Een ontzettende baaldag.

by Tamara

Soms heb je van die dagen dat werkelijk niks meezit, je kinderen zijn vervelend, je haar wil niet zitten, er komt niks uit je handen en je hebt nergens zin in. Echt aaaalles zit gewoon even tegen! Een ontzettende baaldag dus! Gisteren had ik dus zo’n dag waarop even niks goed ging… Lees je mee?

Ik ben echt niet moe!

Ik ben echt niet moe!

 Ik had het natuurlijk al kunnen weten toen ik op stond met het liedje ‘bad day’ in mijn hoofd. Dat kan toch niet anders dan dat dat gewoon een voorbode was? Meteen nadat Richard vertrok was het raak. Tja, mijn kinderen zijn namelijk engeltjes als hun vader thuis is, iets met: ‘Als de kat van huis is….’ Welgeteld 5 minuten nadat we hem uitzwaaiden vloog er al een glas sinaasappelsap over tafel. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar zoonlief Floris vond het nodig om met zijn net schone kleren even lekker in het sap te gaan zitten spetteren waardoor echt aaaaaalles eronder zat.

Lauren had haar dag ook niet, dus elke keer dat ik ook maar naar de box keek met haar in mijn handen, begon ze te gillen.. (ja echt, meisjes gillen!) maar goed, ik ben nou eenmaal moeder van meerdere kindjes dus dan maar even in de box zodat ik even een franse slag door het huis kon maken, terwijl TER en ROR een spoor van vernieling achterlieten. Dankbaar werk, dat moeder zijn.

Niet koken als je een baaldag hebt!

Niet koken als je een baaldag hebt!

Om eerlijk te zijn vind ik het op zulke dagen best zwaar om 3 kinderen te hebben. Zeker als beide heren ontzettend vervelend zijn, Maxim liet namelijk steeds zijn giltalent horen en Floris vond het nodig om de kastjes en de koelkast te herorganiseren oen ik even boven luiers ging pakken. Heel lief schat, maar dat doet mama zelf wel. Ik zat er dus om half 12 al lichtlijk doorheen en telde de minuten af tot bedtijd. Tot Floris het wel leuk vond om op een pak melk te gaan springen in de gang. 1 adem in.. 2 adem uit.. 3 adem in..

Jup vriendje had ontzettend veel medelijden met me

Jup vriendje had ontzettend veel medelijden met me

Tijdens de lunch hadden de heren afgesproken dat alles wat mama aanbood vies en smerig was. Dus een blik soep en knakworstjes open gemaakt, dan aten ze tenminste en eten betekend even geen gegil! (in theorie dan he). Maar elkaar met worstjes slaan is natuurlijk leuker en je kleine broertje een soepdouche geven is natuurlijk ook helemaal het einde! God wat was ik blij toen Floris op bed lag!

Zoals ik al zei had Lauren haar dag ook niet. Hoe vaak ik haar ook op bed of in de box legde, ze bleef maar huilen en ging niet slapen. Prima, even op mama slapen dan. Totdat ik het bijelkaar knijpen van mijn benen niet meer volhield en echt echt echt naar de wc moest en har heeeeeeeel voorzichtig in de box legde. Een miliseconde dacht ik nog:’Yes!! Ze slaaaaapt!’, maar toen begon de sirene alweer.

Heb je behoefte aan chocola, is er alleen konijnenvoer in huis...

Heb je behoefte aan chocola, is er alleen konijnenvoer in huis…

Toen Floris weer wakker was besloot ik even snel mijn mail te kijken en te beantwoorden.. Had ik beter niet kunnen doen, want CHAOS en DESTRUCTIE, hadden heel snel op een onbewaakt moment mijn make-uptasje gepakt en mijn poeder gesloopt en de bank voorzien van een nieuw kleurtje. True match geld trouwens niet voor de kleur van de bank, kan ik een klacht indienen denken jullie?

image

Terwijl ik snel de stofzuiger pakte kregen een doos potloden en een doosje wattenstaafjes nog even vliegles. Vindingrijke mannetjes heb ik, altijd even testen of dingen kunnen vliegen die twee.

Kortom, jullie zullen wel begrijpen dat ik heeeeel erg blij was toen het bedtijd was.

Toch maakte dit koppie heeeel veel goed aan het eind van de dag!

Toch maakte dit koppie heeeel veel goed aan het eind van de dag!

Hebben jullie ook wel eens zo’n vreselijke baaldag?

Misschien vind je dit ook leuk

21 comments

Kimberley 15 juli 2015 - 20:57

Ahh, lekker bezig. Ik moest wel lachen om TER en ROR en CHAOS en DESTRUCTIE :’) Gelukkig gaan ze uiteindelijk naar bed, kan jij alles opruimen en lekker met de voetjes omhoog, dat scheelt!

Reply
Donald 15 juli 2015 - 20:00

Gelukkig gaan die baaldagen ook weer voorbij…!

