Dingen die ik doe, waar ik me stiekem een beetje voor schaam.

by Tamara

Guilty pleasures, iedereen heeft ze wel een beetje toch? Van die dingen die eigenlijk heel erg fout zijn en die je stiekem verborgen wil houden, maar toch doet. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die onderstaande dingen doet, maar ik wil ze toch even met jullie delen! Goed, komen ze!

Taylor swift.

Oké, laten we dan maar beginnen bij een hele stomme, maar mijn ultieme guilty pleasure qua muziek is Taylor Swift. Ik weet niet waarom, want ik vind dat hele mens niks aan. Maar op sommige liedjes van haar kun je zo heerlijk meebleren! Heerlijk! Elke ochtend als ik ga schoonmaken zet ik mijn Taylor Swift  playlist op en ga ik al zingend aan de poets. Dat heeft overigens wel tot gevolg dat Lauren hier ‘trouble’ keihard mee kan zingen. Oeps.

troll reacties op facebook lezen.

Ik ben echt een ontzettende ramptoerist ( Lees dit maar :P)  en kan er af en toe gewoon heel erg van genieten om domme reacties of facebook te lezen.. Want ja.. Zo ben ik gewoon… Hahhaa. Ik kan trouwens af en toe ook echt teleurgesteld zijn als ik een pareltje tegenkom en er gewoon helemaal geen reacties onder staan..

haarverf fail filmpjes op youtube kijken.

Oké, eerst was ik altijd dol op filmpjes kijken van die modellen van die topmodel programma’s die dan kortgewiekt worden en er dezelfde aflevering nog uitvliegen. Maar ik heb nu wat nieuws! Mensen die hun haar verven en dat het dan helemaal mislukt en dat ze het dan alsnog op youtube zetten.

Vooral Brad Mondo maakt af en toe filmpjes van mensen die hun haar bleken en dat het dan allemaal afknapt! Zo erg!

rare theorien opzoeken.

Dit deed ik dus als kind al. Ik weet nog dat ik een abbo op de bieb kreeg van mijn ouders zodat ik eens wat meer zou gaan lezen en ik gewoon thuiskwam met boeken over mummies, conspiracy theories enzo.. Tja, ik ben gewoon een beetje een nerd. Ik kan ook gewoon geen film kijken zonder eerst alle achtergrond informatie uit te pluizen en eerst op te zoeken wat voor leuke feiltjes erover te vinden zijn. Om een voorbeeld te noemen, toen we laatst Lost aan het kijken waren, was ik ondertussen alle achtergrondinformatie aan het opzoeken, omdat gewoon een ontzettend aagje ben. Vreselijk.

enge filmpjes kijken.

Dit is mijn nieuwe guilty pleasure. Of nouja niet nieuw, want ik vond het altijd al leuk om filmpjes van bijvoorbeeld geesten en spookhuizen enzo te kijken. Maar de laatste tijd heb ik er een nieuwe hobby bij en dat zijn de filmpjes van Exotics Lair. Dit is een jongen, of man, die talloze enorme spinnen heeft en ze te eten geeft enzo. Oké, klinkt een beetje gek, maar die man heeft zo’n fijne stem om naar te luisteren., En het is gewoon grappig om te zien hoe hij die beesten verzorgd, terwijl ze hem de hele tijd proberen aan te vallen.

 

 

Oké, het lijstje begin nog wel redelijk normaal, maar inmiddels vinden jullie me denk ik allemaal maar een engerd hahhahah! Heb jij ook een rare quilty pleasure? Ik ben heel erg benieuwdO

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Kelly 14 september 2019 - 19:44

Geweldig dit hou dr van. Ik ben zelf een harry potter nerdinnetje

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.