Copyright/Disclaimer

by Tamara

Je bevindt je momenteel op de Copyright en Disclaimer pagina van TheMommyDiaries.

Teksten.

De teksten op de site TheMommydiaries worden vrijwel allemaal door Tamara geschreven, tenzij erbij vermeld wordt dat de tekst door een gastblogger geschreven is. De geschreven blogs zijn vaak geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring of mening. Ik heb geen onderzoek gedaan naar de onderwerpen die ik beschrijf en het is mogelijk dat sommige blogs enkele onjuistheden bevatten. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Afbeeldingen.

De afbeeldingen op Themommydiaries zijn gemaakt door Tamara zelf en mogen NIET zomaar opgeslagen op gekopieerd worden zonder dat ik hier toestemming voor gegeven heb. Wordt dit wel gedaan dan kan dit bestraft worden met een boete. Ziet U een foto waar  U interesse in heeft en wilt U deze foto aanschaffen voor eigen gebruik? Benader mij dan op Tamar@themommydiaries.nl voor een prijsopgave.

Winacties.

Met enige regelmaat verschijnen er winacties op TheMommyDiaries. De voorwaarden waar aan voldaan moet worden om te kunnen winnen staan altijd duidelijk in de blog zelf. De winnaar ontvangt na afloop van de winactie een persoonlijk bericht en wordt NIET openbaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Gesponsorde artikelen en affiliatie.

Op TheMommyDiaries wordt gebruik gemaakt van gesponsorde content en affiliatie linkjes. Bij deze blogs staat altijd vermeld dat het om een gesponsorde post gaat. Is dit niet zo, dan mag je mij ten aller tijden een berichtje sturen om mij hieraan te herinneren.

Bij vragen/opmerkingen mag je altijd contact opnemen met Tamara@themommydiaries.nl