Een vreemde nam mijn baby mee.

by Tamara

Het had gisteren eigenlijk een superleuke dag moeten worden, we gingen met Richards familie naar Slagharen met de kaartjes die we van mijn tante kregen. Het begon ook leuk, het was heerlijk weer en ondanks dat het heel erg druk was, vermaakten de kindjes zich super! Toch zorgde dat iets wat op een klein onbewaakt momentje gebeurde ervoor dat de dag voor mij verpest was.

Richard vroeg of het goed was als hij even met zijn vader in de achtbaan ging, de jongens waren immers heerlijk in de zandbak aan het spelen en ik had Lauren net gevoed en haar even geknuffeld waarna ik haar weer terug legde in de kinderwagen. Floris heeft er nogal een handje van er vandoor te gaan dus ik rende met de baby in de kinderwagen achter hem aan en besloot hem daarna maar even samen met Maxim in een attractie te zetten waar hij niet zo makkelijk uit kon totdat Richard terug was. Ik zette Lauren bij de ingang van de attractie achter het hekje, zette heeel snel de jongens in het autootje, deed het riempje vast en draaide me om..

Kinderwagen weg… Mijn hart sloeg over. Links zag ik een vrouw snel weglopen met mijn kinderwagen met Lauren erin. Ik begon meteen te gillen dat de van mijn kinderwagen moest afblijven en rende ernaartoe. Ze keek me aan, mompelde wat , liet de kinderwagen staan en liep snel weg. Ik was helemaal in shock, een paar omstanders vroegen of het wel ging maar ik kon niks uitbrengen.

Toen Richard terug kwam en ik het vertelde moest ik me echt inhouden om niet helemaal in huilen uit te barsten. Ik was zooo boos en zo ontzettend verdrietig en in paniek. Hoe kan dat nou? Ik let altijd zo ontzettend goed op, hoe kon ik dit laten gebeuren? Dit zou mij toch nooit overkomen? Ik was hier zo ontzettend bang voor! ik ben zo’n verschrikkelijk overbezorgde moeder wie haar kinderen niet eens alleen in het hofje voor ons huis mogen spelen, hoe kan dit dan gebeuren?

De hele dag bleef ik in mijn hoofd opsommen waarom de vrouw dat had gedaan, dacht ze dat Lauren alleen was? Dat ze haar naar de beveiliging wilde brengen? Ze stond niet langer dan een paar seconden alleen. Was het misschien een vergissing? Maar dan bied je je excuses toch even aan ipv weg te rennen? Of toch opzet? Ik wil gewoon niet weten wat er had kunnen gebeuren.

Lauren was wakker toen ze meegenomen werd, ik weet wel dat ze er niks van meegekregen heeft maar ik moet er niet aan denken dat ik het niet direct had gezien, ze was gaan huilen omdat ze me niet zag en die vrouw haar had opgepakt, of misschien uit schrik had achtergelaten.

Nu ik dit schrijf zit ik nog te huilen, ik vind het verschrikkelijk. Ik hoop dan ook dat jullie, onthouden dat het iedereen kan overkomen. Ik schrok ervan hoe ontzettend snel het allemaal ging. Bij mij is het godzijdank goed afgelopen, maar hoe vaak hoor je niet dat mensen echt in een onbewaakt moment hun kind echt kwijt zijn?

Voorlopig gaan we maar even niet zulke dagjes weg, kinderachtig misschien, maar na vandaag is de lol er wel even af. Bovendien ben ik op zoek gegaan naar een gps tracker. Voor de zekerheid.

Is jullie ook ooit zoiets gebeurd? Ben jij je kind wel eens kwijt geweest?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

74 comments

Sharifa 19 mei 2016 - 21:11

Wat eng zeg! Ik heb echt met grote ogen en bonzend hard gelezen naar je bericht. Wat een eng mens. Als de kinderwagen er staat zou ik toch even vragen om me heen of iemand weet van wie het is. Uit jou verhaal te lezen was je niet eens zo lang weg! Wat denk je dat je achteraf op dat moment nog meer (na de schok) had kunnen doen? Ik denk dat ik het gemeld had bij de security. Gewoon voor mijn eigen gevoel. Man, wat zal je geschrokken zijn zeg!

