Een grote verrassing!

by Tamara

Maandag waren Richard en ik 9 jaar samen en nam ik jullie met een terugblik mee in ons 9 jaar samenzijn. Normaal doe je natuurlijk wel iets om zo’n jubileum te vieren, maar ik moet zeggen dat ik op deze termijn heel erg weinig zin had om uit eten te gaan ofzo en ik hem verboden had een cadeau te kopen (want ik wist zelf echt niks! Haha) werden er deze week niet 1 maar twee ontzettend lieve cadeaus bezorgd! Zo ontzettend lief!

 

Op Dinsdag kwam er om 12 uur een bezorger van DHL aan de deur met een klein pakketje, ik had niks besteld en ik wist dat Richard wat besteld had als cadeau, want hij zat met een ontzettende grijns achter de ipad en was ook nog zo flauw om geen hints te geven. Ok behalve: Het is bruin, je kunt er niet op zitten, je kunt het op tafel leggen en ze hebben het ook in het roze en je hebt erom gevraagd. Zelfs toen ik het aan vriendinnen voorlegde kwamen we er niet uit wat het nou kon zijn, dus afwachten dan maar!image

In het kleine pakketje zat een doosje van Raybann met daarin een Leren hoesje met een Raybann Jackie Ohh Zonnebril! Ik vond hem meteen mooi maar moest er even aan wennen hoe hij stond (iets met een dikke kop enzo haha) Ik pik normaal altijd de Wayfarer van Richard of draag mijn eigen Versace zonnebril die ik ooit eens van hem (8 jaar geleden) achterover drukte, maar die was stuk! Dus ik was wel heel erg blij met een nieuwe!

Met nieuw haar! yay!

Met nieuw haar! yay!

Hoe vinden jullie hem staan?

De volgende dag moest ik nog wat dingen afmaken voor de blog en wilde ik dus graag naar zolder waar de computer staat (iets met mijn oude laptop is stuk). Maar er kwam ook een pakketje van Body&fit voor Richard dus ik moest even beneden wachten. Dat even wachten werd wachten tot 4 uur, tot ik eeeeeindelijk de pakketbezorger de straat in zag rijden. Tot mijn verbazing had hij niet alleen de doos met sportvoeding van Rich bij zich, maar ook een andere enorme doos. Ik dacht nog neee he, wat heb je nou weer besteld. Maar toen ik Richard vroeg wat erin zat, zei hij dat ik dan maar even moest kijken.

In de doos zat een Laptop! Zooooooooo gaaf! Ik was zo ontzettend blij! (en nog steeds want ik zit nu heerlijk beneden te bloggen ipv boven op de warme zolder) Ik wilde namelijk al een tijdje een laptop hebben omdat ik bang was dat ik straks met baby helemaal niet meer aan bloggen toe kwam en het gaat nou juist echt ontzettend goed met de site!

image

Dit is hem!

Vinden jullie het ook niet zo superlief? Het is normaal ook een topper hoor, maar echt! Ik was zo ontzettend verbaasd en wat een verrassing ook!

Worden jullie ook wel eens heel erg verrast door je partner?

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

marjon 6 juni 2015 - 20:36

Wat ontzettend lief! En gefeliciteerd met jullie 9 jaar samenzijn. Ik word af en toe eens verrast, maar dat is nu alweer een tijdje geleden… 😉

Reply
Saskia 6 juni 2015 - 17:51

Onwijs lief. Blij dat je lekker kunt blijven bloggen als de baby er is, we kunnen je niet missen. En de zonnebril staat je goed.

Reply
Janske 6 juni 2015 - 12:00

Wat een super lieve leuke en handige cadeaus! Jij boft maar met zo’n kanjer!

Reply
maloubeld 6 juni 2015 - 10:36

Wat lief zeg!

Reply
Jeanine 6 juni 2015 - 09:34

Wauw dat zijn nog eens verassingen! Super lief van je mannetje. Die zonnebril is mooi.
Ik werk ook met mijn laptop, mijn man zit er nu aan te denken om er zelf ook een te nemen want sinds ik blog kan hij nooooit meer op de laptop 😉

Reply
Josan 6 juni 2015 - 08:31

Aah, wat lief! Leuk je nieuwe kapsel. Lekker hip. Die zonnebril is ook echt een musthave

Reply
joyfromjoyce 6 juni 2015 - 08:05

Aah lief! En handig die laptop 😀

Reply
angelique 6 juni 2015 - 07:58

Ow wauw wat heb jij een lieve vriend! mijn vriend en ik zijn pas 1 jaar samen dus wij doen dit soort dingen nog niet. Ik heb hem tussen door al wel een paar keer verrast met kleine cadeautjes. Of gewoon al wat producten aangeschaft voor als hij bij mij is.

Reply
Mamablogger 6 juni 2015 - 07:12

Wat onwijs lief! Vooral de laptop, wij hebben er ook een (geen normale pc meer) en ik heb beneden een antiek bureautje staan. Helemaal opgeknapt en dat is echt mijn werkplekje. Het is echt heerlijk dus en daar heb je heel lang plezier van. Geniet ervan meis!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.