Dingen waar mijn vriend veeeeel beter in is dan ik!

by Tamara

Mijn vriend Richard en ik zijn ruim dertien jaar samen en in zo’n lange periode leer je elkaar natuurlijk heel erg goed kennen. Nu hebben we beide onze kwaliteiten, er zijn een heleboel dingen waar ik goed in ben en hij niet zo, maar andersom ook! In deze blog vertel ik jullie over de dingen waar hij heel goed in is en ik.. Ehmm. Niet zo goed haha!

Autorijden.

Inkoppertje dit he? Oké, hij is een beetje flauw. Richard is namelijk heel erg goed in afrijden en ik ehmm. Niet zo. Hij haalde zijn theorie en praktijk beide in één keer. En ik?? Ehh, daar gaan we het in deze blog niet over hebben. Hij is dus nooit ergens zenuwachtig voor en als hij ergens wel zenuwachtig voor is, dan gaat het bij hem juist altijd nog beter.

Koken.

Ik weet niet of jullie mij op instagram volgen, maar daar deel ik in mijn stories wel eens gerechten die Richard heeft gekookt. Ik kan op zich wel koken, maar pff. Ik heb er echt een bloedhekel aan. Niet eens aan het koken zelf, maar aan het gedoe eromheen. Dat je dan je best doet en niemand het vervolgens opeet! Haha! De laatste twee weken kookt Richard hier regelmatig en daar ben ik heel blij mee. Hij vind koken niet alleen heel erg leuk, hij kan het ook nog eens veel beter dan ik!

Met teleurstellingen omgaan.

Hier ben ik dus heel erg slecht in. Om een voorbeeld te noemen, een tijdje geleden kwamen we een geweldig huis tegen dat net iets te duur was voor ons. Ik kan daar dan echt dagen ( soms weken) over in zitten. maar Richard niet hoor. Die mokt even een half uurtje en gaat dan weer verder.

Met geld omgaan.

Ohh hier is hij echt veel beter in! Als ik geld heb, geef ik het ook uit. Richard doet daarom al het spaargeld en de rekeningen, want als ik het doe gaan we failliet! Haha! Oké, beetje overdreven, maar hij is gewoon goed met geldzaken en ik totaal niet.. Dus.

Dingen volhouden.

Richard gaat al jaren minimaal vijf dagen per week naar de sportschool. Ik vind dat heerlijk, want dan heb ik even een momentje voor mezelf als de kinderen liggen. Maar ik vind het dus heel erg knap dat hij het volhoudt. Weer of geen weer, of hij zin heeft of niet. Hij gaat gewoon altijd en ik vind dat echt heel erg knap!

 

Hebben jullie ook dingen waar je man beter in is dan jij? Ik ben heel erg benieuwd!

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Ineke 23 augustus 2019 - 14:45

Met geld omgaan is hier ook meer het ding van mijn man, haha. Maar koken blijft toch mijn ding!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.