Dit raakten we kwijt op vakantie :( + de dingen die jullie kwijtraakten.

by Tamara

Ken je dat? Dat je wegrijd van je vakantieadres en dat je zo bang bent dat je iets bent vergeten? Nou dat had ik dus toen we wegreden van ons vakantieadres in Frankrijk een paar weken geleden. Het was zo stom, ik wist gewoon zeker dat we iets kwijt waren geraakt of iets waren vergeten, maar ik wist niet wat. Eenmaal thuis was ik alle spullen aan het uitpakken, wilde ik Sarah klaar maken om op visite te gaan bij oma die jarig was en toen wist ik het ineens, we waren haar schoentjes kwijtgeraakt op vakantie. Waar we ze zijn kwijtgeraakt weet ik niet, dus het kan ook maar zo dat iemand ze meegenomen heeft, maar we hebben ze niet meer. Superjammer natuurlijk, want ze waren zooo ontzettend leuk! Toen ik aan jullie vraag welke spullen er bij jullie gestolen waren of die jullie waren vergeten, kreeg ik ontzettend veel reacties! Ik deel ze hieronder met jullie!

Dit vergaten jullie op vakantie. ( Of werd gestolen!)

Ik weet nog dat we vroeger elk jaar met de camper naar Frankrijk gingen en dat mijn moeder elk jaar meerdere badpakken en bikini’s voor mij inpakte omdat die dingen daar continue gestolen werken. Ze werden gestolen uit kleedhokjes, van waslijnen enzovoort! Echt heel erg vervelend! Naast dingen die gestolen werden, ben ik zelf ook wel eens dingen kwijtgeraakt. één keer een gouden ketting die nog van mijn moeder was, één keer een telefoonoplader waarmee ik mijn telefoon draadloos kon opladen en nog veel meer van dat soort gedoe. We kijken altijd alles heel erg goed na voordat we weggaan, dus de kans dat we iets vergeten is altijd heel erg klein.

Gelukkig ben ik niet de enige die dingen kwijtraakte of waarvan dingen gestolen werden! Deze dingen kwamen bij jullie niet mee terug van vakantie!

Elianne raakte haar nieuwe Rayban Zonnebril kwijt in budapest, maar ze was niet de enige. Ik kreeg namelijk een heleboel reacties van mensen waarbij de zonnebrillen, gewone brillen en zonnebrillen op sterkte niet meer naar huis kwamen omdat ze kwijt of gestolen waren. Iets dat ook heel erg veel gestolen werd, zijn kinderwagens en buggy’s. Ik ben zelf altijd als de dood dat die gestolen worden, dus ik neem altijd een slot mee, maar dat is eigenlijk belachelijk toch? Dat je je buggy op slot moet zetten omdat hij anders gejat wordt!

Wat ik wel grappig vond ( niet voor de personen zelf natuurlijk) is dat er zoveel ondergoed gestolen wordt. Ik heb echt een heleboel reacties gehad met ondergoed dat van de lijn was gehaald en meegenomen! Haha! Sowieso kleding wordt veel vergeten en gestolen. Jassen, hele tassen vol met vieze sportkleding, setjes kleding die tijdens het zwemmen meegenomen worden en heel erg veel schoenen!

En dan de laatste, er kwamen ook heel erg veel reacties van mensen die hun paspoort, id kaart of rijbewijs kwijtgeraakt waren. Maar ook een heleboel bij wie ze gestolen waren! Zelfs een reactie waarbij de hele hotelkamer leeggeroofd was! Verschrikkelijk!

 

Ben jij wel eens iets kwijtgeraakt op vakantie? Of is er bij jou wel eens iets gestolen? Ik ben hele benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.