Disney Frozen Celebration | Dag 2 | Parade, attracties en Disney Illuminations!

by Tamara

Hallooo! Oh jongens ik vind het zo leuk om al die foto’s uit te zoeken he voor deze blogs. We hebben samen ruim 3000 foto’s gemaakt en daarnaast nog talloze filmpjes, dus we hebben genoeg om terug te kijken!
Vandaag neem ik jullie mee in dag twee van de Frozen Celebration perstrip! De enige volledige dag, maar wel een heeeele toffe! Kijken jullie mee?

Zaterdag ochtend.

Na een heeeerlijke nacht slaap werden we helemaal uitgerust wakker en was het tijd voor het ontbijt. We mochten ook ontbijten in het Disney hotel en we konden meteen aanschuiven bij een heeeerlijk ontbijt buffet! Ik bedoel, moet je kijken hoeveel lekkers er stond! Geweldig toch?

Na het ontbijt gingen we even terug naar de kamer om de draagzak te halen en daarna door naar het park! Ik ben een beetje raar misschien, maar toen ik dertien jaar geleden voor het eerst naar Disney ging, was ik helemaal weg van het Phantom Manor. Vorige keer dat we met de kinderen in Disney waren, werd hij net verbouwd en deze keer wilden Maxim en ik hem dus heeel graag zien! Alleenn. Er was storing in frontierland, het gedeelte waar onze favoriete attracties waren! Hahha! Dus we besloten eerst wat verder te komen en te kijken hoe het met de andere attracties was. We kwamen erachter dat de Indiana Jones wel open was, dus daar gingen Richard en Maxim in. Ik ben dol op achtbanen, alleen ben ik altijd bang dat ik mijn bril verlies en zonder bril zie ik niet zoveel. Gelukkig vind Maxim ze helemaal het einde en is Richard de klos. ik wist niet dat hij ook over de kop ging, maar kennelijk wel dus! Haha! Ze vonden het beide heel erg tof!

Daarna deden we met zijn allen nog een aantal attracties, waaronder Peter Pans Flight, een treintje en een attractie met allemaal sprookjes boten. We liepen door het park heen en keken onze ogen uit! Het was zooo leuk!

Ook kochten we voor de meisje minnie oortjes.. Want tja, die moet je natuurlijk wel hebben als je in disney bent! Klein detail, ik betaalde 50 euro voor 2 paar.. oeps! haha!

Zaterdag middag.

Zaterdag middag hadden we een prive lunch voor de persgroep in Frozen stijl. Er waren allerlei lekkere gerechten en frozen taartjes! Echt superleuk gedaan! Na het eten gingen we naar het Pers gedeelte waar de kinderen met het nieuwste Frozen speelgoed mochten spelen ( Laurens verlanglijstje staat alweer vol haha) en we de nieuwste jurken mochten bekijken! Echt supermooi!

 

Na de lunch besloten we eerst even de kinderen om te kleden en handschoenen enzo op te halen. Het was toch een stukje kouder dan verwacht! Nadat we allemaal wat opgewarmd waren gingen we het park weer in en kon ik eindelijk met Maxim in Phantom Manor! een wat denk je? De attractie kreeg storing toen we erin zaten! Hahaha! Gelukkig duurde het niet heel erg lang en hingen we niet op de kop ofzo, maar het was wel vervelend natuurlijk. Gelukkig was hij wel heeeel erg gaaf en was Maxim ook helemaal om!

Na even in het park rondgewandeld te hebben, was het tijd voor het volgende punt op het programma. Frozen 2 : An Enchanting Journey ! De gloednieuwe Disney Frozen parade! We mochten hem bekijken vanuit het VIP gedeelte, echt heel erg tof! Zo konden we alles heel erg goed zien en kreeg Lauren zelfs nog een knuffel van Kristoff, die helaas niet op de foto staat haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

We besloten met de jongens naar het Starwars gedeelte van het park te lopen, waar ze hun ogen uit keken. De mannen gingen in de Startours, waar Maxim helemaal blij en opgewonden uit kwam! Zo leuk! Hij was helemaal enthousiast. Na de attractie kom je uit in een grote Star Wars winkel, waar de jongens niet weg te slaan waren. Ze zagen allemaal dingen die ze leuk vonden! Echte fans haha!

