Een eigen huis is nooit af.

by Tamara

Het is eindelijk weer mooi weer en daardoor krijg ik een heleboel zin om dingen hier in huis te gaan doen. Nu hoorde ik laatst iemand zeggen dat een eigen huis nooit af is en in mijn geval klopt dat ook echt. We hebben namelijk een al iets ouder huis en ook dit jaar moet er weer een heleboel aan gebeuren. Nu zitten we al een tijdje te twijfelen of we het echt goed gaan opknappen of dat we alleen het hoognodige willen gaan doen, omdat we het natuurlijk graag willen verkopen. Maar pfff, wat we moeten doen is nogal een lijst hoor! Kijken jullie mee?

De lijst van klusjes die we dit jaar moeten doen hier in huis.

 • Kozijnen verven. De kozijnen zijn al een hele tijd een dingetje. Ze moeten nodig onder handen genomen worden en even geschuurd, hier en daar bijgewerkt en geschilderd worden. Daarnaast hebben we een voeg onder het raam van Lauren waar we even compriband voor moeten kopen om hem te vullen.
 • Badkamer kitten. Ook zo’n klusje dat al een tijdje blijft liggen. De oude kitranden moeten eruit en er moeten nieuwe weer in.
 • badkamer afmaken. Vorig jaar zijn we begonnen met het opknappen van de badkamer, maar toen kreeg Richard een ongeluk en konden we niet verder. We moeten onder andere het plafon opnieuw verven en de spiegel aansluiten zodat we licht hebben in de badkamer.
 • nieuwe plinten in de woonkamer. We hadden dus plakplinten, tot mijn zoon ontdekte dat je die los kunt trekken en nouja.. Doei plinten!
 • Muren van de schuur opnieuw vullen. In het voegwerk van de schuur ( hok) zijn wat voegen eruit gevallen. Dus die moeten weer even gevuld worden.
 • Zolder leeghalen en uitzoeken. Wij slapen op zolder en toen we naar zolder verhuisden heb ik al heel veel weggegooid. Maar ik wil heel graag nog meer wegdoen! Hahah!
 • Hok leeghalen en uitzoeken. Zelfde verhaal als de zolder. Staat vol met troep.
 • Speelgoed allemaal uitzoeken en opruimen. Mijn kinderen hebben zoooooveel speelgoed! Ik moet het nodig eens opruimen en uitzoeken. En heeeeel veel weggeven en gooien!
 • Achtertuin opknappen + kunstgras erin. We hebben best een grote achtertuin ( voor rijtjeshuis begrippen) alleen is hij momenteel een rommel. We hebben twee jaar geleden grasmatten gelegd, alleen was dit speelgazon en ehh, zoveel wordt er niet op gespeeld. Het is dus een beetje aan het woekeren! Haha!
 • Alle binnendeuren schilderen. Spreekt voor zich.
 • Alle buitendeuren schilderen. Spreekt ook voor zich.

Dus ja, we hoeven ons hier niet te vervelen in huis! Haha! Heb jij ook nog van die klusjes die je voor je uit blijft schuiven?

Bevat een betaalde link.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.