Eindelijk écht vakantie! Wat gaan we allemaal doen?

by Tamara

Jullie zullen wel denken. Hoezo eindelijk echt vakantie? Je kinderen hebben toch al drie weken vakantie? Ja dat klopt! Maar sinds deze week heeft Richard ook eindelijk vakantie, dus zijn we weer met zijn zesjes thuis! En stiekem heb ik daar best wel naar uitgekeken. Wat we allemaal gaan doen in de vakantie? Dat vertel ik jullie in deze blog.

Gaan we nog op vakantie?

Eigenlijk gaan we elk jaar wel een paar keer weg. Vorig jaar zijn we twee keer naar Frankrijk geweest, een paar keer naar Centerparcs en nog een paar dingen. Dit jaar stonden er ook weer een heleboel leuke dingen gepland, maar behalve Disney zijn die allemaal niet door gegaan. We twijfelden begin dit jaar heel erg om alvast een vakantie voor de meivakantie en de zomervakantie te boeken op onze favoriete camping in Frankrijk, maar dat hebben we toch maar niet gedaan. En achteraf maar goed misschien, want eigenlijk vind ik het niet zo’n fijn idee om op vakantie te gaan.

Normaal ben ik niet echt zo bang om ziek te worden en nu ben ik dat eigenlijk ook niet echt. Ik woon in een gebied waar amper corona is en ik maak me er niet zo heel erg druk over of we het hier zullen krijgen. Maar om nu op vakantie te gaan naar het buitenland. Tja ik weet niet. Het kan maar zo zijn dat er iets gebeurd en dan zit je zo ver van huis. Ik ga op vakantie om te ontspannen en te genieten en ik denk niet dat mij dat zou lukken. Dus we slaan even een jaartje buitenland over en gaan misschien in het najaar nog een weekendje weg!

Wat gaan we dan wel doen?

Maar wat gaan we dan wel doen? Want zes weken thuis met vier kinderen is ook weer zoiets. Nou, eigenlijk niet zoveel. We hebben een paar leuke uitjes gepland staan. Willen een keer naar de zee, of met de boot naar één van de eilanden en verder zien we wel. Ik zat de afgelopen periode niet zo lekker in mijn vel en er zijn wat dingen gebeurd die ontzettend veel stress opleverden. Nu nog steeds trouwens, het is allemaal nog niet echt achter de rug. Maar, hoewel het niets ernstigs is, zorgt het er wel voor dat ik echt heel erg moe ben en heel veel last van hoofdpijn heb. Afgelopen week had ik zelfs een enorme migraineaanval, waarbij ik echt even helemaal niets kon.

De kinderen vermaken zich prima. Ze spelen veel buiten, we kijken films, doen spelletjes en stoepkrijten wat af. Dus we hoevel ons niet te vervelen.

Immers is vakantie om tot rust te komen toch? Dus we moeten even helemaal niets!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

iliveformydreams.com 29 juli 2020 - 12:22

Klinkt onder alle omstandigheden toch erg fijn. Geniet ervan!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.