Duuuussss Tam. Trek je het nog een beetje met die vier koters thuis?

by Tamara

HOI!

Ik dacht, laten we maar weer eens een kletsartikeltje schrijven, aangezien er momenteel toch niks nuttigs uit mijn vingers komt de laatste tijd. Ik weet niet wat het is, maar het lukt me momenteel gewoon niet zo heel erg goed om me te concentreren op één ding. Misschien komt het omdat het hier momenteel gewoon een beetje een chaos is. Vier kinderen thuis, allemaal dingen die ik wil doen, een huis verkoopklaar maken, opruimen, werken.. PFFFFF! Haha! Maar goed, oké ik ga niet zeuren, ik ga gewoon lekker een bijkletsblogje typen. Dus pak even een koppie thee en lees mee!

Waar ben je toch allemaal mee bezig mens?

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag wat ik toch wel niet allemaal aan het doen was de hele dag en hoe het kwam dat ik het zo druk had. Nou ehh, eigenlijk met van alles dus, maar vooral met schrijven. Vorig jaar begonnen uit het niets ineens de boeken heel erg goed te lopen. Of nouja, niet vanuit het niets, want het kostte natuurlijk heel wat werk om al die boeken te schrijven! Het aantal lezers blijft groeien en dat is gewoon heel erg bijzonder. Want hoewel het heel erg leuk is als een blog veel gelezen wordt of als ik eens een advertorial online zet en daar wat geld mee verdien, is het gewoon een heel erg tof gevoel als mensen daadwerkelijk iets willen kopen dat jij zelf gemaakt hebt. Het is een beetje gek om uit te leggen. maar als ik een gesponsord artikel schrijf, dan betaald een bedrijf me om iets te doen, zodat zij er beter van worden. Mijn lezers betalen helemaal niets. Die lezen het artikel en dat is het dan. Als ik een boek schrijf en mensen kopen het, dan betalen ze gewoon voor iets dat ik gemaakt heb en dat is zoooo ontzettend tof! Om over de reacties nog maar te zwijgen, want die zijn echt waaauww hahhaha.

Maar goed, vorig jaar begonnen ze te lopen en dit jaar.. Tja ik ben soms gewoon helemaal verbaasd als ik kijk naar hoeveel boeken er verkocht zijn en ook vervolgens weer naar de reviews die binnen komen! Mega tof!

Maar goed, ja.. Ik was dus veel met schrijven bezig! Vandaar dat ik op stories ook wat stiller was, het was gewoon heel druk. Ik moest eerst het laatste zomerkind afmaken ( janken!!!!) daarna het boek voor het schrijfproject met een aantal andere schrijfsters, ik heb net vandaag Harper afgerond en nagekeken en nu ga ik weer verder met het volgende project! Dus ehh ja.. zoveel inspiratie als ik voor schrijven heb, zo weinig heb ik voor bloggen. Mochten jullie eens een onderwerp hebben, stuur het dan vooral, want ik weeeet gewoon niks!

Hoe is het met de kinders?

Ik krijg heel erg vaak de vraag op social media hoe ik de kinderen vermaak overdag. Nouja, eigenlijk niet dus, want ze vermaken elkaar. Natuurlijk hebben ze wel eens ruzie en maken ze echt mega veel troep, maar ze spelen echt ontzettend veel met elkaar en vooral in deze gekke tijd ben ik heel erg blij dat ze elkaar hebben.

Al merk ik wel echt dat ze zich beginnen te vervelen thuis hoor. Het is nu vakantie en het heeft allemaal wel lang genoeg geduurd. Ze missen hun vriendjes, missen de regelmaat en willen gewoon heel graag weer eens wat doen. na de meivakantie mogen de jongens weer twee dagen per week naar school. Lauren ook twee dagen en Saar gaat dan ook voor het eerst naar school! Twee ochtenden. Stiekem zie ik daar wel tegenop hoor. Het is natuurlijk nu allemaal een beetje anders met al die nieuwe regels enzo!! Maar goed, we zien wel hoe het gaat lopen.

 

Nou, dat was de bijkletsblog alweer. Het is inmiddels half 12 in de avond en ik moet nog even iets afmaken voor ik naar bed ga. Ben nu al kapot, maar goed! haha!

Fijne dag allemaal!!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.