Even bijpraten.. Alleen waar moet ik de tijd vandaan halen?

by Tamara

Hoooooi! Daar ben ik weer! Al een paar dagen wil ik weer eens een update schrijven over hoe het hier gaat, maar ehh.. Ja, ik kan gewoon de tijd niet vinden. Zeker nu ik al drie dagen behoorlijk grieperig ben en de hele dagen op de bank lig te sukkelen (buikgriep btw, geen tante cor hier:P). Niet dat dat iets nieuws is hoor. Het is net alsof mijn lichaam iedere keer aan het begin van het jaar denk: ‘Ah mooi! Feestdagen gehad, je bekijkt het maar met je goede voornemens, we gaan nu eens lekker kwakkelen.’ Zo was ik vorig jaar gewoon een maand van de kaart door een flinke bijholte ontsteking en daarna nog een keelontsteking en hoopte ik heel erg dat het dit jaar mee zou vallen. Nouja, gelukkig valt het tot nu toe mee, alleen roep ik het niet te hard hoor! Anyhow, een bijpraatblog dus. Vind ik altijd wel gezellig.. Lezen jullie mee?

Hoe gaat het hier?

Ik krijg de afgelopen tijd heel erg vaak de vraag hoe het gaat (mede omdat er zoooo weinig blogs online komen) en ehh.. Ja, het gaat wel redelijk. Afgelopen jaar was gewoon heel erg druk. Vier kinderen thuis door een lockdown, veel zorgen over allerlei dingen en ook nog eens een verhuizing. En ehh ja, ik kom momenteel echt aan heel weinig dingen toe. We kregen 1 oktober de sleutel van ons huis en vanaf dat moment ben ik nooit een moment rustig geweest. Er zijn altijd wel dingen die we nog even moeten doen of dingen die liggen te wachten. Tel daarbij op dat Richard ook al sinds 1 oktober thuis werkt en dat is gewoon niet echt bevordelijk voor mijn inspiratie. Niet dat hij lastig is ofzo hoor. Maar ik werk gewoon het beste als ik alleen ben en gewoon stilte om me heen heb. Wat ook één van de redenen was dat ik vlak voor de lockdown besloot Saar hele dagen naar school te sturen ipv halve, omdat ik gewoon echt tijd tekort kwam. Overigens voelde ik me daar enorm schuldig over hoor. De andere kinderen gingen altijd gewoon hun psz uurtjes en verder niets en Saar moet ineens hele dagen omdat ik anders nergens aan toe kom. Maar ze vind het heerlijk op school en ze was juist heel erg blij dat ze hele dagen mocht gaan.

Maar goed.. Dus ehh, hoe gaat het hier. Het gaat dus, op de huidige gezondheidsklachten na, wel redelijk. Al moet ik wel zeggen dat ik uit kijk naar de tijd dat dit allemaal eens achter de rug zal zijn en we erop kunnen terugkijken met: Dat hebben we maar mooi gehad.

Inspiratieloos.

Ohhhh en nog iets waarom er zo weinig online komt. Ik ben gewoon zo ontzettend inspiratieloos op het moment. Ik maak gewoon helemaal niets mee en heb geen idee waar ik over moet schrijven! Dus mochten jullie nog een briljant idee hebben?

Hoe gaat het met jullie? Komen jullie het allemaal een beetje door?

Veel liefs Tamara

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.