Reply
Sharifa 19 mei 2016 - 21:12

Correctie bonzend hart! 🙂

Reply
Linda 19 mei 2016 - 20:49

jeetje….pff dan word je toch gewoon even misselijk van angst zeg. Heftig!! 😐

Reply
Heleen 16 augustus 2015 - 12:54

Bah wat een naar verhaal. Ik heb het een keer van de andere kant meegemaakt: ik had een bijbaantje in een supermarkt en een van de kassadames kwam binnen met een maxi-cosi, mét baby. Die stond op een bankje zei ze, zonder moeder. Blijkbaar had ze niet goed gekeken, want een paar minuten later kwam de moeder van de baby he-le-maal over de rooie (begrijpelijk!) haar kind ophalen. Nu ik er aan terug denk vind ik het nog steeds onbegrijpelijk dat die kassadame zo dat baby’tje mee nam. Als ze zo bezorgd was, had ze ook even op het bankje kunnen gaan zitten om de situatie in te schatten.

Maar inderdaad, het idee wat de gedachtegang was in jouw geval…ik hoop ook bezorgdheid, en niet dat iemand ‘zomaar’ je kind mee zou nemen.

Reply
Nicky 15 augustus 2015 - 11:03

Oh jee, griezelig! Als je denkt dat het kind achtergelaten is, dan roep je toch even naar de mensen van de attractie of zij soms weten van wie het kindje is? Toch vind ik dat deze nare ervaring je niet mag tegenhouden nog iets leuk te doen.. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan!

Reply
Sandra - Hip & Moeder 14 augustus 2015 - 22:36

Wat ontzettend griezelig! En bijzonder hoe de vrouw reageerde. Ze kon toch uitleggen waarom ze het gedaan heeft? Wegrennen maakt erg verdacht. Gekukkig is je gezin compleet! En heel begrijpelijk dat jullie dit eerst niet weer gaan doen. Liefs

Reply
José 14 augustus 2015 - 11:07

Oh, brrrr. Wat vreselijk! Wat moet jij geschrokken zijn! Ik kan me heel goed voorstellen dat je voorlopig even niet dit soort uitstapjes gaat maken, want die schrik zal er nog wel even in zitten. Ik moet er niet aan denken! Heel goed dat je hier over schrijft! Het zit dus echt, maar dan ook echt in een heel klein hoekje..

Reply
Jessica 14 augustus 2015 - 10:22

oh wat erg! en wat ongelofelijk veel lef heb je door dit met ons te delen en zo andere ook andere moeders bewust te maken van deze gevaren.
wij gaan veel naar de dierentuin. daar zie ik vaak ouders met al wat oudere kindertjes en dan de baby in de draagzak. misschien is dat ook een idee voor jou? dan kan je toch nog dagjes weg en heb je je baby altijd dicht bij je!
en misschien heeft dit park wel camera beveiliging die je op kan vragen om aangiften te doen.. je weet niet zeker wat deze vrouw van plan was maar als zij je baby wou stelen (dood eng!) moet dat toch bij de politie gemeld worden. al is het alleen maar om de kans op herhaling te voorkomen. want als deze vrouw dat echt van plan was weet je maar nooit wanneer ze een poging bij een andere baby zal wagen.. heel verdacht dat ze wegrende!!
sterkte!

Reply
Astrid 14 augustus 2015 - 10:06

Ik denk eerlijk gezegd niet dat het haar om Lauren te doen was.
Er zijn tegenwoordig alleen wel mensen die dierentuinen en attractieparken misbruiken om gestalde kinderwagens en buggy’s (vooral dure merken) te stelen. Je hoort het wel vaker, dat mensen bij Dolfinarium naar een show gaan, terugkomen en dan hun kinderwagen kwijt zijn. Daarom adviseren ze altijd een slot mee te nemen.
Maar dat maakt niet dat het minder eng is dat een vreemde zomaar met je dochter er vandoor ging. Hopelijk kun je het snel een plekje geven. Er gebeuren altijd wel dingen waar je als moeder de rest van je leven spijt of schuld van zult hebben/voelen. Zo is ons zoontje een keer van helemaal boven aan de trap naar beneden gestuiterd en ik kon hem niet eerder tegenhouden dan de tweede tree van onderen. Soms zie ik het weer gebeuren maar als mama kun je nou eenmaal niet altijd je kind voor alles beschermen, hoe goed we onze best ook doen.
Sterkte <3

Reply
Sheila 14 augustus 2015 - 09:59

Wat een raar verhaal. Wat bezielde die vrouw? Heb je melding gedaan bij het park en de politie? Ik zou dit alsnog doen, als je het nog niet hebt gedaan. Want wat als je het niet had gezien? Echt nog een paar seconden langer bezig was met je zoontjes? Deze vrouw heeft nu jouw kindje meegenomen, maar wie weet doet ze dit ook bij anderen. En lopen er zaken waarvan je geen weet hebt, die al eerder gemeld zijn bij de politie. Ik zou haar signalement zeker doorgeven, want je hebt hier wellicht een kidknapping weten te voorkomen. Het klinkt misschien heftig, maar feitelijk is dat wat het is. Als je het niet had gezien!

