Voorstelpagina van Esther.

by Tamara

Wie is Esther?

 Ik ben een mama van 33 jaar oud, getrouwd met Giedo en samen hebben wij 3 kinderen. Jordy (10 jaar), Lars (8 jaar) en ons kleine meisje Yara (1 jaar).

We wonen in een klein dorpje in noord Limburg en ik werk parttime in de verstandelijk gehandicaptenzorg, als woonbegeleidster.

Toen ik enkele weken geleden de oproep zag van The mommy diaries ‘gastbloggers gezocht’ dacht ik, ik zal eens kijken. En wat zag ik, ze zocht een blogger om te schrijven over uitjes, weekendjes weg en vakanties, nou laat dat nou net even onze grootste hobby zijn!

We zijn er dol op om erop uit te gaan, nou maak ik de kids misschien ook wel een beetje gek met mijn overdreven enthousiasme, maar goed ze hebben er gelukkig net zoveel plezier in als ik.

Dus ik reageerde op de oproep, en zonder dat ik het had verwacht kreeg ik een mail terug, dat ze mijn mail leuk vond en of ik wilde gaan gastbloggen. Jazeker wil ik dat! Ik heb er super veel zin in, ben er al weer een beetje hysterisch over, dus mijn man wordt al weer een beetje gek van me. Maar komt goed.

Sinds de komst van ons kleine meisje is het wel opnieuw zoeken naar geschikte uitjes, want je wilt toch dat de kids het alle 3 leuk vinden, niet altijd makkelijk, maar meestal bedenken we wel iets.

Dus vanaf nu ga ik elke maand een gastblog schrijven over de uitjes die ik maak mijn gezin. Ik heb er zin in en hopelijk gaan jullie ook genieten van mijn verhalen.