Disney Frozen Celebration | Dag 3 | Weer naar huis:(

by Tamara

Op de laatste dag werd ik wakker met een beetje een knoop in mijn maag. We keken er zo lang naar uit en ineens was het bijna alweer voorbij! We wisten al dat we dit waarschijnlijk nooit meer op deze manier gaan meemaken en we hebben herinneringen voor ons hele leven gemaakt! Het was echt heel erg gaaf!

Maar goed, eerst nog een dag te gaan natuurlijk! Kijken jullie mee?

Zondagochtend.

We moesten om 11 uur uitchecken, dus ik stond al heel erg vroeg alles in te pakken. Voor het ontbijt hadden we alle tassen al klaar, zodat we daarna rustig konden gaan ontbijten en daarna het park weer in konden.

Dametje! Wat wordt ze grooot he?

Iets voor 11 hadden we alle spullen in de auto staan en besloot ik nog even wat foto’s van de kinderen te maken in de kamer. Kijk nou hoe leuk!

Die stormtrooper mutsen stonden trouwens ineens in een tasje met allerlei star wars goodies op de kamer! Echt heeel erg tof!

We besloten nog een fooi achter te laten voor de schoonmaaksters, haalden de bedden af en daarna gingen we het park in!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu moet ik zeggen dat het heel erg druk was en we heel erg moe waren, dus we zijn de laatste dag niet meer ergens in geweest. We hebben heerlijk door het park gewandeld en hebben nog wat foto’s gemaakt! Ook zijn we in het kasteel van Doornroosje geweest! Kijk die ramen! Prachtig toch? Ik las dat ze door dezelfde man zijn gemaakt als de man die ook de ramen van de Notre Dame heeft gemaakt! Ik vond ze prachtig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Om kwart voor 12 wandelden we richting Disney Village, waar we de laatste lunch met de groep hadden! Daar kwamen we een hele grote Lego winkel tegen, waar ze allemaal iets leuks mochten uitzoeken:D

 

 

Zondag middag!

De afscheidslunch vond plaats in het steakhouse en echt, als je ooit in Disney bent, ga daar eten! Het personeel is zooooo aardig en het eten is er heeeerlijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kinderen hebben allemaal echt zitten smullen! Het was super lekker haha!
En toen kwam het moment om afscheid te nemen! Het was wel even lastig hoor! Het weekend was zo geweldig en de mensen waren allemaal zo leuk! Ik geloof dat ik de PR mensen wel tien keer bedankt heb haha! Maar goed, ik ben ze ook echt heel erg dankbaar! We hebben zo’n ongelooflijk geweldig weekend had! De kinderen hebben herinneringen gemaakt die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten! Dat is toch gewoon onbetaalbaar?

 

 

 

 

 

 

 

 

We gingen nog even het park in om Disney spul te kopen als souvenirs en toen was het echt tijd om naar huis te gaan!

We vertrokken om kwart over drie en waren uiteindelijk om kwart over elf in de avond weer thuis! Een hele rit, maar wat was het het waard!

 

Ik vond het zooooo leuk om al deze foto’s te bekijken en alles weer opnieuw te beleven! Het was een geweldig weekend en ik heb echt last van heimwee gehad toen we weer terugkwamen! Haha! Stiekem zijn we al aan het fantaseren over ons volgende tripje! Want het was zooo leuk!

 

Bedankt voor het lezen van deze drie blogs en superleuk dat jullie allemaal zo enthousiast reageerden op social media tijdens de trip! Het was heel tof om het op deze manier met jullie te kunnen delen!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.