Ik moet er niet aan denken. En als moeder zijnde, weet je dat je nooit een kindje in een paar seconden meeneemt, als je denkt dat het alleen is. Eerst kijk je rond. Je wacht. Je probeert te praten met de kleine. Je kan overigens zien of een kindje relaxed is of in de war. Daar gaat minuten over heen. Vervolgens zou een gezond iemand besluiten om bij het kind te blijven iemand anders naar de receptie te sturen.

Wat een heftige ervaring. En inderdaad. je beseft maar weer dat het in een seconde gedaan kan zijn. Goed dat je deze ervaring deelt.

Reply
Marike 13 augustus 2015 - 22:28

Wat schrikken! Kan me voorstellen dat je nu de kinderwagen geen seconde meer uit het oog verliest…

Ik heb ooit iets meegemaakt wat minder erg is wat jij mee maakte, maar wat me ook liet schrikken. Ik zat bij de Hema met de kinderwagen en opeens kwam er een verwarde vrouw een praatje maken, wat ik op zich prima vond. Totdat ze vertelde over dat ze haar dochter niet meer mocht zien, maar dat ze haar baby (inmiddels volwassen vrouw) zo miste en zo graag moeder wilde zijn. Ze legde toen haar hand op de kinderwagen en greep hem echt stevig vast. Toen stond ik ook op en pakte de stang van de wagen, waarop zij iets mompelde en weg liep. Bizarre situatie ook.

Hoop dat je er niet lang ‘last’ van hebt en snel weer met vertrouwen op pad durft.

Reply
Patricia 13 augustus 2015 - 22:21

Oh nee!! Wat heftig zeg. Ik durf geen 3 stappen van de kinderwagen meer te zetten. Ik hoop dat je toch nog aangifte gaat doen. Als je baby alleen zou zijn kon ze je toch te woord staan ipv weg te rennen.. Wat een doos! Hoop dat je gauw van de schrik bekomt. Vreselijk zoiets!

Reply
Benella 13 augustus 2015 - 21:39

Wat een nachtmerrie zeg, ik leef met je mee…

Reply
Rui Jun 13 augustus 2015 - 20:01

Omg wat erg!! Ik vind dat echt niet kunnen van die vrouw, wat vaag van haar… het was zeker niet jou schuld!

Reply
Evelien 13 augustus 2015 - 18:06

Ik reageer niet vaak op een blogpost, maar dit greep me zo aan dat ik wel iets moet zeggen. Ik ben zelf nog geen mama maar kan me heel goed voorstellen dat zoiets een blinde paniek veroorzaakt. Ik snap echt niet hoe je kan wegrennen met het kind van iemand anders of kinderen iets slechts wil aandoen. Als ik zelf op het strand of in een dierentuin een kindje alleen zie dan verwittig ik meteen de beveiliging en blijf ik erbij tot de mama er is. Ik kan me niet inbeelden dat iemand met goede bedoelingen een kinderwagen meeneemt en wegrent als het wordt opgemerkt. Ik hoop echt dat je verhaal anderen ertoe aanzet om niet onverschillig te zijn maar mee zorg te dragen voor andermans kinderen. Heel veel sterkte en besef dat jou geen schuld treft!

Reply
Tamarah 13 augustus 2015 - 17:51

vol ongeloof lees ik je verhaal! Wie doet zo iets. Ik kan me je paniek, verdriet en verbijstering zo goed voorstellen! Heel veel sterkte

Reply
Josan 13 augustus 2015 - 17:32

Iewwww, dat is eng! Als je maar een paar seconden weg keek, zou ik haast denken dat zo iemand doelbewust op zijn slachtoffer zit te loeren. Wat ik me afvroeg, kan je aangifte doen in zo’n geval? Het lijkt me dat als je goede bedoelingen hebt je dit wel uitlegt. En als je serieus een poging doet iemands anders baby te kidnappen lijkt mij dit strafbaar, toch?

Reply
Rosie 13 augustus 2015 - 15:40

Zit ik hier te janken om jouw verhaal (zwangerschapshormonen, laten we het daar op houden). Tamara serieus, wat vind ik het verschrikkelijk dat je dit hebt mee moeten maken. Wat bestaan er gestoorde mensen op deze wereld?! Het argument dat ze misschien dacht dat de baby alleen was gaat echt niet op als ze zich niet de ogen uit de kop schaamde toen jij achter haar aanrende. Ik heb wel eens een kinderwagen een minuut of 10 (!!!!!) alleen zien staan, dat ik ook echt niet weg wou voordat er iemand (vader of moeder) bij die kinderwagen kwam. Maar voordat je zo’n kinderwagen pakt?? Ik bleef er bij staan kijken en was opgelucht toen moeders eindelijk verscheen. En dan ben jij zo’n oplettende moeder.. en zo zie je maar dat het echt iedereen kan overkomen. Het lijkt ook vaak alsof mensen die onvoorzichtig zijn er vaak mee weg lijken te komen en oplettende ouders in een piepklein moment de sjaak zijn.

