Doen haarvitamines nou echt iets voor je haar?

by Tamara

Wie mij volgt op instagram ziet vast wel eens mijn haarperikelen voorbij komen. In het afgelopen jaar ging ik van bruin, naar donkerbruin, naar rood, naar nog roder, naar koper/oranje, naar blond en tot slot weer naar rood. Ehhh ja.. Haha. Nu zou ik liegen als ik zou zeggen dat het mijn haar totaaal niet heeft beschadigd. Ik bedoel, eind vorig jaar was ik zelfs genoodzaakt om mijn lange haren af te knippen omdat het behoorlijk beschadigd was. Rond die tijd ben ik ook begonnen met het slikken van de haarvitamines van Hairlust. Wat die vitamines voor me doen en of ze echt geholpen hebben mijn haar te verbeteren, dat vertel ik in dit artikel.

Mijn haar was helemaal dood.

Nu komen er vast een heleboel wijsneuzen: ‘Haar is altijd al dood.’ Ja, i know. Maar mijn haar was MORSdood. Tamara hier was namelijk zo slim om het rode eruit te blonderen in vier keer, het vervolgens oranje te verven en dat vervolgens er weer uit te blonderen. Op zich zag mijn haar er redelijk uit hoor, maar na een vakantie in Frankrijk, veel zwemmen in chloorwater en veel zon, kreeg ik het niet eens meer uit de knoop. één groot drama dus.

Geheel onvrijwillig ging ik voor een big chop en liep met een halve meter minder haar de kapperszaak uit. Thuis knipte ik het nog wat korter en hoewel ik het echt niet leuk vond, besloot ik het wel zo te houden tot mijn haar weer een beetje gezond zou zijn. Ik heb momenteel onderin nog een stukje dat echt heel droog is en als dat uitgegroeid is, knip ik dat af en laat ik het weer groeien. Denk ik ( stiekem bevalt kort haar prima haha)

De haarvitamines van The Hairlust.

Begin dit jaar begon ik met het slikken van de haarvitamines van The Hairlust. Ik had er al een heleboel goede dingen over gehoord en toen ik een pakket thuisgestuurd kreeg om het uit te proberen, besloot ik er maar gewoon voor te gaan. In het pakket zaten drie potjes met gummies, een haarmasker, een conditioner en een shampoo. Op de site las ik heeel erg veel positieve dingen, dus ik besloot er vol voor te gaan en het goed uit te testen.

 

 

 

Haarvitamines van The Hairlust.

Op de site van The Hairlust staat dit:

HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn lekkere, kauwbare vitamines voor het haar met een laag caloriegehalte. HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan smaak en welzijn. Het hoge gehalte aan o.a. biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken.

Nu was ik in het begin een beetje sceptisch over de smaak, maar die viel me heel erg mee. Het is een zoete bessensmaak, een beetje yoghurtgum achtig. Je neemt er drie per dag en dat is prima te doen!

De overige producten.

Ook kreeg ik een shampoo, een conditioner en een masker thuisgestuurd. Allemaal hele fijne producten in handige verpakkingen. Wat ik heel erg fijn vind, is dat de producten heel dik en romig zijn. tijdens het wassen merk je al dat het gewoon heel erg goed voor je haar is. Of tenminste, zo voelt het. De producten zijn heel erg voedend en na het wassen heb je heerlijk zacht haar.

 

De resultaten.

Nu zijn jullie vast benieuwd naar de resultaten van een paar maanden haarvitamines gebruiken. Nou, ik merk zeker wel verschil, alleen niet op de manier waarop je het zou verwachten. Ja, mijn haar lijkt iets sneller te groeien en voelt schoon en goedverzorgd aan, maar wat me vooral opvalt is dat mijn haaruitval zo goed als verdwenen is. Na de geboorte van mijn jongste kind en zeker na het stoppen met borstvoeding, kreeg ik last van behoorlijke haaruitval. Sinds ik begonnen ben met het slikken van deze HairLust Hair Growth Formula Gummies  is het echt veel en veel minder geworden! Ik ben mega tevreden dus!

Ik ben positief verrast en ga voorlopig nog even door met het gebruiken van deze vitamines! Gebruik jij ook haarvitamines?

 

 

*de haarvitamines heb ik gekregen om te testen.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Tamara roos 17 mei 2020 - 13:41

Ik heb van januari tot en met maart ook 3 maanden de hairlust gummies genomen, maar helaas hier niets te merken. Geen haargroei, geen dikker haar of haar dat anders aanvoelt.
Balen dus, zeker omdat ik vooral alleen maar positieve recensies zag en een enkele verscholen negatieve. Wellicht dat ik dan bij die groep hoor die nog wat maandjes extra nodig hebben, maar ik waag de gok niet.
Wel 2kg meer op de weegschaal….en dat komt echt niet van meerderen of minder bewegen…dat is exact hetzelfde gebleven

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.