Everybody is a Bikini Body?

by Tamara

De laatste keer dat ik een bikini droeg.. Ja, dat moet wel al heel wat jaartjes geleden zijn. Volgens mij was het tijdens de zwangerschap van Floris, toen ik die bolle buik nog wel durfde te showen in bikini. Maar daarna? Nouja, laten we zeggen dat ik de zwangerschapskilo’s nooit helemaal kwijtgeraakt ben en dat die flubberige buik en talloze streepjes me toch een beetje tegenhielden om een bikini aan te doen. Maar het lukte me ook gewoon niet om een leuke tankini of een leuk badpak te vinden. Dus dit jaar toch weer in Bikini? In dit artikel laat ik het zien.

Dit jaar in bikini?

Ik weet niet of het komt omdat ik nu eindelijk de dertig gepasseerd ben of dat het een andere reden heeft, maar voor het eerst in.. Ja ik weet niet, mijn hele leven, ben ik een beetje oké met mezelf. Ja, ik vind mezelf nog steeds te zwaar en ga na de vakantie weer flink aan de bak om die kilo’s eraf te krijgen, maar ik heb jaren gehad dat ik het gewoon niet eens leuk vond om naar mezelf te kijken in de spiegel. Of dat ik totaal niet op de foto wilde, omdat ik mezelf er zo verschrikkelijk uit vond zien. Laat staan dat ik mezelf in badkleding wilde hijsen om naar het strand te gaan. Maar dit jaar besloot ik dat het anders moest. Ik kwam op instagram heel veel accounts tegen van vrouwen die gewoon in bikini gingen en ik wilde dat ook. Tenslotte is het heerlijk om ook gewoon de zon op je buik en rug te kunnen voelen en ehh, dat gaat zo lastig met een badpak haha.

Nieuwe bikini van AnnaDiva.

Een tijdje geleden kreeg ik van AnnaDiva swim een mailtje of ik een bikini wilde uitzoeken. En dat was net het laatste zetje dat ik nodig had. In het verleden heb ik een aantal keren bikini’s uitgezocht en uiteindelijk weer teruggestuurd, omdat ik het toch niet aandurfde, maar toen ik deze aan trok, voelde het gewoon meteen goed. Het broekje is precies hoog genoeg en ‘verstopt’ de stukjes van mijn buik die ik niet mooi vind genoeg haha. Echt, het is zo raar, maar voor het eerst sinds heel lang voel ik me gewoon zelfverzekerd in bikini en dat is iets dat ik echt al heel erg lang niet meer heb gehad.

 

En ja, ik weet dat ik geen supermodel ben en dat er ongetwijfeld een heleboel mensen zijn die het niet vinden ‘kunnen’ om met zo’n lichaam in bikini te gaan. Maar dat kan me niet zoveel schelen haha. Er hebben vier kinderen in dat lichaam gezeten, ik hou van lekker eten en sport wat te weinig, maar dat betekent niet dat ik niet gewoon zo naar het strand zou mogen.

Wat voor soort bikini past bij mij?

Als je een leuke bikini zoekt, dan moet je echt even op de site van AnnaDiva kijken. Ik ben er dus al snel achter gekomen dat er een heel groot verschil zit in bikini’s haha. Ik vind het bijvoorbeeld heel erg fijn dat ze een mix and match optie hebben. Want hoewel ik wel brede heupen heb, zijn mijn borsten niet zo heel erg groot. En als ik dan een kant en klaar setje uit zoek, dan is of het broekje te klein, of de cups van het bovenstukje zijn te groot. Maar ik vind het ook heel erg leuk dat je uit zoveel verschillende printjes en modellen kan kiezen. Ik weet heel goed dat een ‘strik bikini’ met van die touwtjes niet echt handig is bij mij. Maar dit ‘beha’ model zit dan weer heel erg fijn! Het is een bikini met beugel en geeft daardoor wat extra ondersteuning. En de gekruiste stof aan de voorkant geeft hem echt net een beetje extra!

 

En draag jij gewoon nog een bikini? Ik ben heel benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.