Ennn, dus verfde ik mijn haar weer rood…

by Tamara

Ik weet het nog heel erg goed, vorig jaa, begin december, verfde ik na maanden twijfelen mijn haar rood. Het was iets dat ik al heel erg lang eens wilde doen en na heel erg veel moed verzamelen deed ik het. Hoewel het heel erg wennen was, vond ik het meteen heel erg tof en ik voelde me er een heel ander mens door. Ik weet niet zo goed hoe ik het uit moet leggen, maar uhmm, iets bijzonderder ofzo? Zelfverzekerder? Ik weet het niet zo goed haha. Maar goed, begin februari besloot ik in een impulsieve bui dat ik het zat was, ik wilde geen rood haar meer, ik wilde koper..  Maar goed, dat koper verveelde nogal snel en toen ik in een weekend mijn haar echt verpestte, besloot ik maar gewoon terug te gaan naar bruin.

Waarom ik dan nu toch weer rood haar heb? Ik vertel het in dit artikel!

Guess who’s red again?

Je zult wel denken: ‘Mens, maak nou eens een keuze en hou je haar een tijdje zo.’ Nou, dat heb ik praat gedaan. Ik verfde mijn haren al een paar maanden in een saaie bruinige tint en riep al tijden dat ik mijn rode haar miste. Maar ja, in de zomer je haar rood gaan verven, dat leek me niet zo’n goed idee. Mijn haar bleekt nogal snel in de zon en om er nou als pipo de clown bij te gaan lopen vind ik ook weer zoiets haha. Dus.. Ik zei dat als het hersft zou zijn, ik mijn haar weer rood zou verven en dat deed ik ook!

Oei, dat is wel heel heftig.

Ik bestelde een paar tubes donkerrode verf en op zondagochtend ging ik aan de slag. Tijdens het verven zelf dacht ik al. ‘Oei, dat is wel heel erg rood.’ Ik kwam natuurlijk van best wel blond haar en ja.. Het werd heel erg rood! Wel heel tof, maar ik kon er niet echt aan wennen en besloot maar wat donkerder te gaan. Ik moest het sowieso nog een keer verven omdat het op een paar plukjes niet helemaal goed gepakt had, dus dan maar meteen wat donkerder gaan.

En dit werd het!

Ennnn dit was het resultaat! Ik vind het zelf heel erg tof geworden. De aanzet is iets donkerder en de lengtes zijn ‘kersenrood.’ de kleur die ik graag wilde. Volgens Lauren lijk ik op Ariel en dat is natuurlijk wel een grappig compliment.

Ik ben heel erg blij met deze kleur en hoewel het elke keer als ik het was ontzettend schrik omdat de hele douche rood is, ben ik blij dat ik het toch gedaan heb!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Kim 30 september 2019 - 18:22

Super mooi!

Reply
Tineke 30 september 2019 - 11:31

Poeh, deze kleur staat je echt fantastisch hoor!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.