Deze Hillarische illustraties laten herkenbare problemen van het moederschap zien.

by Tamara

 

Soms kom je dingen tegen die zo ontzettend herkenbaar zijn dat ze bijna over jou zouden kunnen gaan.  Dit had ik ook bij de onderstaande illustraties van Natalia Sabransky, een moeder uit Argentinië die na haar bevalling begon het het tekenen van kleine striptekeningen die de alledaagse problemen van het moederschap die voor iedere moeder ontzettend herkenbaar zijn weergeven.

De originele strips heten “Mamá ilustrada,” oftewel ‘getekende mama’ en zijn gebaseerd op haarzelf. Het zijn dus dingen die zij heeft meegemaakt en die ze tekent. De twee personen die de bijrollen spelen in de strips zijn haar man Santiago en haar zoon Gaston. Kijk snel mee naar deze hilarische strips!

 

image image image image image image image image image image image image

Ik heb echt ontzettend zitten lachen om sommige van deze stripjes, het zijn namelijk dingen waar ik in het dagelijks leven zelf ook tegenaan loop. Zoals bijvoorbeeld het eerste plaatje, ik ga echt zelden nog zelf in mijn eentje naar de wc, soms lukt het me om snel de kamer uit te lopen als ze iets aan het doen zijn, maar als ik ook maar iets langer weg ben dan normaal dan heb ik meteen toeschouwers.

Ben je benieuwd naar nog meer van deze superleuke strips? Je vindt ze op haar facebookpagina

 

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Ester 5 maart 2016 - 21:05

Haha ik zag er de afgelopen dagen ook een paar leuke verschijnen op je Facebookpagina 😀
LOL !

Reply
demallemolenmoeder 5 maart 2016 - 06:46

Zo herkenbaar ?

Reply
Nicole 4 maart 2016 - 16:40

Heel leuk die cartoons!

Reply
Kelly 4 maart 2016 - 15:34

Superleuk getekend, kan ik me mentaal voorbereiden haha.

Reply
Marijke 4 maart 2016 - 14:33

Haha ja inderdaad zo herkenbaar…. Nooit een moment voor jezelf, want die uren vrij als er al een oudere rondloopt zijn ook voorbij als ze niet meer slapen.

Reply
mathiske 4 maart 2016 - 13:46

Die tekeningen zijn zo leuk en herkenb

Reply
Leonie van Mil 4 maart 2016 - 13:44

hahahaha. Oké du zo ziet mijn leven er over een paar weken uit 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.