Deze gekke dingen vonden jullie terug in de wasmachine!

by Tamara

Ik heb in mijn leven al heel erg veel rare dingen teruggevonden in de wasmachine. Het begon altijd met speelgoed, maar al snel waren het wat grotere dingen. Toen ik op de middelbare school zat, had ik bijvoorbeeld nog niet altijd mijn mobiele telefoon mee naar school, dan zat hij thuis wel eens in mijn zak. Mijn moeder gooide de broeken dan in de wasmachine en je raadt het al, de telefoon werd meegewassen. Nu is mijn nokia 3310 heel erg vaak gewassen en die telefoon deed het na elke wasbeurt nog prima, maar hoe ‘geavanceerder’ de telefoons werden, hoe minder goed ze tegen een wasbeurt konden.. Overigens zorgde het voor heel veel ruzies in huis, mijn moeder vond het mijn schuld omdat ik ze in mijn broek had laten zitten, ik vond het haar schuld omdat ze mijn zakken niet leeggemaakt had. Maar goed, inmiddels is er nog niets veranderd, want ik ben inmiddels zelf moeder en vind ook met grote regelmaat rare dingen terug in de wasmachine! Kijken jullie mee?

Een tandenborstel?

Tandenborstels zijn altijd een beetje een drama hier in huis. De kinderen hebben allemaal een elektrische, maar ze hebben ook allemaal een gewone, voor als ze hun elektrische weer eens niet opgeladen hebben. Maar de gewone zijn ze heel erg vaak kwijt, omdat ze net als ik graag tandenpoetsend door het huis lopen. Nu kom ik die tandenborstels dus vaak op hele gekke plekken tegen, zoals onder kastjes, tussen de lego en laatst dus in de wasmachine. En dat bracht me op een idee, want als ik lego, speelgoed en zelfs tandenborstels terugvind in de wasmachine, wat vinden jullie dan wel niet? Ik vroeg het jullie en dit kwam eruit!

 • Luiers. Heel erg veel mensen vonden luiers terug in de wasmachine. Heb ik ook al heel erg vaak gehad en is zooooo vies! Alleszit dan onder de vieze rubberachtige bolletjes en slijm! Jakkes.
 • Sleutels.
 • Geld. Gebeurde ook heeel erg vaak.
 • lego/duplo/knex.
 • telefoons ( jeej ik ben niet de enige!)
 • een duikbril.
 • een stuk glas.
 • een tampon/maandverband
 • een muis ( ieeeel!)
 • polsteller.
 • labello.
 • afstandsbediening.
 • het sleuteltje van de grasmaaier
 • een leesboek.
 • tomaten.
 • schroeven.
 • handschoenen en watjes.
 • koekjestrommel.
 • speentjes.
 • opzetstuk camerastatief.
 • stanleymes.
 • een banaan.
 • rijbewijs.
 • airpods.

Nou, als ik zo kijk valt die tandenborstel wel mee! Vooral de muis moet ik niet aan denken! Jakkes! hahhaha!

Heb jij ook wel iets geks meegewassen in de wasmachine?

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Felicity 12 juni 2020 - 15:08

Ik vergeet heel vaak memopapiertjes uit mn zakken te halen. Hele zak zit dan vol met stukjes papier.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.