Disney STAR staat online! En dit vind ik van het aanbod!

by Tamara

Toen Disney plus in Nederland uitkwam, namen we meteen dezelfde dag nog een abonnement! Ik bedoel, we zijn hier allemaal enorme Disneyfans en dus was een plek waarop we al die films konden zien natuurlijk ideaal! Zeker als je je bedenkt dat ook alle Starwars films erop staan en nog veel meer! Maar ik moet wel zeggen dat hoewel het aanbod van Disneyplus wel varieert en er genoeg te zien is, we het niet zo vaak gebruikten als onze andere streamingsdiensten. Het is dat de meisjes ongeveer tien keer per week frozen en Belle en het beest willen kijken en de jongens Starwars het einde vinden, anders hadden we het misschien alweer opgezegd. Maar vanaf vandaag is er een uitbreiding bij Disneyplus en dat is Star! Een streamingsdienst waar een heleboel films en series op staan en er zitten echt hele toffe dingen tussen.

Dit staat er op Disney Star!

Ik kreeg vanmorgen een melding van mijn telefoon dat ik de app van Disneyplus moest updaten en toen ik dat deed, zag ik dat Disney Star er ook tussen staat! Dus ik besloot meteen een kijkje te gaan nemen! Natuurlijk had ik al gehoord dat er een heleboel series op stonden die ik echt geweldig vond, maar toch was ik echt blij verrast door het aanbod! Er staat echt heel erg veel leuks op!
Waar ik echt heel erg blij mee ben, is dat LOST erop staat. Ik ben echt een enorme fan van die serie en ondanks dat het einde echt heel stom was, wil ik hem heel graag nog eens kijken. Maar er staan nog veel meer op! Ik zal GLEE erop staan, Modern family, Scrubs, noem maar op!

Maar er staan ook een heleboel leuke films op en vooral ook films die op geen enkele andere streamingsdienst staan, behalve degene waarbij je los voor alle films moet betalen. Want hoewel er wel heel veel films op de meeste diensten staan, ben je toch al snel een beetje uitgekeken en wisselt het aanbod niet echt. Tenminste ik vind dat er niet heel erg veel nieuwe films op komen.

Ik ben heel erg benieuwd naar Disney Star en denk dat we hier veel gebruik van gaan maken! Hebben jullie ook Disney Plus? Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden!

(Hier vind je het complete aanbod van Disney Star)

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Mathiske 23 februari 2021 - 09:47

Ook deadpool staat erop 🎉🎉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.