Een nieuwe kans | Hoofdstuk 17

by Tamara

Verslagen reed ik terug naar het kantoor waar ik de auto parkeerde en zonder iets te zeggen met de fiets weer naar het hotel toe reed. Het was een hele lange rit en het regende behoorlijk hard, maar op dit moment kon dat me niets schelen. Ik had gewoon heel even die frisse lucht nodig om weer helder te kunnen nadenken. Ik voelde me zo ontzettend dom dat ik daarheen was gegaan en dat ik hem geconfronteerd had. Het kon hem helemaal niets schelen wat het bedrijf aan het doen was.. Het was duidelijk dat hij alleen maar aan geld dacht en dat de rest hem niets kon schelen.

Ik was boos en verdrietig tegelijk en toen ik eindelijk in het hotel was, liet ik me met mijn natte kleren nog aan op bed vallen. Als ik Noah niet tot rede zou kunnen brengen.. Wie zou het dan nog kunnen doen?

Ineens herinnerde ik me mijn laatste gesprek met Logan.

‘Hij sluit zich hele dagen op in zijn kantoor en praat met niemand. Ik herken hem zelfs niet meer.. Hij is koud en afstandelijk en zo heb ik hem al jaren niet gezien.’

Het was misschien een beetje een raar idee, maar het was mijn laatste kans om tot Noah door te dringen. Als er iemand nog met hem zou kunnen praten was het Logan wel. Ik pakte mijn telefoon en tikte zijn nummer aan. Terwijl de telefoon overging, wurmde ik me uit mijn natte jas en gooide hem over de verwarming.

De telefoon ging nog een paar keer over, waarna hij naar voicemail sprong en zuchtend probeerde ik het nog een keer. Deze keer werd er wel opgenomen, maar er werd niets gezegd.

‘Logan?? Met Rosie.. Ik..’

Zodra ik mijn naam uit had gesproken werd ik weggedrukt. Een beetje verbaasd keek ik naar mijn telefoon en tikte het nummer nog eens aan, maar deze keek kreeg ik geen gehoor. Het was alsof mijn nummer geblokkeerd was.

Gefrustreerd besloot ik hem maar een berichtje te sturen.

He Logan.. Ik heb je geprobeerd te bellen, maar ik kreeg je niet te pakken. Wil je me alsjeblieft terugbellen? Het is dringend..

Ik keek naar het scherm en wachtte tot er twee vinkjes achter mijn berichtje kwamen te staan, maar dat gebeurde niet.. Hij had me geblokkeerd.. Maar waarom?

Misschien dat ik op internet iets kon vinden over wat er aan de hand was.. het kon zijn dat hij in het buitenland zat en met iets bezig was waardoor hij niet kon reageren.. Ik kon er met mijn hoofd niet bij waarom hij me anders zou blokkeren..

Snel deed ik de rest van mijn natte kleren ook uit en ging in mijn ondergoed op bed liggen, terwijl ik zijn naam intypte.

Wat ik daarna zag, zorgde ervoor dat al het bloed uit mijn gezicht weg leek te trekken… De eerste hit was meteen al raak en ik tikte hem aan om verder te lezen.

Logan Marcus verloofd zich met erfgename Van Poorten Vastgoed.

Nadat er al langere tijd geruchten de ronde deden over een eventuele relatie tussen Logan Marcus (op de foto rechts) en Anna-Marie van Poorten, heeft Anna-Marie vanmorgen zelf in een interview bevestigd dat het stel verloofd is. Zij vertelde ons, quote:

‘Het is misschien snel en we kennen elkaar nog niet zo heel erg lang, maar toen ik Logan ontmoette ging hij door een lastige periode in zijn leven en was ik er voor hem.. We zijn naar elkaar toe gegroeid en we zijn erg gelukkig samen.’

Over de aanstaande bruiloft wilde Anna-Marie, die de dochter is van vastgoedmagnaat Marco van Poorten, nog niet teveel vertellen, behalve dat deze zeer binnenkort zal zijn.

Wij zijn vooral heel erg benieuwd of dit dan wel de grote liefde van Logan Marcus zal zijn, die eerder een relatie had met fotomodel en influencer Natalia van TaliaLoves, welke door een ongeluk, in opdracht van Benjamin Marcus, die tevens de vader van Logan, zijn broer Noah en zusje Marielle is, om het leven kwam.

Logan Marcus vergaarde zelf een grote bekendheid door deze relatie en hoewel het niet duidelijk is wat hij tegenwoordig voor werk doet, is het duidelijk dat hij hier veel geld mee verdiend.

Wij probeerden Logan nog te bereiken om commentaar te geven op de verloving, maar hij was niet bereikbaar.

Met een boos gebaar gooide ik mijn telefoon achter me tussen de kussens en zuchtte. Geen wonder dat hij ineens geen contact meer met me wilde. Ik wist niet hoelang de relatie tussen hen al duurde, maar het kon bijna niet anders dan dat hij haar al kende toen hij mij afwees..

Ik wist al dat een relatie tussen mij en Logan nooit een kans had gehad door Noah, maar dat hij Noah had gebruikt als smoesje om niet met mij verder te gaan vond ik wel heel erg. Waarom was hij niet gewoon eerlijk tegen me geweest?

Ik pakte mijn telefoon weer tussen de kussens vandaan en keek naar de foto die bij het artikel stond. Hij was genomen op de première van één of andere horrorfilm, waar Logan nog steeds af en toe voor uitgenodigd werd. Hij had een zwart pak aan en keek lachend naar de camera, terwijl hij zijn arm om een knappe blondine had geslagen. Ze had een lichtroze jurk aan, die haar perfecte zandloper figuur accentueerde en keek ontzettend verliefd op naar Logan. Haar hand lag bezitterig op zijn borst en aan haar ringvinger fonkelde een enorme roze diamant, die zonder twijfel haar verlovingsring moest zijn.

Ik wilde mezelf niet verder pijnigen, maar ik besloot naar zijn social media account te gaan en daar naar zijn foto’s te kijken. Altijd als ik bij Logan was, vergat ik hoe bekend hij eigenlijk was, maar met meer dan een miljoen volgers, was het niet zo gek dat hij altijd en overal in alle kranten stond.

Ik tikte een foto aan van hem en Anna-Marie op een motorjacht die genomen was in Miami. Onder de foto stond een caption die me een klein beetje misselijk maakte, net als de beschrijvingen onder de rest van de foto’s die ik aantikte.

Allemaal waren het zinnetjes als: ‘Zij maakt me compleet.’ ‘De liefde van mijn leven.’ En nog meer van dat soort onzin. In al die maanden dat ik Logan kende had hij nog nooit een foto met mij geplaatst en na één maand was zij al de liefde van zijn leven? Ik tikte alles weg en trok de dekens over me heen..

Ik had het echt gehad met de hele familie Marcus en iedereen die daarbij hoorde. En ik wilde dat ik ze nooit meer hoefde te zien.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.