Dit zat in mijn kneusjesbox van Plantje.nl

by Tamara
kneusjesbox van Plantje.nl

De kneusjesbox van Plantje.nl, ik had hem al heel vaak voorbij zien komen op de site als ik weer eens naar plantjes aan het kijken was ( hi ha ho plantenmoeder hier!) , maar pas toen ik ze op social media ineens overal voorbij zag komen, besloot ik er eentje te bestellen! Ik hou ontzettend van planten en bij iedereen zag de kneusjesbox van Plantje.nl er heel erg leuk uit! Ik besloot een gokje te wagen en bestelde er eentje! Kijken jullie mee naar de inhoud?

Wat is een kneusjesbox van Plantje.nl?

De reden dat ik heb bestelde, was dat ik het concept heel erg leuk vind. Je besteld een box met plantjes, waar iets mee is. De plantjes hebben bijvoorbeeld een lelijk blaadje, zijn niet zo mooi van kleur of er is iets anders mee aan de hand, waardoor ze niet verkocht kunnen worden. Soms is het zo dat deze plantjes een beetje extra liefde nodig hebben en soms is er eigenlijk niet zoveel mis mee. Maar omdat deze plantjes anders weggegooid zouden worden, introduceerden ze de kneusjesbox! Heel leuk initiatief! Je weet van te voren nooit wat er in je box zit en het is dus echt een verrassing!

Wat zat er in de kneusjesbox van Plantje.nl?

In mijn kneusjesbox van Plantje.nl zaten 12 planten! Best wel heel veel dus! Ze waren heel erg verschillend. Zo zitten er hangplantjes bij, maar ook een vetplant en een bloeiende plant! Hieronder de plantjes die ik heb gekregen!

Hangplant Tradescantia Rainbow Hill

Epipremnum Pinnatum (hangplant)

Epipremnum Pinnatum (hangplant)

Epipremnum Pinnatum (hangplant)

 

 

Ficus benjamina, kalanchoe (rechts) Kalanchoe Tomentosa (onder)

 

Rode begonia ) andere twee geen idee)

Soleirolia soleirolii

 

 

Graslelie en Tradescantia Sitara

soort vetplant

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik zelf nog kocht.

 

 

Wat vond ik van de kneusjesbox van Plantje.nl?

Ik denk dat ik me een beetje teveel heb laten leiden door foto’s van anderen met deze actie. ik zag namelijk overal de meest toffe pakketten voorbij komen. Pakketten met een monstera, een begonia polkadot, Musa Dwarf (bananenplant) Calathea’s  en nog veel meer. Er kwamen echt de mooiste pakketten voorbij, dus ik kon niet wachten op de mijne. Maarrrr, ik vond het een behoorlijke domper. Er zaten wel veel planten in, maar de planten die erin zaten, waren gewoon echt niet mooi. Het voelde een beetje alsof ze alle lelijke planten bij elkaar hadden gegooid en ik die doos had gekregen. Uit de hele doos vind ik de Epipremnum Pinnatum  en de blauwe vetplant nog wel leuk, maar de rest echt helemaal niet. Stiekem vind ik het dus mega zonde dat ik de box heb besteld en ben ik stiekem een beetje jaloers op mensen die wel een mooie box hebben gekregen.

het is niet zo dat ik de box een afrader vind, ik vind het namelijk nog steeds een heel tof initiatief. Alleen ik zelf ga er nooit meer eentje bestellen helaas.

Zijn er nog meer mensen die een kneusjesbox hebben besteld?

Ook bestellen? Je koopt de kneusjesbox hier!

( Dit artikel is niet gesponsord. Ik kocht de kneusjesbox zelf.)

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Nina 9 juni 2020 - 00:35

Ik heb een maandje geleden ook de box bestelt. Eerst was ik inderdaad ook een beetje teleurgesteld om dezelfde reden. Maar de bananenplant, een epipremnum en een tradescantia maakte het voor mij al goed. Ook niet te herleiden kalanchoe (die noem ik de kleine lelijkerd) is wel grappig om te hebben. Alles begint hier nu te groeien en te doen. Geeft dan wel weer voldoening, als ik meer ruimte had gehad dan durfde ik nog wel een gok te wagen.

Reply
Tanya 20 mei 2020 - 11:31

Ik vind dat je een hele leuke box hebt gekregen, zou zo alles thuis ook neerzetten. Sterker nog, de Kalanchoe Tomentosa is mijn favoriete plantje, ik heb er ook een uit de kneusjesbox.

Reply
Helma k 16 mei 2020 - 17:09

Vind ik ook met 2 good to go… ik zie de lekkerste dingen voorbij komen.
En nu 2x pakket gehaald en dacht ik mwaw …. niet voor de hand liggende etenswaar. Goedkoop maar voor mij …ik lust niet alles.. geen blijvertje. Planten kies ik altijd liever zelf uit. Dus planten box ga ik niet bestellen.

Reply
Erika Derksen 15 mei 2020 - 15:10

Als ik t zo zie had het mij ook een tegenvaller geleken. Alleen t 1e plantje vind ik nog wel leuk die Rainbow Hill

Reply
Leandra 15 mei 2020 - 11:15

Dat is jammer. Ik heb er ook 1 besteld en op een paar tegenvallers na ben ik echt blij. (Ik had de bananenplant erin, maar vond ik niets dus heb hem weggeven).

Het is dat ik nu echt het geen ruimte meer heb voor meer planten, anders zou ik zeker nog wel 1 willen bestellen. Vind het echt geen geld namelijk. En wat he niet leuk vind kun je weggeven, verjaardag bijvoorbeeld.

Reply
Saskia 15 mei 2020 - 08:21

Ik wilde ook bestellen maar heb het niet gedaan. Was ook bang dat ik met allemaal planten zou komen te zitten die ik niet leuk vind. Heb wel via dezelfde site een aantal plantjes gekocht onder andere een mini monstera! Ben ik wel heel blij mee 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.