Ik kan me voorstellen dat je niet wist hoe je moest reageren maar ik kan me ook voorstellen dat je haar een ontzettende klap op dr bek had gegeven. Woedend, hysterisch was geworden. Ik hoop echt dat je het park van deze gebeurtenis op de hoogte brengt en de politie ook inlicht. Dit soort mensen mogen echt niet los lopen!

Ik krijg hier echt zo de kriebels van.. Ben gewoon verdrietig voor jou want kan me echt niet voorstellen hoe erg je geschrokken moet zijn.. Natuurlijk zijn dit uitzonderingen maar dat het gebeurd maakt me echt bang. Bah! Super dat je het gedeeld hebt in ieder geval. Laten we met zn allen nog oplettender zijn en als dit soort dingen gebeuren, of dat je dit soort dingen ziet gebeuren, elkaar helpen en zo’n monster ter verantwoording roepen :(!

Veel liefs! XXX

Reply
lin mommysworld 13 augustus 2015 - 15:31

Het blijft bizar meis! Maar wat ik je gister meteen zei: Dit kan elke moeder overkomen en je bent en blijft de beste mama hoor! m’n kleine tuttie . oke joune maar beetje ook mijne 😉

Reply
Godelieve 13 augustus 2015 - 14:27

Wow wat hetig zeg! Las het echt met mn mond open.
Kan me goed voorstellen dat je voorlopig dat soort dagjes even laat. Ik ben altijd al bang geweest voor een eventuele ontvoering en wil Samuel altijd kunnen zien maalt niet uit waar ik ben. Dit verhaal bewijst maar weer dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn. Sterkte schat en wees dankbaar dat alles goed is afgelopen

Liefs

Reply
kaboutertuin 13 augustus 2015 - 14:24

Wow wat bizar!!! Je denkt er wel eens aan maar toch verwacht je dat gewoon niet!!! Ik hoop dat je inmiddels een beetje van de schrik bent bekomen… dikke knuffel voor jou! Xx

Reply
Geertje -Stay At Home Mama 13 augustus 2015 - 13:47

Toen ik het gisteren las, kon ik het bijna niet geloven…. wat bezield zo’n vrouw… Snap heel goed dat je even lekker nergens naar toe wil… alledrie je kindjes, dicht bij mama!

Reply
Lilian 13 augustus 2015 - 13:41

Oh bah, wat eng! Ik ben Anna een keer kwijtgeraakt in de bieb en toen was ik al behoorlijk in paniek (was niks aan de hand gelukkig, Anna zocht mij aan de andere kant van de bieb). Maar dit is dus voor mij een goed argument om het bij één kind te laten, drie in de gaten houden zou ik helemaal van gaan flippen.

Reply
iooon 13 augustus 2015 - 13:40

Het is me nog nooit over komen maar volgens mij ons allen grootste angst dit. Bah. Verschrikkelijk. Maar je kunt en je twee andere kinderen goed in een attractie zetten en een arm om de kinderwagen houden. Gewoon onmogelijk. Je moet er dan eentje even uit het oog laten. En waarschijnlijk gebeurt dat 100 miljoen keer op een dag en nu deze ene keer denkt iemand er mee weg te kunnen lopen om welke idiote reden dan ook. Mijn god. Ik krijg al een zenuwinzinking als ik er aan denk.

Sterkte 🙁 En gelukkig is het goed afgelopen.

Reply
Mendy 13 augustus 2015 - 13:19

Wat een vreselijke enge ervaring. Ik snap je reactie volledig.

Reply
Natas p 13 augustus 2015 - 12:32

Deze blog haalt het moment dat mijn het zelfde overkwam naar boven . Ik was bij de zeeman en wilde gaan afrekenen s naast me k in de buggy voor me en op de rem . Had net het mandje opde balie gezet en draai me om en zag dat er een !@#$/^&*(()((**&^$$#!! Aan de buggy zat en weg wilde lopen . Maar die !@@#$$^**())!&^# zei laar hem maar rollen hij kan geen kant op . Enigste wat ik op dat moment kon uit brengen en doen was nee en hield de buggy vast.
Eenmaal buiten werd ik boos en verdrietig. Toen ik haar zag van achter de kassa ( zus van vriendje s) zei ze ook van die !@$//&*(! (&#& hield je heel de tijd in de gaten . We waren er bijde van geschrokken op dat moment .

