Dit is wat er gebeurd als je je dochter je Make-up laat doen.

by Tamara

Als ik er vroeger over nadacht hoe het zou zijn om een dochter te hebben, dan dacht ik aan: samen shoppen, nagels lakken en haartjes vlechten. Wat dat betreft had ik geen betere dochter kunnen krijgen dan Lauren. Als er een klein meisje is dat dol is op nagels lakken en haren vlechten is het Lauren wel. Nu heeft Lauren de laatste tijd een nieuwe hobby en dat is een hobby waar ik niet zo blij mee ben. Ze wil namelijk steeds ‘meekuppen’. Kortom, ze pakt steeds mijn make-up uit het badkamerkastje en gaat zichzelf dan opmaken. Nu heb ik met haar afgesproken dat ze mij een keer mocht opmaken en vooruit, omdat ik ook de beroerdste niet ben heb ik het gefilmd. Kunnen jullie ook meegenieten. Bovendien laat ik jullie kennismaken met Friday Mascara. Een concept waarbij je zelf je mascara kunt samenstellen én je deze thuisbezorgd krijgt. Maar daarover verderop meer, eerst een filmpje van Lauren die mijn make-up doet!

Lauren does my make-up.

Ik heb van tevoren een heleboel make-up voor haar klaargelegd:  oogschaduw in felle kleurtjes, een paar blushes, lippenstift en mascara voor haar.

Dit was trouwens ook een perfect moment om de mascara die ik van Friday Mascara kreeg eens uit te proberen. Ik was al een hele tijd op zoek naar een mascara die ook echt wat goeds voor mijn wimpers deed. Ik heb namelijk hele korte en rechte wimpers waar je helemaal niets mee kunt. Al een hele tijd twijfel ik over wimperextensions, maar elke keer als ik denk van: ‘Nu doe ik het!” zie ik weer een foto of filmpje voorbijkomen met mislukte wimpers en durf ik niet meer. Waarom is het toch zo lastig om een goede mascara te vinden?

Het fijne aan Friday Mascara is dat jezelf een mascara kunt samenstellen. Ik heb wel eens een mascara gehad waarvan het borsteltje top was, maar waarbij de mascara zelf niet zoveel goeds deed. Of juist andersom, de mascara was top, maar het borsteltje was heel erg onhandig. Wat ook niet handig is, dan heb je een goede mascara, maar je hebt wel vijf lagen nodig om het maximale eruit te halen. Ik heb het ontzettend druk met vier kinderen en ik wil in de ochtend niet te lang voor de spiegel staan. Gewoon wenkbrauwen, beetje concealer, mascara en klaar! Gelukkig lukt dat nu!

Wat ik ook een echt heel groot voordeel vind is de herhaalservice. Ik heb namelijk regelmatig gehad dat ik me wilde opmaken en dat ik ineens een uitgedroogde mascara in mijn toilettas vond. Want ja, ik ben zo’n persoon die haar make-up eigenlijk veel te lang gebruikt en dat is natuurlijk helemaal niet goed als je gevoelige ogen hebt Dus dan is het wel supermakkelijk als je gewoon elke 1, 2 of 3 maanden een nieuwe mascara op de deurmat hebt liggen!

Mijn persoonlijke favoriet is de Define & Length mascara. Die brengt niet alleen heel erg fijn aan, maar blijft ook heel mooi en lang zitten én je hebt maar één laagje nodig.

De voordelen van Friday Mascara op een rijtje.

Zoals je kunt lezen ben ik heel erg enthousiast over Friday Mascara. Vooral dat je gewoon zelf een mascara kunt samenstellen vind ik heel erg fijn! Hieronder nog een aantal voordelen van deze handige mascara service!

  • Je kunt helemaal zelf een mascara samenstellen die voor jou perfect is. Er zijn 8 verschillende borstels en 6 verschillende soorten mascara waar je uit kan kiezen.
  • Met Friday Mascara hoef je nooit meer naar de winkel om een mascara te kopen. Je kan namelijk een herhaalservice nemen waardoor je elke 1, 2 of 3 maanden de door jou samengestelde mascara in de brievenbus vindt.
  • Het is geen abonnement en je betaald gewoon per keer. Zo sta je niet voor onverwachte kosten.
  • Alle mascara’s zijn geschikt voor gevoelige ogen en mensen die lenzen dragen.
  • De mascara’s worden niet getest op dieren.
  • Als je zes lege Friday Mascara’s hebt mag je ze opsturen en krijg je kosteloos een hele nieuwe opgestuurd.

Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden! Lauren en ik vonden het ontzettend leuk om het op te nemen! Haha! Als jullie nog meer leuke ideetjes hebben voor filmpjes dan hoor ik het graag!

 

In samenwerking met Friday Mascara.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Shay 25 februari 2019 - 22:56

Wat schattig! Mijn zusje doet dit ook graag bij mij haha.

Nog even over wimperextensions. Eig gaat het vaak alleen fout bij van die goedkope salonnetjes.. ik was 1x ook bij zo iemand geweest en had niets meer over.. betaal nu iets meer en nergens last van!

Reply
Liesskb 17 februari 2019 - 21:33

Ik heb genoten van je filmpje! En vind het oprecht jammer dat je jou make up niet vaker zo draagt ? ennn het verbaast me dat je ogen er nog in zitten na al dat drukken met de oogschaduw! Haha heerlijk!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.