Altijd bij de tijd met dit rosé gouden DKNY horloge!

by Tamara
DKNY horloge

Chaotisch, tja zo kun je mij wel noemen inderdaad! Ik ben zo’n iemand die een grandioos talent heeft om te laat te komen en die altijd nog even 100 dingen op het allerlaatste moment moet doen of dingen vergeet. 1 van die dingen die ik dus altijd vergeet is het opladen van mijn telefoon. Nu han ik mijn telefoon snachts vaak aan de lader en laad ik hem overdag op als ik achter de laptop zit. Nu wordt dat ding echt ontzettend veel gebruikt met als gevolg dat hij dus heel erg vaak leeg is. En ik dus niet weet hoe laat het is. En ik dus te laat kom. Nu zou een horloge een prima oplossing zijn, maar ik kon steeds geen mooie vinden, tot ik dit DKNY horloge ineens tegen het lijf liep!

DKNY horloge

Altijd bij de tijd met dit rosé gouden DKNY horloge!

Mijn vriend zegt altijd dat ik best wel een moeilijke smaak heb ( vind ik overigens ook van hem). Ik vind dingen niet snel écht mooi en als ik dan eens een keer iets écht heel erg mooi vind, is het meestal heel erg duur. Nu was ik dus al een hele tijd op zoek naar een mooi horloge. Maar dat is stiekem best wel heel erg lastig als je niet precies weet wat je nou wilt hebben! Ik had al wel eens een heel mooi Esprit dameshorloges gezien, maar die was daarna uitverkocht helaas.

Mijn eerste horloge.

Op mijn 18e verjaardag kreeg ik van Richard mijn eerste duurdere horloge. Het was een horloge van D&G en ik was er werkelijk helemaal verliefd op! Maar mijn smaak is nog veranderlijker dan het weer en op een gegeven moment begon ik hem steeds minder te dragen en op een dag belandde hij in mijn sieradenkistje, om er niet meer uit te komen. Eigenlijk vind ik het nog steeds een heel erg mooi horloge, maar omdat hij nogal versierd is met een heleboel steentjes, vind ik hem een beetje te opzichtig om gewoon zo te dragen.

DKNY horloge

Een nieuw DKNY horloge.

Toch wilde ik graag een keer een nieuw horloge hebben, alleen wat voor 1? Toen ik van Horloge.nl een horloge mocht uitzoeken, besloot ik eens een kijkje op die site te nemen! Ze hebben daar een heleboel keuze in dameshorloges, dus er zou vast iets voor me bij zitten! Aanvankelijk keek ik eerst naar horloges met een leren bandje. Maar ik heb de ervaring dat wanneer je het horloge dan wat langer draagt het bandje gaat stinken en vervangen moet worden. Toen viel mijn oog ineens op een heel mooi rosé gouden DKNY horloge. Een metalen bandje met een niet te grote witte klok. Simpel, maar toch heel erg mooi! Dat moest hem worden!

 

Inmiddels heb ik het horloge al een tijdje in huis en draag ik hem vrijwel elke dag! Ik merk ook dat ik nu elke keer braaf op mijn horloge kijk als ik de tijd wil weten. In plaats van elke keer mijn telefoon weer uit mijn zak te pakken. Of ik nou wat vaker op tijd kom nu ik een horloge heb? Nee, dat helaas niet. Maar goed, je kunt niet alles hebben he? Haha!

Heb jij ook zo’n talent voor te laat komen? Of kom jij altijd keurig op tijd?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Horloge.nl

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Kleine Prinses 27 juli 2016 - 23:12

erg mooi!

Reply
Rory 26 juli 2016 - 16:26

Mooi en stijlvol horloge. Zowel qua kleur als model. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de loop der jaren heel wat horloges heb verzameld. Mijn eerste (duurdere) horloge was van Casio. Kreeg ik van manlief toen ik 21 werd 😉 Ik heb daar later een mooi bandje aan laten zetten toen het eerste leren bandje versleten was. Mijn huidige favoriete horloge is een rosé goudkleurig Swatch-horloge waar ik erg blij mee ben. Het schijnt een Michael Kors look-a-like te zijn. Het zal wel. Ik vind ‘m mooi. Waar ik vroeger tijdens mijn directiesecretaresse-periode iedere dag een horloge droeg (steeds een andere;) wissel ik nu niet zo vaak meer. Zonde, want ik heb ook nog een aantal andere mooie horloges…

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.