Ellen | Even voorstELLEN

by Ellen

Hai allemaal!!

Jeej! Ik ben (één van de) nieuwe gastblogger(s) bij Themommydiaries!
Súper leuk en hoop dat ik jullie kan vermaken met mijn blogs.

Ik zal mij eerst eens even voorstellen;

Ik ben dus Ellen, ben 31 jaar en ruim 11 jaar getrouwd met mijn man Jan Christiaan (nader te noemen; JC). Samen hebben we 2 kinderen, Mirthe (11) en Ruben (10).
Ik werk 28u per week als management assistente en daarnaast loop ik normaal 3x per week hard. (Lees: voor Corona en voor mijn enkelbreuk + semi-hernia waar ik herstellende van ben). Ben een klein half jaar uit de running geweest en nu weer aan het opbouwen. Ik ben gek op gezelligheid en grijp dan elke gelegenheid aan om lekker met vriendinnen op stap te gaan en te genieten. Ik heb hele foute droge humor en vind mezelf echt super grappig. Ben volslank (of eigenlijk laat dat slank maar helemaal weg) en een beetje zelfspot hier en daar ben ik niet vies van.
Ik doe niet aan filters (enkel die waar je heul knap van wordt) en mijn feed is ook alles behalve gestyled. What you see is what you get zeg maar.
Ohja en ik kijk ook net iets te vaak op mijn telefoon (iets met verslaafd…).
Op mijn 19e raakte ik niet helemaal volgens planning zwanger. Samen met mijn man (toen vriend) besloten we ervoor te gaan. Veel ups en veel downs later, kunnen we met trots zeggen dat we ons er best goed doorheen hebben geslagen! Mirthe zit nu in groep 8 (WOWW HOE DAN?!?!) en Ruben in groep 7.
Op vakantie gaan we het liefst naar Italië en met z’n tweetjes kiezen we wel eens een heerlijke luie en luxe plek op voor een paar dagen, bijvoorbeeld op Ibiza. Vorig jaar zijn we met z’n viertjes naar Ibiza geweest en ik moet zeggen, Italië blijft dan toch favoriet!

Ja leuk en aardig, maar waar ga je nou over bloggen?

 

Mijn blogs zullen veelal gaan over het moederschap en gezinsleven, (relatief) jong en ongepland zwanger worden, maar ook alle dingen die dagelijks op mijn pad komen en mij bezig houden. Bijvoorbeeld; wat voor een loedermoeder ik ben, hoe ik soms suck in het huishouden of waarom ik nou weer mijn kinderen achter het behang wil plakken. Soms kan ik ook serieus zijn en zal het dan hebben over hoe het voelde om jonge moeder te worden, of hoe ik zonder vader opgroeide en hoe dit effect heeft gehad op mijn huidige gezinsleven.
Je merkt het al; van alles wat!
Ik zal voornamelijk beginnen met de blogs die ik al een tijdje terug geschreven heb zodat er een enigszins chronologische volgorde in zit. Mijn eerstvolgende blog zal dan ook gaan over hoe ik het ervaren heb om op mijn leeftijd moeder te worden… nieuwsgierig?? Houd TheMommyDiaries in de gaten en dan verschijnt mijn blog vanzelf!

Mochten jullie me willen stalken.. dan kan dat!

Verder probeer ik altijd zo open mogelijk te zijn maar mocht je nog wat willen vragen mag dat altijd natuurlijk!
Je kunt mij vinden op mijn Instagram pagina Ellenuit88.
Hopelijk tot snel allemaal!
Liefs,
Ellen.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.