Reply
Charlotte 15 juli 2015 - 14:57

Mijn god, soms ben ik er met eentje al helemaal klaar mee. Maar dat is niks vergeleken bij jou 😉 wat een dag! Je beschrijft het wel hilarisch! Ik kan me helemaal voorstellen dat dat koppie van Lauren een heleboel goed maakt, wat een droppie is het! Liefs!

Reply
Daniëlle 15 juli 2015 - 14:30

Haha, wat kun jij het toch -ondanks dat je van alles baalde- supergrappig opschrijven! En heel herkenbaar hoor. Ik heb ook weleens van die dagen dat ik héél erg blij ben als ze allebei ein-de-lijk slapen! Heb je zelf ook ff rust! Hopelijk gaat het vandaag wat beter 🙂

Reply
lin 15 juli 2015 - 14:04

Haha die foto van de app blijft grappig 😉
Kleine boefjes en ah dat koppie van Lauren!!

Reply
Silvie N 15 juli 2015 - 12:55

Heeeeel herkenbaar! Ben ook altijd blij als papa thuis komt hihi

Reply
Marijke 15 juli 2015 - 11:00

O F*ck, jij had het echt zwaar! Mijn spullen blijven tenminste heel en ze springen hier niet op een pak melk. Thanks voor het relativeren

Reply
Mer 15 juli 2015 - 10:44

Herkenbaar! Achteraf is het dan best wel grappig maar op de momenten zelf kan je wel janken. Totale chaos! Maar ik moet altijd wel erg lachen om hoe jij schrijft. Jouw blogs zijn superleuk om te lezen, en je bent een leuke knappe mama! Ik heb zelf geen blogs enzo, maar ik kijk hier elke dag even!
In het echte leven zou ik je heel aardig vinden denk ik. Liefs

Reply
Danielle 15 juli 2015 - 10:38

Goodness wat een dag zeg!

Reply
Kirsten 15 juli 2015 - 09:47

Pfoe klinkt idd als een heftig dagje! Maar stiekem moest ik wel een klein beetje lachen, je beschrijft het nl echt heel komisch ☺️

Ik heb 2 zoontjes en die breken ook afentoe de tent af, zodat je om 10.00 u al denkt: help is het al 19.00 u??!!!

Je schrijft echt heel leuk trouwens ?

Liefs Kirsten

Reply
José 15 juli 2015 - 09:41

Op dat moment lijkt het me vreeselijk. Maar gelukkig kun je er zelf (als ik je blog zo lees) achteraf ook nog om lachen. 🙂 Dank voor het delen, ik heb er stiekem ook even om moeten lachen.

Reply
gerdien 15 juli 2015 - 09:21

Ohhhh hillarisch. … Blij dat zelfs jij van die dagen hebt :p love you anyway hihi

Reply
anne 15 juli 2015 - 08:47

Woehahahahaha wat een monsters!

Ben blij dat MONSTER en CO hier niet de enige zijn!!

Ik hoop dat je vandaag 3 zonnestraaltjes als kinderen hebt ♡

Reply
Geertje - Stay At Home Mama 15 juli 2015 - 08:46

Oh en wat ben je dan blij als je ‘s avonds in je bed ligt!! Dit soort dagen zijn nooit leuk…wat een boefjes zijn het toch!!

Reply
Malou 15 juli 2015 - 08:46

Jeeeeetje wat een dag! Ik kan me goed voorstellen dat drie kinderen dan best zwaar is!

Reply
Thea van Galen 15 juli 2015 - 08:07

Sorry ik heb wel moeten lachen om je vindingrijke zoontjes haha.
Maar ik snap je ook, heel vervelend als je zo’n dag hebt.
Misschien volgende keer even lekker naar buiten gaan met de kids? Ook als het regent? Dan kunnen ze daar even hun energie kwijt.
Maar hopelijk komt er geen volgende keer!

Reply
Joyce 15 juli 2015 - 07:51

Ik mag niet lachen, maar die het toch! Wat ren boefjes die kindjes van jullie X

Reply
Linda 15 juli 2015 - 07:34

Pff, niet fijn zo’n dag. Maar goed dat je het deelt, voel ik me even een minder slechte moeder als ik zelfde soort minder pedagogisch verantwoorde trucjes toepas.

Reply
Saskia 15 juli 2015 - 07:27

Aah ik heb medelijden met je hoor. Maar moest stiekem toch wel even lachen, je boefjes zijn indd heel vindingrijk! En die opmerking van je vriend op de app zou mijn man ook maken hahaha.

Reply
Charlotte 15 juli 2015 - 07:24

Oh wat erg zijn zulke dagen he! Hopelijk heb je vandaag weer een fijn dagje en zijn jullie moppies weer engeltjes…

Reply
Josan 15 juli 2015 - 06:38

Oh mijn hemel. Ik zou gek worden. Zoiets trek ik echt niet. Ik heb wel eens een baaldag maar dat heeft meestal met andere dingen te maken. Dat ik bijvoorbeeld niet lekker in mijn fel zit. En ja dat voelen de kids haarfijn aan. Dan gaan ze met elkaar lopen klieren. Maar zo erg als die van jou heb ik het al gelukkig in tijden niet meer mee gemaakt

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.