En die !@$//&&#*@) ?moest helemaal niets hebben bij de zeeman want hij verdween na het gebeuren snel

Reply
zomersproetje 13 augustus 2015 - 12:26

Oh jee….Hoe heftig! Snap dat alle emoties door je lijf gierden op dat moment en erna ook nog. Heel erg dat je je niet eens 1 seconde om kan draaien. Hoop dat je op een gegeven moment het vertrouwen weer krijgt om er met het gezin op uit te gaan. Knuffel.

Reply
suus 13 augustus 2015 - 12:21

OMG wat een angst! Wat verschrikkelijk voor je!

Ik zit ik nu te huilen… altijd een overbezorgde moeder.. en krijg altijd commentaar dat dit soort dingen heus niet gebeuren… want ja waarom zou een mens… wat bezielt die vrouw een andere baby mee te nemen… ik wotd er gewoon boos van! Ik hoop dat je het een beetje kan verwerken! Sterkte!! liefs ssuus

Reply
Marije | Mumstheword 13 augustus 2015 - 11:52

En het erg is: je hebt geen idee wat ze nou wilde doen. Meenemen? Naar beveiliging brengen? Die onzekerheid speelt ook zo erg mee.. Wat een verschrikkelijke ervaring. Nooit meer alleen laten zo’n wagen.. Er lopen echt gestoorde mensen rond.

Reply
marlieke 13 augustus 2015 - 11:31

verschrikkelijk! Ik hoor je paniek hier. Heb je al aan aangifte gedacht?

Reply
Nesrin 13 augustus 2015 - 11:13

NIET!

Oh wat erg… Hopelijk gaat het weer een beetje met jullie. Neem het als een les mee en gelukkig is het goed afgelopen. Bizar dit, waarom doet ze zoiets? Als het goed bedoelt was dan had ze het wel gezegd…

Reply
Malou 13 augustus 2015 - 10:46

Ik snap dat je dag behoorlijk verpest was, en wat raar zeg! Als ze dacht dat Lauren alleen was of als ze zich had vergist in de kinderwagen, dan had ze toch wel iets gezegd lijkt me? Heel vreemd! Gelukkig zag je het zo snel 🙂

Reply
Puck 13 augustus 2015 - 10:45

He jak, wat een eng moment!
Ik dacht eigenlijk dat zoiets niet echt gebeurde in NL, en alleen bij rijke Amerikanen… Maar zo zie je maar weer, het gebeurt wel. En een vergissing lijkt me niet aannemelijk, gezien de reactie. Ik zou m’n ogen uit m’n kop schamen als ik zo’n “vergissing” zou maken. Vind het al erg als ik het verkeerde rugzakje pak…
Bah bah bah. Nu wordt ik helemaal oplettend! Ga ze niet meer alleen laten!

Reply
Sjiimonne 13 augustus 2015 - 10:39

Oh gatverdamme ! Wat een engerds heb je toch rondlopen op deze wereld…

Neem het jezelf niet kwalijk meis, jij deed wat je moet doen en die vrouw heeft je waarschijnlijk al even in de smiezen gehad en haar momentje afgewacht…
Gelukkig is het goed afgelopen!

Krijg er de kriebels van…

Reply
Gerina 13 augustus 2015 - 10:35

Godzijdank was je op tijd. En kun je je dochtertje nog in je armen houden. En ik begrijp helemaal dat je de eerste tijd niet meer weggaat. Als ik toch zou zien dat iemand 1 van mijn kleinkids mee zou nemen…………. Heel veel sterkte bij het verwerken van deze verschrikkelijke gebeurtenis, want ik kan best geloven dat dit nu elke door je hoofd spookt. Dikke knuffel.

Reply
Marleen 13 augustus 2015 - 10:27

Jeetje wat ontzettend eng joh! Hoe komt iemand erop. Heb je wel melding gedaan bij het park en/of de politie? Want misschien doet die gek het vaker en staat ze al in hun bestand oid. Misschien kunnen ze er pas iets mee als er meerdere meldingen zijn gemaakt. Sterkte in ieder geval, ik begrijp wel dat je even niet zo nodig erop uit wilt.

Reply
Whitney ♡ Whtnysworld 13 augustus 2015 - 10:10

Las het gister idd. Wat vreselijk en nog steeds zo raar dat die vrouw dat deed. Gelukkig is het goed afgelopen. Ben jij al bijgekomen van de schrik?

