieuwe huiskamer! Ik vind de tripp trapp echt onmisbaar voor elke ouder 🙂

Reply
Carolien 4 april 2016 - 16:26

Voor onze zoon hebben we al een trip trap, ideaal vind ik hem. Met een tweede op komst zou ik er graag nog een tweede witte trip trap bij hebben.

Reply
natasia 4 april 2016 - 16:23

heel graag wat leuk als onze derde spruit gelijk bij ons aan tafel kan zitten want dan kan met het newborn setje kleur zwart graag past overal bij 😀

Reply
Marianne 4 april 2016 - 16:19

De antraciet kleirige zou echt heel mooi staan in onze nieuwe keuken!

Reply
Alicia - Adventurousmom.me 4 april 2016 - 16:15

Ik zou heel graag een tripp trapp in white wash of grijs willen winnen! En gezellig om met de eigenaresse van Babyplus kennis te maken 🙂

Reply
Mirthe Reinders 4 april 2016 - 16:14

Hele gave actie! Ik zou graag de grijze willen winnen! Mijn dochtertje is nu 6 maanden en zijn begonnen met de groente en fruithapjes! Oma past ook op en dan zou deze prachtige stoel heel welkom zijn bij oma thuis zodat de kleine meid ook bij oma veilig aan tafel kan zitten eten en straks lekker knutselen op de tripp Trapp stoel!

Reply
Simonne 4 april 2016 - 16:13

Ohh mooi! Een mint kleur of roze ! ♡

Reply
miranda aalders 4 april 2016 - 16:10

wauw de lichtblauwe ! wat zou xavi daar blij mee zijn! en blije baby=blije mama

Reply
Monique 4 april 2016 - 16:09

Wauw!! Wat een gave winactie!!?
Ik doe heel graag mee. Ik vind de mint kleurige of de grijze heel mooi❤
Deze stoel is ideaal voor iedere leeftijd.
We gaan duimen?

Reply
Corine 4 april 2016 - 16:09

Wat een gave winactie! Ik doe graag mee! De gele vind ik erg vrolijk, zeker met een lachende baby erin 🙂

Reply
Marianne Bakker 4 april 2016 - 16:05

Naar 4 jongens kregen wij een dochter. . Dan horen we toch eigenlijk voor roze te gaan. Zo leuk en vooral handig!!

Reply
Lieke 4 april 2016 - 15:55

ohoh wat super leuk weer een winweek. Hopelijk heb ik deze keer meer geluk! Ik zou heel graag zo’n mooie roze stoel winnen voor onze dochter. Dat vrolijkt ons huis ook mooi een beetje op 🙂

Reply
Lisa 4 april 2016 - 15:54

Oh. Em. Gee.
Jaaaaaa! Deze wil ik zo graag in het donkergrijs. Loop echt al maanden marktplaats af te zoeken maars staan enkel de oude modellen aan een redelijke prijs.
Dit zou echt een life saver zijn voor ons wondertje die er in september aan komt 🙂

Reply
Sanne Neijs 4 april 2016 - 15:51

Ik zou super graag deze stokke stoel willen winnen! Ben laatst in Hoorn geweest bij de babyplus winkel en ze hebben zoveel leuke gave dingen! Deze stoel zou perfect zijn omdat ik de newborn set erbij kan aanschaffen zodat onze kleine meid van 5 weken alles goed jn de gaten kan houden. Ze is super alert en nieuwsgierig. En een pluspunt is natuurlijk dat ze er zo in mee kan groeien ?

Reply
Marije 4 april 2016 - 15:51

Jaaaa gaaf! Ik doe graag mee voor de blauwe! Prachtige stoel ☺️

Reply
marjolein 4 april 2016 - 15:47

Wauw mooie actie hoor ik doe heel graag mee om kans te maken . Hebben nu een stoel die eigenlijk te laag is voor bij ons aan tafel (helaas vergeten rekenschap te houden met dat we geen standaard hoogte hebben qua tafel) . Ik zou dan ook heel graagg willen winnen zodat ons mannetje gezellig mee kan kijken op tafel. Qua kleur ga ik voor grijs past perfect in ons interieur.

Reply
Jorinde 4 april 2016 - 15:44

Wouw wat een toffe winactie. Laat ik nou net op zoek zijn naar een Stokke Trip Trap! Voor mijn lieve dochter Robin, zou ik graag de witte Stokke winnen. We willen de stoel al een tijdje en gaan dan ook zeker mooie accessoires aanschaffen, zoals het opzetstuk New Born! En nu ga ik even duimen dat ik win! 🙂

Reply
amanda 4 april 2016 - 15:44

Wat een leuke actie..
Ik doe heel graag mee voor onze buik baby..
En de kleur wit of grijs zou dan super staan.

Reply
Kelly 4 april 2016 - 15:43

Oooh ik loop al echt een tijdje te azen op deze Stokke Tripp Trapp! We staan eigenlijk op het punt om hem te kopen maar als ik hem zou kunnen winnen zou ik echt super blij zijn! Mijn voorkeur voor kleur gaat uit naar een mooie donkere houtkleur.
Super dat jullie deze winweek weer doen!

