Deze serie moest ik van jullie persé kijken.. En nu ben ik verslaafd! Haha.

by Tamara

Ik zal jullie nog eens om tips vragen hoor! Echt, iets meer dan een week geleden vroeg ik jullie om leuke series om tijdens het was opvouwen te kijken en inmiddels ben ik helemaal verslaafd. Ik ben zo’n iemand die echt alleen maar series kijkt tijdens het was opvouwen en soms tijdens het schoonmaken, maar dankzij deze serie heb ik er gewoon een hobby bij! Om welke serie het gaat? Nou dat lees je in dit artikel.

Jullie maakten mij verslaafd aan Greys anatomy.

Ja, je hoort het goed, het is helemaal jullie schuld. Want deze serie stond op mijn lijstje van series die me niet zo trokken en die ik dus ook nooit wilde gaan kijken. Nu ben ik sowieso wel een beetje een miepert met series hoor. Om maar een voorbeeld te noemen, series waar iedereen naar kijkt, wil ik niet kijken. De reden daarvoor is dat ik dan continue spoilers voorbij zie komen en dat is gewoon heel erg irritant. Daarnaast kijk ik nooit series waar maar één seizoen van beschikbaar is. Als ik een serie ga kijken wil ik gewoon door kijken haha. Toen ik The Vampire Diaries keek, keek ik het laatste seizoen ook pas toen alle afleveringen beschikbaar waren. Ja, verwend much? Haha.

Maar goed, van deze serie staan er genoeg seizoenen op, dus we hebben even te gaan!.

Wat doen jullie me aan?

Toen ik zei dat ik nog nooit een aflevering had gekeken, kreeg ik een heleboel verbaasde reacties. Oké, ik heb wel eens een stukje van een aflevering gezien, waarin de actrice die Yang speelt een miskraam krijgt tijdens een operatie? Volgens mij was dat het. Ik heb geen idee wanneer dat komt (geen spoilers please) maar ik herinner het me nog omdat ik destijds zwanger was en ik dat heel erg vond.

Een heleboel mensen wensten me veel kijkplezier en gaven me de tip dat ik zakdoekjes klaar moest zetten. Dat wuifde ik een beetje weg, maar inmiddels heb ik ze weg nodig gehad hoor. Ik ben normaal niet zo’n jankerd, maar pffff! Ik heb vanmiddag die aflevering gekeken dat ze een bom uit het lichaam van een man moesten halen en ik moest echt huilen joh. Dus ehh, dat kan alleen maar erger worden denk ik 😛

Zit je nou de hele dag series te kijken?

Nee, dat niet hoor. Ik kan sowieso heel erg slecht gewoon stilzitten, dus als ik gewoon iets moet kijken, ga ik vaak andere dingen doen en dan ben ik weer afgeleid. Maar, vanmorgen heb ik de hometrainer voor de tv geparkeerd en anderhalve aflevering gekeken, terwijl ik ondertussen 40 km gefietst heb! En ehh, ja.. Laundry stays foreverrrr. Haha.

 

Hebben jullie nog leuke series waar je helemaal fan van bent? En hebben jullie deze serie wel eens gekeken?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.