Reply
Charlotte 13 augustus 2015 - 10:06

Jeetje, wat naar! Er zijn rare mensen op de wereld! Goede blog om onder de aandacht te brengen.

Liefs, Charlotte

Reply
judith 13 augustus 2015 - 10:02

Ooooh hartaanval moment!!! Wake up call voor iedereen. . Ik draai ook wel eens om.. in Marbella ws opeens Keira kwijt.. had de politie haar gepakt, blonde kindjes waren erg populair die tijd, en ik mocht haar geen seconde uit het oog laten. Zo eng, je gaat echt dood op zo een moment.

Reply
Marianne 13 augustus 2015 - 10:02

Ik was gisteren ook in slagharen.
Mijn jongste zette het op een rennen toen mijn man net eten aan het halen was en ik heb alles laten staan en ben er achteraan gerend.
Heb hem flink op zijn donder gegeven omdat ik zo schrok dat hij al zo snel weg was en ik hem gewoon niet kon bij houden.
Mensen doen niks terwijl ik gillend erachter aan rende dat hij moest blijven staan en kijken je alleen veroordelend aan.
die van mij is 3.

Snap heel goed dat je verschrikkelijk geschrokken bent!
Hebben jullie de beveiliging ingelicht?

Reply
angelique 13 augustus 2015 - 09:53

Kippevel! Wat vreselijk! Wat bezielt zo’n iemand vraag ik mij dan af. Gelukkig goed afgelopen en maar niet over nadenken wat als!

Reply
Kelly 13 augustus 2015 - 09:51

Jeetje meid dat is echt schrikken!!!! Nu laat ik Loïs helemaal geen moment onbewaakt, in al mijn goede vertrouwen zou het niet eens in me opkomen dat dat kan gebeuren. Gatverdamme… Je weet inderdaad de intenties niet, maar met alle rare verhalen die je hoort in de wereld maar liever op je hoede zijn…

Reply
Rory 13 augustus 2015 - 09:34

Jeetje wat heftig! Reken jezelf inderdaad niets aan. Dit soort dingen is in een tel gebeurd (blijkt maar weer) en je hebt inderdaad ook twee kleine ventjes die je in de gaten moet / wilt houden. Vroeger drilde mijn moeder mij ontzettend: nooit de deur open voor vreemden; als iemand zegt dat je moeder in het ziekenhuis ligt, nooit meegaan. Ook al is het een politieman of zegt ie een bekende te zijn. Ik stuur dan alleen familie. Laatst hadden we een familieweekend in een hotel en ik liet Mila toen ze ging slapen niet alleen in de hotelkamer. Sommigen vinden het overdreven maar ik neem liever geen risico. Maar nogmaals, als je twee zoontjes even in een stoeltje zet en je een kort ogenblik omdraait. Dan is het toch bizar en afgrijselijk dat iemand er misbruik van maakt? Goed punt wat iemand zei over de camerabeelden! Sterkte. Ik hoop dat je het snel kan loslaten (niet makkelijk, I know).

Reply
Martina 13 augustus 2015 - 09:28

Wat vreselijk!!

Reply
Daniëlle 13 augustus 2015 - 09:28

Pff, weer rillingen over mijn lijf. Ik ben zelf eens meegenomen toen ik 6 was, maar dit…Ik hoop maar dat het een vergissing was en dat je het een plekje kunt geven!

Reply
Kelly 13 augustus 2015 - 09:27

Jeetje wat moet dat schrikken zijn geweest, maar wees niet zo vreselijk hard voor jezelf! Je bent een prima moeder dat heb je al zo vaak bewezen. Je wilt alles voor die kleintjes en zoals je zegt dit kan iedereen overkomen! Blijf lekker je ding doen en overal heen gaan en laat je leuke uitjes niet verpesten Door zo’n idioot!

Reply
allesoverjekind.nl Lotte 13 augustus 2015 - 09:14

Jeetje wat een schrik! Gelukkig had je binnen een paar tellen in de gaten wat er aan de hand was en ben je dus een heel goed oplettende moeder! Schrikken hoor….

Reply
SoMama 13 augustus 2015 - 09:14

Jeetje, het blijft echt bizar om te bedenken dat er mensen rondlopen met de intentie om dit soort dingen te doen. Dat zie je toch alleen in films, denkt ik dan. Maar hoppa dan komt de realiteit binnen vliegen.

Hopelijk kan je het snel een plekje geven, sterkte!

