Dingen die mijn dag heeeel erg kunnen verpesten!

by Tamara

Soms heb je van die dingen die je hele dag in de soep gooien! Het kunnen kleine dingen zijn, maar ook grote dingen. In ieder geval zijn ze heel erg vervelend en kunnen ze je hele dag verpesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van je helemaal verkijken op het weer en je zo veel te koud kleden. Of wat dacht je van traag internet? Of misschien natte sokken? In dit artikel deel ik de dingen met jullie die ik echt heeeel erg vervelend vind en die mijn hele dag kunnen verpesten!

Verkeerde kleding uitgekozen.

Ik ben echt de koningin van de verkeerde kledingkeuzes. Echt ik ben zo’n ontzettende kneus daarin! Ik heb zo vaak dat ik naar buiten kijk in de ochtend, denk : Oh kijk de zon schijnt!’ en lekker met shirt en zomerjas naar buiten loop. Om vervolgens helemaal verkleumd terug te komen, omdat het toch wat te koud is. Of wat denk je van precies andersom! Dat ik een lekkere dikke hoodie aantrek, samen met een paar docs en dat ik dan bijna uit mijn kleding zweet.. Heel fijn..

Traag internet.

Er is gewoon niets in de hele wereld dat vervelender is dat traag internet! In ons vorige huis viel het wel mee, maar vorig jaar zijn we verhuisd en aangezien ons huis nu een stuk groter is, hebben we boven op zolder vaak traag internet of helemaal geen verbinding, waardoor ik het bovenstaande spelletje al heel vaak gespeeld heb in de afgelopen tijd.

Zorgt ook wel eens voor vervelende situaties hoor! Laatst zat ik dus in ons kantoor te werken, artikel voor een klant geschreven, 1500 woorden lang, uren aan gewerkt en toen ik hem wilde opslaan was hij ineens spoorloos. De reden? De internetverbinding deed stom, waardoor mijn site zich uitgelogd had. Kon ik weer opnieuw beginnen.. Zucht. Overigens heeft het wel een reden hoor! Toen ik onze huidige provider belde om te zorgen dat we konden overstappen, gaven ze al aan dat internet en tv hier niet zo goed zou werken als ik gewend was en dat het zinvol zou zijn om eens bij andere providers te gaan kijken. Maar goed, dat komt nog wel, voorlopig ben ik toch nog alleen maar beneden aan het werk. (Maar het verpestte mijn dag dus wel heeeel erg!)

Vettig haar.

Ik had altijd heel erg makkelijk haar. Toen ik het nog in allerlei felle kleuren verfde, waste ik het één keer per week en dat was niet eens omdat het dan vet was. Maar gaandeweg ben ik het wat vaker gaan wassen en nu is het inmiddels zover dat mijn haar echt vreemd doet. De ene avond kan het nog geweldig zitten en totaal niet vet zijn, en dat ik dan in de ochtend wakker word met een pakje boter op mijn hoofd.. Jakkes. Vooral handig op ochtenden waarop je echt geen tijd hebt om je haar te wassen..

Ineens een enorme puist.

Dit heb ik de laatste tijd dus wel eens, ik heb een beetje last van wat klachten en ik merk het meteen aan mijn huid. Het stomme is dat die dingen bij mij altijd beginnen als een klein bijna onzichtbaar puntje en dan in een mum van tijd ineens mega zijn.. Heel erg fijn.. Not!

Vlekken die niet uit je kleding willen.

Laatst had ik mezelf getrakteerd op een nieuwe blouse die ik heeeeel graag wilde hebben. Ik denk dat ik hem nog maar een uur aanhad, toen één van de kinderen iets over me heen gooide en ik een enorm grote bruine vlek in mijn blouse had.. Heel erg fijn.. Vooral omdat het een hele hardnekkige vlek was en  ik hem er echt met geen mogelijkheid uit krijg.. Zucht.

Dingen niet kunnen vinden.

Nog zoiets dat enorm frustrerend is! Om een voorbeeld te noemen, tijdens de verhuizing heb ik mijn verlovingsring op een plank gelegd, zodat ik hem in ieder geval niet kwijt zou raken. Nou je raadt het al, iemand anders heeft die plank ingepakt en die ring is al zes maanden spoorloos. Ik heb iedere doos, iedere mand en alle plekken waar hij zou kunnen liggen al doorzocht, maar hij is echt spoorloos. En daar kan ik echt heel erg chagrijnig om worden!

Natte sokken.

Dit vind ik dus echt heel erg! Vooral als ik net droge sokken heb aan gedaan. Nu ben ik hier sowieso wel heel erg mee hoor. Ik vind op blote voeten of alleen op sokken lopen echt verschrikkelijk, omdat ik altijd koude voeten heb. Als er ook maar een druppeltje water op mijn sokken valt, trek ik meteen andere aan. Nu heb ik twee zoons die ongeveer dezelfde schoenmaat als mij hebben en die dus steeds mijn sokken pakken. Kun je nagaan hoe chagrijnig ik laatst was toen ik natte sokken had door een hoosbui, mijn la leeg was en hun wasmand boven vol zat met mijn sokken.

Nou, ik kan nog wel even doorgaan hoor! Maar dit zijn al een heleboel dingen die mijn dag echt kunnen verpesten! En bij jou? Wat vind jij echt heeeel erg vervelend?

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.