Enorme Herfst/Winter shoplog voor 4 kinderen.

by Tamara

Ik zit al een tijdje te twijfelen. Zal ik een aantal kleinere shoplogjes maken? Of toch gewoon een hele grote? Ik heb de laatste tijd flink geshopt voor de kinderen en aangezien ik zelf shoplogs enorm leuk vind om te bekijken, bedacht ik me dat ik van alle dingen die ik kocht wel eens een hele grote herfst en winter Kinderkleding shoplog kon gaan maken. Schrik niet! Ja, het is veel, maar het is ver verspreid over een hele tijd gekocht, ik denk dat ik dit allemaal in anderhalve maand / 2 maanden gekocht heb. En ja het is veel, maarja, vier kinderen enzo haha! Kijken jullie mee?

Van de H&M.

Toen het nog vakantie was ( het laatste weekend) , gingen we met zijn allen gezellig even winkelen. We kochten niet zoveel, maar we kwamen wel met dit thuis!

Een gym/thuisbroek voor Maxim. ( Gek op dino’s)

Floris wilde graag een nieuwe pyjama en is dol op lego.

Twee truien voor Floris.

En een shirtje en een vestje voor Lauren. Ik zocht al een hele tijd een okergeel vestje voor Lauren, maar kon hem nergens vinden! Bij de H&M hadden ze er nog eentje!

En nog wat voor Sarah natuurlijk. Een superleuk jurkje!

 

H&M bestelling.

Sarah was uit al haar kleren gegroeid. Nu had ik wel wat kleding van Lauren op zolder liggen, maarja, dat was toch niet helemaal mooi meer, of ik vond het niet zo mooi meer, dus ik besloot de bruikbare dingen eruit te halen en voor de rest gewoon lekker wat voor haar te bestellen!

Ze had echt dingen met lange mouwen en broeken nodig. Ik heb alles in maat 86 besteld, dus ik hoop dat ze nu weer een tijdje vooruit kan!

Het was toen nog best wel warm en ik vond deze jurkjes te leuk! Kan ook best nog met een lekker warm vest erover en een romper met lange mouwen.

Voor Lauren kocht ik ook alvast een aantal truitjes en een vest!

Vingino.

Vingino is toch wel mijn favoriete merk voor de kinderen en ik vond het dan ook erg leuk dat ik wat dingen mocht uitzoeken. Mochten jullie nou denken: He, wat zijn die truien gekreukeld? Ja dat klopt. Floris en Lauren hadden beide hun trui gepast en toen liet Lauren drinken vallen en waren ze allebei vies, dusja, ik moest ze meteen even wassen.

Hema.

Zoals ik in deze blog al vertelde, wilde Lauren heel graag meisjesdag en samen winkelen. We zijn naar een heleboel winkels geweest, maar ze zocht een paar leuke dingen uit bij de Hema. Ook zijn we nog naar Ninni Vi geweest, maar daar hadden ze niets in haar maat.

Wibra.

Wibra had 50 % korting op sale en daarom zocht ik daar een paar pyjama’s en een legging + shirt uit.

Bristol.

Bristol is zo’n winkel waar ik eigenlijk nooit kom. Niet omdat ik het geen leuke winkel vind, maar meer omdat hij niet echt op de looproute die ik normaal altijd loop bij ons in het centrum zit. Maar ik ging ernaartoe en vond deze laarsjes en dit jurkje! Superleuk voor de herfst!

 

( Beetje jammer wel dat ze de laarsjes nu al niet meer past, ze heeft ze maar 3 keer gedragen.. Zucht)

Schoenen.

Lauren heeft aaaaltijd koude voeten en ik was dus al een paar jaar elk jaar op zoek naar uggs lookalikes die lekker warm waren. Nou, ik kon ze steeds niet vinden en heb een aantal keren op het punt gestaan uggs te kopen, maar de prijs hield me tegen. Nu kwam ik ze vorige week met 50% korting tegen bij Sarenza en ik heb ze meteen gekocht!

Daarnaast mocht ik bij Bunnies en Braqeez een aantal paren schoenen voor de kinderen uitzoeken en ik ging voor deze!

Ohhh ik vind deze zo ontzettend leuk! We hebben er ook al mega veel complimentjes over gehad! Ze zijn van Bunnies en het model is Tina Trots in Cognac.

Floris koos de Braqeez Davey Day.

Kijk nouuuu! Saartjes eerste schoentjes! Oke ze loopt nog niet, dus ze heeft ze nog niet echt nodig, maar nu het kouder wordt vind ik het wel fijn als ze iets om haar voetjes heeft. Het is Bunnies Zelma Zacht in Granite.

Nou! Dat was de hele shoplog alweer! Ze zijn nu allemaal redelijk klaar voor de herfst en winter. Ik moet alleen voor de jongens nog een paar leuke truien zien te vinden, Dus ik denk dat ik daar nog even voor ga  kijken, maar dan zijn ze helemaal klaar! Heb jij alle kleding voor het najaar al binnen?

 

( Deze blog bestaat grotendeels uit kleding die ik zelf gekocht heb. De schoenen en de kleding van Vingino heb ik gekregen)

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Momof3 3 oktober 2018 - 01:40

Haha moest mijn zin nog afmaken. Hier trouwens niet veel nodig, 3 zoontjes heel erg kort na elkaar en geven de meeste kleding door aan elkaar. Ik koop sowieso elk seizoen nog wel (te veel) items bij voor elk kindje.

Reply
Momof3 3 oktober 2018 - 01:37

Leuk kleren! Vraagje, vind je de pyjama’s van de Wibra van goede kwaliteit? Ik twijfel vaak of de kwaliteit wel goed zal zijn (zeeman pyjamas vind ik bijvoorbeeld maar niks). Hier trouwens niet veel nodig.

Reply
Marjo 2 oktober 2018 - 17:05

Wat een super leuke kleding. Vooral die rode jurk zo Leuk!

Reply
Manon 2 oktober 2018 - 08:02

Leuke spulletjes! Het blauwe shirt met gele letters van vingino hebben wij hier ook voor Luca!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.