Deze eigenschappen vind ik heel erg vervelend aan mezelf.

by Tamara

Iedereen heeft wel een aantal zingen aan zichzelf die hij of zij minder leuk vind toch? Ik heb dat in ieder geval wel! Haha! Nu is het niet zo dat ik deze eigenschappen echt verschrikkelijk vind, maar als ik ze zou kunnen veranderen, zou ik het meteen doen! Ik ben wel benieuwd of jullie dit een beetje herkennen!

Rommelig.

één van de grootste dingen die me toch wel dwars zit is dat ik af en toe zo’n ontzettende rommelkont ben. Of nouja, niet dat ik nou heel erg veel rommel maak, maar ja.. Als ik ergens wat troep zie, dan komt het niet altijd direct in me op om het op te ruimen haha. Zoals nu zit ik bijvoorbeeld dit te schrijven, terwijl mij hele keuken nog een rommel is van het brood bakken zonet. Ik zou af en toe heeeeel graag een ontzettende poetsmiep willen zijn die altijd een netjes huis heeft en zonder mopperen alles opruimt.. Maarja.. Dat ben ik niet. haha.

Chaotisch.

Ik ben een verschrikkelijke chaoot en dat is er niet echt beter op geworden sinds ik moeder ben. Ik kan nooit eens 1 ding tegelijkertijd afmaken, maar ik moet altijd met meerdere dingen tegelijkertijd bezig zijn. Niet echt handig hahha!

Uitsteller.

Nog zo’n fijne eigenschap aan mezelf. Ik ben een ontzettende uitsteller. Ik doe dingen altijd op het aller aller laatste moment en daardoor wel eens gewoon te laat. Zoals bijvoorbeeld pakketjes terugbrengen. Normale mensen doen zoiets direct na het passen, ik doe dat op de laatste dag dat het kan.

Niet sociaal.

Dit is serieus een eigenschap waar ik wel eens van baal. Ik zie altijd heel veel mensen met stapels en stapels vriendinnen en vaak lijken andere mensen ook met iedereen op te kunnen schieten, maar ik heb dat dus totaal niet. Of nouja, ik kan wel met veel mensen opschieten, maar ik vind het heel erg lastig om vriendschappen te sluiten en houd mensen ook vaak onbewust op afstand. Ik zeg mensen tegenwoordig altijd wel uit mezelf gedag, maar uit mezelf een praatje maken zal ik nooit doen haha.

Niet sportief.

Mijn vriend is heel erg sportief en zit het liefste zeven dagen per week in de sportschool. Nu had ik vorig jaar wel een periode waarin ik heel veel sportte, maar ja.. ik weet niet. Ik vind het gewoon niet leuk ofzo. haha. Ik ben nooit sportief geweest en werd vroeger met gym altijd als laatste gekozen omdat ik serieus nog geen bal kan vangen.

Geen doorzetter.

En de laatste. Ik ben niet zo’n doorzetter. Ik weet niet wat het is, maar zodra ik een tegenslag krijg of iets niet leuk meer vind, dan stop ik er vaak meteen weer mee. Een recent voorbeeld is bijvoorbeeld mijn zoveelste afvalpoging. Ik wil dolgraag afvallen en ik weet dat ik het ook kan, maar ja.. Het ruggengraat ontbreekt momenteel een beetje haha!

Heb jij ook een eigenschap aan jezelf die je heel erg vervelend vindt? Ik ben wel heel erg benieuwd.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Kirsten Mamagisch 23 april 2019 - 20:20

Ach, ik denk dat het voor velen heel herkenbaar is. Ik zou ook wel wat meer opruimerig willen zijn, of een betere huisvrouw. Maar voor wie doe ik dat? Ik zou ook nog wel 15 kilo kunnen afvallen, maar eigenlijk heb ik er gewoon geen zin in om er moeite voor te doen nu. Heet sporten mis ik wel. Voor mijn zwangerschappen sportte ik heel veel, soms wel 5 of 6 dagen in de week, en ook al scheelde dat niet veel in gewicht, het gaf me wel een veel fitter gevoel! Ach, ik accepteer gewoon maar dat ik niet alles tegelijk kan zijn of doen. Is veeeeeel makkelijker 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.