Even bijkletsen. Vakantie, operatie en heeeel erg druk.

by Tamara

Ik zat achter mijn laptop een aantal concepten te typen en ineens vond ik ze allemaal niks meer aan. Ik had geen zin in een serieuze blog over een serieus onderwerp, ik wilde gewoon even lekker van me af typen. Dus dat ga ik gewoon doen! Haha! Er is hier de laatste tijd een heleboel gebeurd waarover ik jullie even wil bijpraten. Onder andere over de operatie en het herstel van Richard, over hoe de vakantie met vier kinderen tot nu toe gaat en wat we hier allemaal aan het doen zijn. Gewoon even lekker bijkletsen dus! Lezen jullie mee?

Over onze brokkenpiloot.

Ik vertelde een tijdje geleden al over het ongeluk dat Richard had gehad en de operatie die daarop volgde. Die paar weken waren best zwaar. Het klinkt misschien heel stom, maar ik kan er niet zo goed tegen als Richard voor een langere tijd thuis is. Als hij vakantie heeft en we gaan op vakantie of leuke dingen doen dan gaat het nog wel, maar als we de hele dag op elkaars lip zitten is dat niet goed voor de gemoedsrust hier in huis. Dus ik was heel blij toen hij anderhalve week na de operatie weer halve dagen ging werken en dat hij inmiddels weer hele dagen werkt. Het herstel… Tja, ik krijg er heel veel vragen over, maar ja.. Er veranderd niet zoveel. Hij heeft nog steeds een brace om, heeft nog steeds veel pijn en mag nog zeker twee weken die arm niet gebruiken of bewegen. Daarna mag de brace af en moet hij weer een beetje leren zijn arm te gebruiken. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan, momenteel doet bewegen nog heel erg veel pijn, dus ik hoop echt dat het nou eens opknapt.

Over de vakantie.

De avond voordat Richard dit gedoe met zijn arm kreeg, waren we net voor een vakantie aan het kijken. Maar goed, meneer mag niet autorijden met zijn arm en ik heb geen rijbewijs, dus het is maar goed dat we toen niet geboekt hebben. Ik hoop echt zo dat het ergens in de komende weken nog een beetje vooruit gaat met die arm zodat we op zijn minst nog een weekendje of weekje weg kunnen. Ik moet er echt niet aan denken dat we zo nog vier weken thuis zitten en niets kunnen ondernemen. Stiekem was het wel een beetje een teleurstelling, we hadden namelijk echt een hele leuke vakantie gevonden en dat kan dus nu helaas niet.

Ik probeer ondertussen wat dingen met de kinderen te doen. Zo bakken we cakejes, spelen we veel buiten, gaan we stukjes fietsen en picknicken en dat soort dingen. Al moet ik zeggen dat ik het af en toe best wel lastig vind om in mijn eentje met vier kinderen weg te gaan. Niet omdat het veel werk is, maar wel omdat het gewoon helemaal niet gezellig is om steeds alleen alles te doen.

Druk, druk, druk.

Het is momenteel wat rustiger op social media, niet omdat ik geen zin heb om dingen te plaatsen, maar het is gewoon heel erg druk. Ik sta er altijd van versteld hoe ontzettend veel rommel vier van die kleine ukkies kunnen maken. Mijn dagen bestaan inmiddels uit schoonmaken, opruimen, opruimen, werken, opruimen en kinderen vermaken. En hoewel ik het heeeel gezellig vind dat de kinderen allemaal thuis zijn, is het af en toe ook wel eens een beetje teveel en ben ik in de avond regelmatig echt doodmoe! Dus als er af en toe eens niks online komt, dan is dat daarom haha!

Nou, verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen want ik beleef niet zoveel haha. Ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

JaJo-fotografie 3 augustus 2018 - 11:56

Pittig zeg! Beterschap voor je man. Hopelijk kunnen jullie nig even lekker weg met elkaar!

Reply
Joyce 3 augustus 2018 - 11:03

Volgende week samen nog maar even iets leuks doen? <3

Reply
Tamara 3 augustus 2018 - 11:51

Jaaaaa is goed!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.