Om half 5 was het tijd voor de andere parade. De Disney Stars on Parade show! Dit mochten we ook vanuit het VIP gedeelte bekijken en was echt heeel erg tof om te zien! We zagen niet alleen alle prinsessen voorbij komen, ook Woody En Buzz uit Toy Story, een vuurspugende draak uit Doornroosje en natuurlijk alle Disney Karakters zoals Mickey Mouse en Donald Duck! Maar het hoogtepunt was toch wel dat Elsa naar Lauren zwaaide. Lau heeft de rest van de dag met een enorme grijns rondgelopen haha!

Daarna gingen de mannen nog in Big Thunder Mountain en nog een keer in Phantom Manor, want daar was Richard nog nooit in geweest. Omdat het rustig was in het park, gingen we naar de Pirates of the Caribean. Een attractie die ik heel erg leuk vond vorige keer en waar Floris zich ontzettend op verheugde. Alleen toen we eenmaal in een bootje zaten vond hij het toch wel spannend haha!

Zaterdag Avond.

De attractie was echt superleuk, maar had een paar keer storing, waardoor we ontzettend moesten haasten om bij de Disney Illuminations show te komen. Het was heel erg druk, we konden het Pers vak niet vinden en toen gebeurde er iets heel engs, ik was Richard ineens kwijt. Lauren viel, er ging een man bijna op haar staan en toen ik opkeek was Richard ineens verdwenen. Gelukkig hadden we elkaar snel weer gevonden, maar pff. Ik moest huilen joh. Ik ben al zo bang om elkaar kwijt te raken met al die mensen en zeker in het donker. Maar we hadden het gehaald en waren op tijd!

En die show.. WAUW! De foto’s doen er gewoon geen eer aan. Het was echt magisch, onbeschrijflijk mooi! Ik moest gewoon een traantje weg pinken omdat het zo ontzettend mooi was. Op die plek realiseerde ik me ook hoe ontzettend bijzonder het was dat we hier waren en dat we dit weekend op deze manier mochten mee maken! Echt heel erg dankbaar!

 

 

Na de Illumilantions show, liepen we met de hele groep door een leeg park naar het restaurant waar we met zijn allen gingen eten. De kinderen gingen hier op de foto met Kristoff ( olaf liep helaas net weg haha) en even later stonden Mickey en Minnie ineens aan onze tafel! Het was wel duidelijk waren er eigenlijk altijd een begeleider bij de disneyfiguren staat, want pff. Er vloog een hele groep moeders met kinderen op Mickey af. Lauren stond al een tijdje heel geduldig te wachten en was heel erg verdrietig omdat ze dacht dat zij niet mocht. Lauren is een heel erg verlegen meisje, dus dat ze met Mickey op de foto wilde was al heel wat en dan werd ze door de andere moeders en kinderen aan de kant geduwd.

Gelukkig kwam Mickey speciaal voor haar nog even bij de tafel! En daar was ze heeeeel blij mee! Al helemaal toen Minnie ook nog even hoi kwam zeggen! Die werd meteen begroet met een enorme knuffel! Haha!

Tijdens het eten was Saar er al een beetje klaar mee. Niet zo gek ook, het was een hele lange en drukke dag. Speciaal voor onze groep was het park nog open en door een gesloten pretpark lopen is zoooo gek! Het is overdag zo druk en nu hoor en zie je gewoon nog veel meer! Anna en Elsa zaten in een koets voor het kasteel om de kinderen nog een goede nacht te wensen! Echt heel erg leuk gedaan!

Daarna was het weer tijd om naar het hotel te lopen en daar kon ik Saar meteen in bed leggen. Die was echt helemaal gesloopt haha! Na allemaal een snelle douche gingen we naar bed! Met nog één nachtje te gaan!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.