Een nieuwe kans | hoofdstuk 23

by Tamara

Stiekem was het best handig dat ik nu Darius zijn auto mocht gebruiken om te rijden en ik niet meer hoefde te fietsen. Toen ik weer terug was bij het hotel, was het al laat in de avond en besloot ik maar vast te gaan slapen. Maar net voordat ik in bed wilde kruipen, ging mijn telefoon.

‘Lou? He.. Waarom bel je zo laat nog?’

‘Laat? Het is daar twee uur vroeger dan hier hoor! Stel je niet zo aan.’

‘Nou eh, het is hier half twaalf hoor mevrouw.’ grinnikte ik.

‘Oké.. Ik wilde weten of je het nieuws over Logan al gelezen had..’

Ik leunde achterover op bed en zuchtte. Na vandaag was Logan het laatste waar ik aan wilde denken, maar ik was wel benieuwd naar wat ze te vertellen had.

‘Heb je al gelezen dat hij gaat trouwen? Jawel he? Oké, nou ik was dus vandaag in de stad en ik liep langs de verloskundigenpraktijk omdat die naast dat ene leuke winkeltje zit.. Daar heb ik zulke leuke schoenen gezien he? Ze passen perfect bij mijn nieuwe jurk. Alleen moet ik er dan nog wel een nieuwe tas bij kopen. Ohhh en ze hadden….’

‘Lou! Je dwaalt af!’

‘Ohja! Nou, ik zag Logan en Anna uit die praktijk komen! Hij leek een beetje chagrijnig, maar zij was heel klef en gelukkig aan het doen enzo. Ze stapten meteen daarna  in een auto, dus ik kon geen foto maken voor je.’

Ik kreeg een brok in mijn keel die ik amper weggeslikt kreeg.

‘Logan.. krijgt een b-baby?’

‘Ja, nou.. ik was natuurlijk niet in de verloskundigenpraktijk enzo.. Maar waarom zouden ze daar anders zijn?’

‘Geen idee.’

Ik ademde diep in en zuchtte.

‘Als het zo is en hij is er blij mee dan ben ik blij voor hem. Hij wilde heel graag een gezin..’

‘Ja maar hij wilde het met jou..’

‘Dan had hij beter zijn best moeten doen.’

Ze mompelde wat en grinnikte.

‘Oh! Dat wilde ik je nog vragen.. Hoe is het met die knappe blonde vent van je?’

Zonder na te denken over wie ze het zou kunnen hebben reageerde ik.

‘Hoe weet jij nou weer dat Noah hier is?’

‘Noah? Ik had het over Darius… Rosie??? Waarom denk je aan Noah?? Waarom is hij daar?’

‘Shit.’ mompelde ik, waarna ik haar globaal vertelde wat er gebeurd was.

‘Rosieeeee..’

‘Ik weet het Lou..’

‘Doe je wel rustig aan? Jezelf niet weer in een relatie storten waar je niet gelukkig van wordt?’

Ik vertelde haar wat we hadden afgesproken en daarna rondde ik het gesprek af. Het was al heel laat en ik had morgen een drukke dag voor de boeg nu ik alles alleen moest doen en Darius er niet was.

Net toen ik mijn hoofd op het kussen legde, trilde mijn telefoon.

Bedankt voor vandaag! Ik ga mijn best doen om het allemaal op te lossen en alles goed te maken wat ik heb fout gedaan.. Dat geldt ook voor jou.. lastpakje.. 😉

Hoewel ik heel erg graag wilde slapen, kon ik het niet laten om een berichtje terug te sturen.

Heb je mij fout gedaan? Volgens mij snap ik je niet helemaal. Wat heb je gedaan dan? Volgens mij heb je me juist goed gedaan:P

Grinnikend zag ik het vinkje blauw worden en zag ik dat hij een berichtje terug typte.

Zucht.. Je bent nog steeds een even grote lastpak als eerst.. Ik geloof dat ik al spijt krijg dat ik het heb goedgemaakt met je.

Oh, het voelde anders niet alsof je er heel erg veel spijt van had.. Of was het slechts een potje goedmaakseks? 😛

Je bent verschrikkelijk Rosie.. Welterusten!

Welterusten Pretty Boy!

Great.. Daar ben ik dus nog steeds niet vanaf?

Nope 😛 Welterusten! (ohja ik hoorde dat je oom wordt! Gefeliciteerd!)

Ik had verwacht dat hij dat zou negeren, maar tot mijn verbazing ging mijn telefoon over en toen ik keek zag ik dat Noah belde.

‘He lastpakje. Hoe kan het toch dat jij dat nieuws alweer weet? Ze hebben het nog niet eens publiek bekend gemaakt.’

‘Tja, ik heb connecties thuis die me alles vertellen.’

‘Lou?’

‘Ja, wie anders?’ grinnikte ik.

Hij zuchtte en ik hoorde dat hij aan het lopen was.

‘Waar ben je nu?’

‘Gewoon in mijn hotelkamer, ik probeer die stoel te repareren die we vanmiddag gesloopt hebben.’

Ik proestte het uit van het lachen en sloeg snel een hand voor mijn mond toen ik me realiseerde dat het al heel erg laat was en de rest van de gasten lagen te slapen.

‘Lach niet grapjas.. Maar ehh, ja.. Hij wordt vader. Het was volgens hem echt een toevalstreffer, want hij heeft alleen maar een one-nightstand met haar gehad.. Hij denkt nu het juiste te doen door met haar te trouwen, maar ik weet dat dit niet is wat hij wil..’

‘Tja, het is wel een beetje zijn eigen schuld.. Moet hij hem maar niet overal in steken. Wat wil hij dan wel volgens jou?’

‘Rosie… Dat weet je best.. ‘

‘Oh.. Nouja.. Dat is verleden tijd.. Maar ehm, pretty boy.. ik moet gaan slapen.. Want ik moet morgen weer naar kantoor om een heleboel papierwerk uit te zoeken dat ene hele knappe succesvolle en ook nog eens sexy advocaat me heeft gestuurd.’

‘Heb je nou alweer een ander? Je hopt ook van de één naar de ander.’ zei hij zogenaamd verontwaardigd.

‘Noah….’

‘Oh heb je het over mij? Ahhh vind je me sexy? Dat is lief.’

‘Oké doei Noah! Welterusten!’

Hij lachte heel hard om zijn eigen grap en ik lachte met hem mee.

‘Welterusten Rosie..’

Ik hing op en keek hoofdschuddend op mijn telefoon die aangaf dat het inmiddels al half twee was. Hoog tijd om te gaan slapen!

De volgende dag ging ik extra vroeg naar kantoor om alvast wat werk te doen voordat de rest zou komen, maar tot mijn grote verbazing stonden er een heleboel auto’s voor het pand. Ik zette de auto op de parkeerplaats en rende snel de hoge trap op naar boven, waar het hele kantoor in rep en roer was.

Ik zag dat er een aantal mensen aan het huilen waren, terwijl weer andere mensen in groepjes bij elkaar stonden en elkaar knuffelden. Ik keek om me heen of ik Katrin ergens zag en vond haar met betraande ogen in een hoekje, met de telefoon in haar hand.

‘Katrin! Wat is er aan de hand? Wat is er gebeurd?’

Ze veegde de tranen uit haar ogen en gebaarde dat ik mee moest lopen naar Darius zijn kantoor, waar ze de deur achter ons sloot.

‘Rosie.. Er is iets verschrikkelijks gebeurd..’

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.