Even bijkletsen! Er gaat een heleboel veranderen de komende tijd!

by Tamara

Haaaai! Ik realiseerde me dat het alweer een hele tijd geleden is dat er een blog online gekomen is en dat had een aantal goede redenen. Niet alleen zijn er hier in huis een heleboel dingen gebeurd, ook op de blog gaat er een heleboel veranderen! Wat dan precies? Dat vertel ik jullie in deze blog!

Hoe gaat het hier?

Ik kan nu wel heel erg hard gaan roepen dat het goed gaat, maar dan zou ik liegen, want dat is niet zo. Wat ik wel kan zeggen is dat het beter gaat. Begin dit jaar zat ik helemaal in een goede vibe. Op werkgebied ging het goed, thuis ging alles prima en ik was heerlijk aan het schrijven. Ik had een hoofd vol met ideeen en zat boordevol energie om alles uit te voeren. En toen? Ja, toen kwam corona en kwamen de kinderen ineens thuis te zitten. Op zich geen probleem, maar ik merkte meteen dat het allemaal als ‘veel’ voelde, helemaal toen Richard ook nog thuis ging werken.  Daarna is het eigenlijk nooit meer helemaal ‘goed’ gekomen. In de afgelopen maanden zat ik wat in een roes waarin niets echt goed lukte, er niets uit mijn vingers kwam en ik toch wel veel dingen lastig en zwaar vond. Ik ben iemand die altijd druk voelt om dingen te doen. Ik kan nooit eens stil zitten en nietsen zonder me daar schuldig over te voelen en dat is gewoon heel vervelend.

Inmiddels gaat het weer een stuk beter. De kinderen hebben vakantie en een deel van de druk is weg. Het is een beetje frustrerend dat het me gewoon niet lukt om te ontspannen en gewoon weer te kunnen schrijven zoals vorig jaar ook lukte. Maar ik hoop dat dat komt als Richard over een tijdje ook vakantie heeft.

De veranderingen op de site.

Goed, heleboel gezeur, maar die ‘dip’ heeft ook iets goeds voortgebracht. Ik realiseerde me namelijk dat ik helemaal geen zin en geen tijd meer had om de site alleen te runnen. Ik wil een breder publiek aanspreken, meer een soort online magazine worden dan een persoonlijke blog. Vanaf maart kwamen er dan ook een aantal gastbloggers bij en inmiddels is dat team behoorlijk uitgebreid. Ik heb heel erg mijn best gedaan om een mooi team uit te kiezen en dat was best wel moeilijk, want ik heb letterlijk meer dan honderd reacties gehad op de vacatures.

Dit gaat er veranderen:

Er komen een aantal bloggers die momenteel in een grote verbouwing zitten, of een grote verbouwing achter de rug hebben en hier maandelijks over gaan bloggen. Vind ik zelf altijd heel erg leuk om te lezen en ik hoop jullie ook! Naast de maandelijkse blogs komt er nog een rubriek met ‘De verbouwing van!’ Hier heb ik ook al een aantal hele leuke deelnemers voor! 😀

Er zijn een aantal DIY bloggers die allerlei creatieve dingen gaan maken. Ik heb al een paar dingen gezien die ze gemaakt hebben en ik ben echt heel enthousiast! Ze maken hele leuke dingen en ik ben heel benieuwd wat jullie gaan vinden!

Maar er is nog meer leuks! We hebben twee nieuwe foodbloggers, een blogger die over allerlei leuke feitjes en actualiteiten gaat schrijven en nog veel meer! Maar ik blijf natuurlijk ook gewoon schrijven! Dat is iets dat ik absoluut niet wil missen!

 

Nou, blog is alweer langer dan ik gedacht had, dus ik maak er weer een einde aan!

veel liefs! Tamara

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Kelly 10 juli 2020 - 18:31

Sorry even off topic maar n.a.v je foto, volgens mij ben jij echt mega afgevallen hè!

Reply
Lieke van Veen 9 juli 2020 - 15:37

Hopelijk vind je snel weer een beetje rust! Leuk om vanalles te lezen over verbouwen. Wij gaan binnenkort samen wonen en het is altijd leuk om wat interieur inspiratie op te doen.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.