Dit waren de flauwste 1 april grappen ooit!

by Tamara

Ik heb een hekel aan 1 april grapjes. Echt, ik heb best een goed gevoel voor humor, maar die grapjes met ‘je veter zit los’,’je gulp staat open’ etc, die zijn gewoon niet zo aan mij besteed. Net zoals alle bloggers die vandaag waarschijnlijk allerlei vreemde dingen gaan aankondigen en alle ontzettend flauwe grapjes over zwangerschappen enzo kunnen gewoon echt niet. Maaaaarrr, er zijn wel een aantal goede grappen met 1 april gemaakt! En ik zet de flauwste grappen voor jullie op een rijtje!

Beeld uit paaseiland aangespoeld op het strand.

Ik ging voor jullie op zoek en ik vind deze toch wel het grappigste. In 1962 maakte beeldhouwer Edo van Tetterode een beeld, dat hij op het strand van zijn woonplaats Zandvoort neerlegde. Het beeld kwam zogenaamd uit paaseiland en was aangespoeld op het strand. Tienduizenden mensen uit binnen en buitenland kwamen naar het strand om het beeld te zien, waarbij hij zichzelf voordeed als deskundige uit Scandinavië en zo iedereen voor de gek hield. Pas na een paar dagen gaf hij de grap toe, maar niet voordat er heel veel mensen ingetrapt waren.

Flauwe grapjes.

Nou mannen, massaal naar de winkel voor shampoo speciaal voor mooi krullend borsthaar.

Of naar de lidl! Voor pesto van chocolade. Lekker voor over je pasta! Blehh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of wat dacht je van deze speciale babydrager, waarmee je baby veilig mee op de motor kan!

Baby’s in de achtbaan.

Ik vond deze ook wel grappig! In samenwerking met Maxi-cosi beweerde de Efteling dat het stoeltje zo veilig was dat een baby ermee in de python zou kunnen! Ehmm Ja! Wel origineel! Haha.

Ook was er een paar jaar geleden een grap waarbij er werd beweerd dat Balkenende in de nieuwe Harry Potter film zou meespelen. En niet zomaar een rol! Nee, hij zou de vader van de beroemde tovenaar spelen. Je leest het artikel hier. 

 

 

Weet jij nog een leuke 1 april grap? of heb je er ook een hekel aan?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.