Reply
Leslie muller 4 april 2016 - 15:43

Jaaa geweldige actie dit! Zou zo graag een goede kinderstoel willen maar dit is voor mij financieël gewoon niet haalbaar. Wij zijn net verhuisd (voor de 3e x in 2 jaar) en na 3 jaar eindelijk ons eigen plekje. Wij hebben alles landelijk met lichte aarde tinten. En dan staat de lelijke lak zwarte eetstoel van mijn zoon.. eigenlijk een doorn in het oog dus wie weet hebben we geluk!

Reply
Wilmaaa 4 april 2016 - 15:40

Gedeeld & gelikes =) Wat zou het supergaaf zijn als ik deze zou winnen! Zou zo fijn zijn voor ons Yaartje! 🙂

Reply
Vera 4 april 2016 - 15:38

Ja ja ja jaaaaaa!!! Wat een gave actie! Deze zou ik ontzettend graag willen winnen! We hebben een tafelstoel maar die valt, na een jaar gebruik door één kindje, al zowat van ellende uit elkaar. Ik zou hem heel graag in wit of grijs willen winnen, zodat niet alleen mijn dochter, maar ook mijn zoontje van 4,5 maand er straks gebruik van kunnen maken! ?

Reply
Judith 4 april 2016 - 15:32

Wat een gave winactie! De blauwe kleur zou wel heel mooi staan, kan mijn zoontje een statement maken naar zijn 2 zussen 🙂

Reply
Gerdi 4 april 2016 - 15:30

Wat een super gave winactie zeg!
Ik doe graag mee voor m’n zoontje die nog in de ikea kinderstoel zit en net als z’n grote zus ook wel zo’n mooie stoel wil! We gaan voor de aqua blue

Reply
Manon Mooij 4 april 2016 - 15:30

Wie niet waagt wie niet wint ? Wit graag ?

Reply
Bonita 4 april 2016 - 15:30

Wat een super gave prijs! Die staat al heel lang op mijn wish list…een witte zou gaaf zijn ?..

Reply
Kelly 4 april 2016 - 15:29

Supergave winactie!! Ik doe heeeel graag mee! Ik zou heel graag de grijze variant winnen, we hebben nu een plastic babystoel. Maar zo’n tripp trapp is zoooooveel mooier en beter!!

Reply
Fleur 4 april 2016 - 15:29

Vet! Ik zou voor grijs of blauw kiezen!

Reply
Manon 4 april 2016 - 15:29

Ooooo wow,wat zou ik graag de antraciet grijze willen winnen. Ben helemaal fan van stokke tripp trapp. We hebben al een stoel voor onze oudste…maar de baby kan bijna zitten en dan zullen we een tweede aan gaan schaffen…maar als ik hem zou kunnen winnen zou dat helemaal super zijn.!

Reply
Tamara Brink 4 april 2016 - 15:26

Wauuuuwww super gaaf. Wat zouden wij die graag voor ons zoontje Noé Jerome willen winnen!! En als we dan ook nog mogen kiezen , gaan we voor grijs! Wooohooo , fingers Crosst!!

Reply
Naomi van den Berkt 4 april 2016 - 15:24

Hallo,

Wij doen graag mee voor de blauw/groene kleur.
Lijkt me super om een stokke te winnen, hoor veel bekenden van mij over deze stoel…

Succes iedereen!!!

Reply
Precilla den daas 4 april 2016 - 15:23

Wauw! Ik zou denk ik kiezen voor een roze, of misschien toch een wat neutraler kleurtje mocht er ooit nog een baby’tje komen… hmm lastig ik denk er nog even over na! hopen dat we winnen want een trip trap lijkt me ideaal voor Feline 😀 (ik volg overal al :D)

Reply
Isa Nijholt 4 april 2016 - 15:23

Ik doe graag mee voor ons wondertje, we verwachten hem over een weekje of 6! De storm grey is de kleur die wij het mooiste vinden en die volgens ons ook het best past bij ons stoere ventje. 🙂

Reply
Kelly 4 april 2016 - 15:22

Oww wat gaaf! !! Wij zijn enorm fan van deze stoel en onze dochter heeft er al 1, maar voor de toekomst willen we er heel graag nog 1 in het grijs!!???

Reply
haia 4 april 2016 - 15:18

Ik kies voor de roze meteen een knaller. Heel leuke beginner van de winweek.

Reply
Marijn 4 april 2016 - 15:16

Super leuke actie, met een superleuke zaak! Ik doe graag mee voor de kleur storm grey voor ons aankomende ponksterkindje <3

Reply
Claudia 4 april 2016 - 15:16

Wauw! Wat onwijs gave actie, ik die graag mee voor liv die gek is op roze?

Reply
Nicole 4 april 2016 - 15:10

Ik doe graag mee!! Ons zoontje heeft niet echt een goede kinderstoel meer 🙁

Reply
Sanne 4 april 2016 - 15:08

Geweldige leuke winactie! Wij hebben een al een triptrap voor onze dochter van twee maar het zou heel fijn zijn als haar toekomstige broertje straks ook gezellig aan tafel kan zitten ! Duimen draaien dus ???

Reply
elisabeth maria martina 4 april 2016 - 15:08

voor een lief klein wonder wat in oktober wordt verwacht 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.