Reply
Manon 13 augustus 2015 - 09:10

Bah, wat ontzettend naar (understatement). Ik zou meteen gaan janken en in paniek raken hoor. En wat je zegt: ook al wilde die vrouw de wagen naar beveiliging brengen, een excuses was wel op z’n plek geweest! Bluh, heb er helemaal een nare nasmaak van 🙁

Reply
Cassandra 13 augustus 2015 - 09:08

Gedver meis, krijg d’r kippenvel van. Wat een idioten op de wereld. Haar reactie ook, heel vaag!!

Lekker even snotteren, is niets mis mee. Heel erg logisch gezien deze nare ervaring. ❤️

Reply
Elisabeth 13 augustus 2015 - 09:05

Jeetje, heftig hoor! Daar wil je echt níet over nadenken….

Reply
Willemieke 13 augustus 2015 - 08:54

Wat ontzettend heftig! Wow! Dat verwacht je echt niet als je een lekker een dagje weggaat.. Sterkte met bijkomen zeg!

Reply
Marisca- Mamablogger 13 augustus 2015 - 08:52

Toen ik het gisteren las op IG was ik al in shock. Wat bezield zo’n mens?! En dan ook nog snel weglopen, bah! Jou is niets aan te rekenen hoor, echt niet! Wel zou ik even kijken of je niet alsnog aangifte kan doen. Ik neem aan dat zo’n park wel beveiligingsbeelden heeft. Als deze vrouw echt kwade bedoelingen had kan het misschien voorkomen worden dat ze het nog een keer doet bij een ander.

Reply
Linda 13 augustus 2015 - 08:50

Wow, dat soort ervaringen wens je geen enkele mama toe. Dat moet schrikken zijn geweest. Als het goede bedoelingen waren had ze waarschijnlijk eerst even rondgevraagd van wie de baby was en niet weggerend. Over Disney gaan due spookverhalen ook. Toen we dasr vorig jaar waren met baby heb ik hem ook geen moment alleen gelaten. Dan maar niet in een attractie je hoort de wildste verhalen.

Reply
IJlien 13 augustus 2015 - 08:47

Jeetje wat onwijs eng!! Ik zit nu al met de tranen in mijn ogen, kan mij niet voorstellen hoe jij je moet voelen. Echt vreselijk.. Het zal nog wel even in je hoofd zitten, maar hopelijk kan je het toch gauw loslaten! Ik heb in elk geval geleerd van jouw ervaring, hoe snel het allemaal kan gaan! Xx

Reply
Romy 13 augustus 2015 - 08:37

Pfff wat schrikken! Ik was ook hard gaan gillen ( en huilen ) hoor. Wat bezielt sommige mensen toch?

Reply
Jess 13 augustus 2015 - 08:37

Wat? Vreselijk! Waarom zou iemand zoiets doen, je wil er gwn niet aan denken. Wat een lef had die vrouw.
Gelukkig is alles in orde gekomen. Geef die lieve lauren een extra dikke knuff van je lezers 😉 en wees niet te streng voor jezelf!

Reply
Debby Riemens 13 augustus 2015 - 08:26

Echt onwijs erg! Ik zou ook hard gaan schreeuwen. Huilen mag! Dat lijkt mij heel normaal in zo’n situatie. Sterkte!

Reply
Sandra 13 augustus 2015 - 08:22

Oh vreselijk!! Gelukkig is het goed afgelopen. Maar dit is ook mijn grootste nachtmerrie. Raar ook van die vrouw hoe ze reageerde! Heel veel sterkte!

Reply
Angela | Great Body & Skin 13 augustus 2015 - 08:12

Oh wow, dan heb je jezelf nog aardig onder controle weten te houden. Wat fijn dat het zo goed afgelopen is. Een ongeluk zit in een heel klein hoekje, zo zie je maar weer.

Reply
Fleur 13 augustus 2015 - 08:08

Fijn dat het allemaal goed is afgelopen! Het lastige is dat je met twee oudere jongens soms niet anders kunt dan je babymeisje even alleen laten, je kunt jezelf niet in tweeën delen :s Ik heb dat zelf ook, maar door jouw verhaal ga ik dat toch proberen te minimaliseren.. Sterkte met het terugwinnen van vertrouwen!

Reply
Desiree 13 augustus 2015 - 08:01

Wat heftig meis en wat traumatiserend. Ook al dacht ze dat Lauren alleen was dan had ze dit kunnen zeggen tegen je. Als ik ergens een kinderwagen zie staan met baby en er is niemand in de buurt zou ik waarschijnlijk even blijven staan wachten.

Reply
Marijke Mol 13 augustus 2015 - 08:01

Even als mezelf reageren hoor, want via IG lukt dat niet. Je hebt toch wel aangifte gedaan? Dit klinkt namelijk als opzet.

