Een bijzonder cadeau.

by Tamara

Cadeautjes voor jezelf of voor een ander. Het is iets dat lastig blijft! Afgelopen zondag was ik jarig en ik kreeg continue allemaal vragen van wat ik wilde hebben, maar ik had absoluut geen idee. Andersom vind ik het ook heel erg moeilijk om iets voor anderen te kopen. Je wilt toch een origineel cadeau doen, maar het moet wel iets zijn waar diegene ook wat aan heeft en waar diegene ook echt blij mee is. Dus wat doe je dan?

Nu moet ik zeggen dat ik echt fan ben van gepersonaliseerde cadeaus. Ze zijn ontzettend leuk als kraamcadeau, maar ook voor bijvoorbeeld moederdag of een verjaardag. Als kraamcadeau is het bijvoorbeeld heel erg leuk om een badcape of een mutsje voorzien van naam te geven voor de baby. Maar ook een zilveren armbandje is erg leuk voor een meisje, of misschien een ketting met de namen van de baby voor de moeder. Zo heb je een persoonlijk cadeau, dat ook heel erg leuk is om te bewaren voor later!

image

Ik mocht onlangs een ketting uitzoeken bij Names4ever en omdat ik zelf niet zo van kettingen hou, besloot ik hem cadeau te doen aan mijn schoonzusje. je hebt heel erg veel keuze op de site, zo kun je kiezen uit verschillende naam kettingen of armbanden, in zilver of goud. Mijn schoonzusje koos uit de catagorie Familiesieraden een Zilveren ketting met drie harten en met geboortestenen uit. In de hartjes liet ik de namen van haar drie zoontjes graveren met de drie geboortestenen ( Steen die symbool staat voor de geboortemaand). Zo heb je een uniek sieraad en heb je de namen van je kinderen altijd bij je! Wat natuurlijk ook een bijzonder cadeau is, is een vriendschapsring of een vingerafdruksieraad. 

Nadat ik de ketting had besteld duurde het ongeveer een week voordat hij in huis was. Dus mocht je zoiets als cadeautje willen bestellen, dan moet je er wel rekening mee houden dat het even duurt voordat hij binnen is!

Vind jij het ook zo leuk om gepersonaliseerde cadeaus te geven?

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Alice 28 april 2017 - 15:56

Dat is te cute. Ik vind een kettinkje als gepersonaliseerd cadeau ideaal om te krijgen (en geven!)’. Een ketting hangt rond je hals, op je hart. Zo is diegene altijd dicht bij mijn hartje. Of ben ik dan te sentimenteel, haha.

Reply
kado voor kinderen 29 februari 2016 - 12:03

I’ve been browsing online more tyan three hours nowadays, yet I by no means
found any fascinating article like yours. It is lovely value enough for me.
In my opinion, if all webmasters and bloggers made excellent content as you probably did, the net
will likely be a lot more helpful than ever before.

Reply
Jessica 26 februari 2016 - 11:29

Wauw deze is gaaf..

Reply
Nathalie 25 februari 2016 - 23:41

Prachtig cadeau! Ik hou van persoonlijke sieraden, al is cadeau geven ook erg bijzonder!
Mooie producten hebben ze zeg!

Reply
demallemolenmoeder 25 februari 2016 - 18:06

Ik vind cadeautjes geven ook zó leuk. Helemaal met een betekenis. Met de naam vind ik lastig want niet iedereen houdt daarvan. Lief trouwens om het aan je schoonzus te geven.

Reply
Mathiske's mama blog 25 februari 2016 - 18:05

Ik heb een tattoo gekregen van mijn man toen onze dochter er was, dus dat is best wel persoonlijk? ik vind het zelf altijd leuk om een persoonlijk pakketje te maken voor iemand als cadeautje.

Reply
Nicole 25 februari 2016 - 12:04

Héél toevallig heb ik toevallig gisteren een ketting gekregen met de naam van ons zoontje 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.