Dit moest ik van jullie voor mijn verjaardag vragen.

by Tamara

Zondag ben ik jarig en ik heb weer eens geen idee wat ik moet vragen. Het is heel stom, gedurende het hele jaar heb ik altijd allerlei ideeen met dingen die ik voor mijn verjaardag wil vragen, maar als het dan zo ver is, weet ik gewoon helemaal niets. Dus wat doe je dan als je een stelletje hele enthousiaste volgers hebt? Dan vraag je hun gewoon om hulp! Maar even hoor, die ideeen van jullie.. Jullie zijn een stelletje hoor! Er zaten nogal ehm, verrassende dingen tussen.

Helemaal niks.

Dan eerst maar een groep die mij heel erg opviel. Namelijk een groep die helemaal niets wilde hebben voor hun verjaardag. Ze vinden het onzin als hun partner iets koopt en vragen dus ook niets. Ik veroordeel niets hoor, absoluut niet. Ik vraag me alleen af waarom je dat niet wil dat je partner iets voor je koopt. Ik vind het namelijk niet alleen leuk om dingen te krijgen, maar ook om dingen te geven! Het verbaasde me dus stiekem een beetje haha.

uitjes.

Daarnaast waren er een heleboel mensen die zeiden dat ze zelf altijd dagjes weg vragen. Bijvoorbeeld een overnachting in een hotel, weekendje weg etc. Allemaal dingen die ik normaal vaak met mijn verjaardag doe, we zouden dit jaar zelfs naar Disney gaan. Maar helaas is alles nu dicht! 🙁 En een nachtje samen naar een hotel vind ik niet zoveel aan. Niet omdat ik dat niet wil, maar ik vind het gewoon gezelliger om iets met zijn allen te doen.

Stel oversekste donders.

Maaaarrrr er was ook iets dat heel erg veel genoemd werd en dat waren seksspeeltjes in alle soorten en maten. Hallo, vragen jullie dat echt voor je verjaardag? Echt niet normaal hoeveel tips en aanraders er binnenkwamen! haha!

Overige suggesties. 

 • cadeaubon
 • geld
 • magnetron (hilarisch hoor jongens)
 • Richard in een Mickey Mouse pak
 • stofzuiger
 • nieuw beddengoed
 • pantoffels
 • paar uur alleen
 • planten
 • ereader
 • chocola
 • google nest
 • sieraden
 • donatie aan een goed doel.

en de lijst was nog veeeeel langer, maar dan wordt de blog zo lang! Haha! Anyhow, ik heb richard de vrije hand gegeven. Ik heb wel in een paar dingen mijn voorkeur doorgegeven, maar hij wilde geen plant kopen (je hebt al genoeg van die krengen) en toen ik zei dat ik een mooie bloeiende boom voor in de tuin wilde hebben, moest ik die zelf maar kopen haha. Kortom, ik ben heel benieuwd wat ik krijg!

Hebben jullie nog goede hints?

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Leandra 18 februari 2021 - 07:13

Bekend probleem, haha. Wij zijn allen in de zomer jarig en vieren kerst. Dus 2x per jaar een lijstje maken. Tegenwoordig schrijf ik direct op wat ik wil. Want last minute iets bedenken… nee daar ben ik geen held in. En zo weet ik zeker dat ik iets vraag wat ik wil en niet omdat ik niets kan bedenken.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.