Reply
Charlotte 13 augustus 2015 - 07:56

Echt vreselijk! Niet te geloven dat mensen zoiets kunnen doen! Kan me voorstellen dat de schrik er nog flink in zit! Groot gelijk dat je voorlopig even geen dagjes weg meer plant!

Reply
Thea van Galen 13 augustus 2015 - 07:55

Verschrikkelijk! Ik ben ooit mijn oppaskindje kwijtgeraakt in Dierenpark Amersfoort, Dinobos.
Ik had het spaans benauwd. Vond het ook doodeng om aan ouders vertellen. Hij had gelukkig keurig gedaan wat we hadden afgesproken: Als je me kwijt bent ga je naar iemand van het park en zeg je dat ze mij moeten bellen (nummer op zijn arm).
Hij was toen een jaar of 7 denk. Dus al mondig. Maar zo’n kleintje als Lauren… PFF moet er echt niet aandenken.
Niet teveel nadenken bij wat had kunnen gebeuren. (makkelijk gezegd i know) Gelukkig zag je het! Nu weer lekker genieten van je meisje, lekker veel knuffelen en huilen wanneer nodig. GPS tracker had ik nog niet aangedacht! Goed idee!

Reply
Dineke 13 augustus 2015 - 07:54

Jeetje meid wat schrikken!! Wat dacht die vrouw wel niet zeg… De nachtmerrie van iedere moeder als je het mij vraagt!

Reply
Carlijn 13 augustus 2015 - 07:54

Wat een nachtmerrie meid. Reken jezelf alsjeblieft niets aan; die vrouw zat fout, niet jij!

Reply
Saskia 13 augustus 2015 - 07:52

Afschuwelijk, ik zou net zo reageren hoor! Ik ben Senna ook eens kwijtgeweest en dat vond ik verschrikkelijk. Het bleek dat hij zelf was weggelopen maar ik was echt in paniek.

Reply
Nicole 13 augustus 2015 - 07:52

Bluh wat schrikken Tam! Hoop maar dat ze inderdaad dacht dat t kindje was achtergelaten, maar dan reageer je eigenlijk anders. Gelukkig is t goed afgelopen!

Reply
Joyce 13 augustus 2015 - 07:42

Verschrikkelijk Tam! Kan het heel goed begrijpen dat je even geen dagjes weg wilt

Reply
Sopdet 13 augustus 2015 - 07:24

Wat een vreselijke gebeurtenis. Jouw reactie is niet kinderachtig, ik zou ook last hebben van overbescherming na zo’n gebeurtenis. Wanneer ik zelf een kindje alleen zie blijf ik ook bij het kindje tot de mama het ziet. Wanneer het kindje niet bang van me is en het is druk dan hou ik hem of haar boven de massa, dat de mama haar kindje direct ziet. Maar je gaat het toch niet op een lopen zetten, dan geraak je nog verder verwijderd van de ouders.
Gelukkig ben ik tot nu toe gespaard van zo’n moment. Als kleuter werd mijn meisje regelmatig gefotografeerd door toeristen. Mooi kindje, rond gezichtje, blonde krullen. Ze was vooral populair bij Indiërs. Dat vond ik helemaal niet leuk en ik durfde haar dan ook geen seconde alleen te laten.

Reply
Sylvie 13 augustus 2015 - 07:19

Echt verschrikkelijk!

Reply
Wilma 13 augustus 2015 - 07:09

Aah wat vreselijk als zoiets gebeurd!! Ik herken helemaal dat gevoel! Kom niet aan je baby! Ik bad dat in een winkel, er stond een man allemaal bij de kinderwagen. Hij kwam steeds dichterbij. En maar blijven kijken. . Ik vroeg of hij weg wou gaan van de kinderwagen.. Nee. Nog drie keer vragen.. stapt hij twee meter naar achter, plukt aan een rok om vervolgens weer bij me kinderwagen te gaan staan. Toen heb ik ook lopen schreeuwen en lopen zwaaien naar die man dat hij moet oprotten! Ik dacht ik ga hem slaan, maar hij wat heel groot, dus ging ik naar de verkoopster en vertelde het, toen liep hij gauw de winkel uit. Pfiieeuw. . Ik voel dat gewoon nog als ik dit schrijf.. dat doet gewoon zoveel met je als moeder! Gelukkig heb je haar terug.. 🙂

Reply
Priscilla 13 augustus 2015 - 06:48

Wat vreselijk eng! De rillingen lopen over mijn rug. Wat bezield zo iemand? Zou het inderdaad een vergissing zijn of gaat die persoon opzettelijk naar een pretpark om een kindje te vinden vraag ik me af. Heel raar. Sterkte.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.