Dress your Blogging friend!

by Tamara

Winkelen met vriendinnen is natuurlijk altijd superleuk! Iemand anders heeft een hele andere kijk op wat jou leuk staat en zo kom je vaak met hele andere dingen thuis dan wanneer je zelf iets had gekozen! Maar wat nou als iemand anders een hele outfit voor je kiest. Kom je dan met jurken en accesoires van Vila thuis of met blazers en tops van Vero moda?

DSC_0533

Lin en ik liggen qua kledingsmaak ontzettend ver uit elkaar! Ik lig vaak in een deuk om Lins prachtige glitter modeshow pakjes ( ik zie al voor me hoe ze op naaldhakjes achter haar boefjes aanrent) en ik .. Tja ik houd van simpel, een jeans met een tshirt haha!

Het leek ons dus een ontzettend leuke uitdaging om een outfit voor elkaar uit te kiezen en we waren natuurlijk allebei reuze nieuwsgierig wat de ander gekozen had. Liggen onze smaken echt mijlenver uit elkaar? Of lijken we toch meer op elkaar dan verwacht?

We zaten elkaar natuurlijk ontzettend te klieren. Ik vertelde Lin dat ik wel een glitter barbie outfit voor haar zou bestellen ( zou haar nog staan ook)  en zij zei continue dat ze jurkjes voor me zou kopen ( mwehhhh die staan me niet).

Ik vond het supermoeilijk wat ik voor Lin moest bestellen. Zou ik gaan voor lekker over the top een jurkje met accesoires? Of toch maar safe voor een basic outfit gaan? Wat nou als ze het niet leuk zou vinden? Toen ze appte dat ze mijn pakketje ontvangen had werd ik wel wat zenuwachtig, maar gelukkig vond ze het suuuuuperleuk!!!

Natuurlijk klierde ze mij nog even verder door te zeggen dat ze heel benieuwd was hoe het tuniekje zou staan. Dus ik keek snel op de site van Sansonline waar we beide besteld hadden en keek bij de tuniekjes. Stuk voor stuk verschrikkelijk.

 

Ik was dan ook suuuuuperzenuwachtig toen het pakketje bezorgd werd. Zo erg zelfs dat ik het eerst even opzij legde. Want echt niet dat ik een jurk zou aantrekken, misschien als de zwangerschapspondjes er wat af zijn haha!

Toch besloot ik het pakje maar open te maken en wat erin zat was suuuuuuuperleuk! Helemaal mijn smaak zelfs! Even was ik bang dat het niet zou passen, maar het paste allemaal prima!

DSC_0529

Echt een setje wat ik zelf ook uit zou kiezen.

Ik had trouwens echt de slappe lach toen ik het pakketje openmaakte.. Waarom? Nou kijk maar eens op haar blog wat ik voor haar uitkoos!

Wat vind jij van mijn outfit? En wat zou jij voor mij gekozen hebben?

blog

Misschien vind je dit ook leuk

15 comments

Charlotte 5 augustus 2015 - 20:50

Erg leuk gedaan! En goed gekozen van jullie beiden!

Reply
sandra 5 augustus 2015 - 17:33

ontzettend leuk idee! Toevallig dat jullie precies dezelfde blazers hadden uitgekozen. bewijst toch wel dat jullie elkaar goed kennen!

Reply
lin mommysworld 5 augustus 2015 - 10:28

Zie nou wel! Ik ben niet altijd een wandelende kerstboom hoor 😉

Reply
Bregje 5 augustus 2015 - 10:26

Wat een geweldig idee! En kan me de slappe lach goed voorstellen! 😉

Reply
Norm 24 december 2016 - 07:54

.Sin has caused everything tha8t#&217;s bad to be in our world. Sin. And, this does not diminish the sovereignty and the power of God in any way. Not at all. David

Reply
Jaklien 5 augustus 2015 - 09:52

hihihihi geweldig erg leuk!! Beide blazers zijn super??

Reply
janske 5 augustus 2015 - 09:37

Wat leuk om te doen…en spannend! wat nou als het echt niet jouw smaak was geweest…
het staat jullie allebei ook top!

Reply
Linda 5 augustus 2015 - 08:38

Geweldig om zo voor elkaar kleding uit te zoeken. Zo te zien zijn jullie beiden goed geslaagd voor de ander.

Reply
Joyce 5 augustus 2015 - 08:37

Leuk idee! En leuke outfits 🙂

Reply
Saskia 5 augustus 2015 - 08:19

Wat een onwijs leuk idee zeg! Leuk gedaan allebei ook!

Reply
Thea van Galen 5 augustus 2015 - 08:16

hahaha leuk! En jullie hebben allebei goede smaak 🙂

Reply
Minke 5 augustus 2015 - 08:08

Wat een leuk idee! En een leuke outfit heeft ze gekozen :).

Reply
kelly - Pluiskonijn.nl 5 augustus 2015 - 06:45

Wauw wat leuk om voor elkaar zo iets te bestellen en dan vooral de spanning van het pakketje open maken is super! Dat maakt iets bestellen altijd zo leuk, hopen dat het past en het net zo mooi is als op internet. Leuke outfit heeft ze uitgekozen!

Reply
Nicole 5 augustus 2015 - 06:26

Leuk idee zeg!

Reply
Josan 5 augustus 2015 - 06:06

Wat ontzettend leuk dat Lin en jij elkaar gekleed hebben. Leuk kleurtje die blazer 🙂 Enne volgens mij komt jullie smaak toch meer overeen met elkaar 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.