Deze ontzettend oppervlakkige dingen mis ik tijdens de lockdown.

by Tamara

Tja, we zitten nu al een tijdje in een lockdown en ik mis een heleboel dingen. Nu zijn dat niet de dingen waar iedereen het over heeft. Zo mis ik bijvoorbeeld mijn familie niet meer dan anders (want ik zie ze toch al niet zo vaak) en hoewel ik het wel heel druk vind thuis, mis ik de tijd dat de kinderen naar school gaan ook niet echt. Sterker nog, ik vind het stiekem wel lekker om niet steeds op en neer te vliegen tussen al die scholen! Maar welke ontzettend oppervlakkige dingen ik dan wel mis? Dat vertel ik je in dit artikel!

De action.

Tja, dan die maar bovenaan, omdat die het eerste in me opkwam. Heel stom, want eigenlijk kom ik amper in de action, als het één keer per maand is, is het veel. Maar soms is het gewoon zo makkelijk om dingen die je nodig hebt gewoon even te kunnen kopen. Dingen zoals wasmiddel, schoonmaakmiddel etc koop ik altijd bij de action en stiekem mis ik dat dus wel een beetje. Ohja, en het zou dus nu mega handig zijn om knutselspul in te slaan hé? Ipv online waar je 10 euro voor wat stiften betaald.

Gewoon naar winkels kunnen om ondergoed te kopen.

Mijn kinderen hebben ondergoed nodig. Zeker nu Saar ook zindelijk is komen we wat ondergoed te kort en dat koop ik altijd bij de Zeeman. Nu is het wel zo dat je dit ook prima online kunt bestellen, maar ik vind het altijd fijn om het even in de winkel te kunnen zien en te kunnen voelen, voor ik het koop. Nouja, nog maar even wachten dan!

Uit eten gaan.

De laatste keer dat we uit eten zijn geweest was volgens mij met mijn verjaardag vorig jaar. Dat is gewoon bijna een jaar geleden. Maar überhaupt gewoon met zijn tweetjes weg zonder kinderen lijkt me momenteel heerlijk, al is het maar voor een paar uurtjes.

Zonder mondkapje lopen.

Weet je wat het is? ik vind die mondkapjes zelf niet eens zo vervelend. Maar zodra ik hem op zet, ben ik praktisch blind omdat mijn bril dan beslaat. En ehh, nouja dan zet ik die bril maar op mijn hoofd, maar dat is ook niet je van het, aangezien ik hem voor veraf heb en ik al heel snel hoofdpijn krijg als ik hem afzet.

Uitjes.

Uitjes, gewoon dingen kunnen doen. Een dagje weg naar een dierentuin of weet ik het! Normaal gaan we echt heel regelmatig een dagje weg, maar nu kan dat gewoon niet en ik mis dat echt best wel hoor!

Verjaardagen vieren.

En dan de laatste, want dat is toch wel degene waar ik het meeste van baal. Vorig jaar konden we Saar haar verjaardag niet vieren doordat we het weekend daarna gingen verhuizen. Maxim werd dit jaar tien, maar er kon gewoon niemand komen, wat hij heel jammer vond. Floris wordt eind deze maand 8 en ik word 30. Nu gaan we er voor Floris echt een top dag van maken! Hoe dan ook! Maar stiekem baal ik wel een beetje van mijn eigen verjaardag. We zouden hem in Disney vieren, dat kon dus al niet doorgaan. Maarja, nu komt er dus helemaal geen feestje ofzo. En ik ben een verjaardagssnob die altijd uitkijkt naar haar verjaardag en dit voelde toch als een soort mijlpaal. Maarjaaa.. Doe je niks an! Haha

 

Wat mis jij het meeste nu? Ik ben heel benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.