Deze echo ging VIRAL! Hier lees je waarom.

by Tamara

Een echo blijft iets bijzonders, hij geeft je een kijkje in je buik, waardoor je weer even kunt kijken hoe het met je kindje gaat. Ik vond het altijd heel leuk om echo’s te krijgen, je baby is dan, zeker in het begin als je nog niets voelt, toch wat meer aanwezig en tastbaarder. Nu had ik van Maxim echt een hilarische echo waarbij hij tegen de baarmoederwand aan lag, met zijn beentjes omhoog en zijn armen achter zijn hoofd, net of hij in een hangmat lag te relaxen! Van Floris en Lauren hebben we meerdere echo’s gehad waarbij ze ontzettend de hik hadden en dat was ook heel grappig om te zien!

Zo’n echo als hieronder heb ik echter nog nooit gehad! Kijk het filmpje en zie wat er gebeurd!

De ouders van deze baby zagen tijdens de 20 weken echo dat hun ongeboren kindje zichzelf in zijn gezicht leek te stompen. Ze besloten daarom om het filmpje op facebook te zetten omdat ze wel benieuwd waren of iemand dacht dat het kindje zichzelf zeer had gedaan!

Heb jij ook een grappige echo gehad, of eentje waarin je kindje heel gek lag?

Misschien vind je dit ook leuk

11 comments

Marissa 18 januari 2017 - 15:31

Toen ik zwanger was van mijn dochtertje zag ik op de echo dat ze aan het plassen was in mijn buik ?? daar zat ze op der knieeen en je zag zo een straal plas gaan… de verloskundig had dit nog nooit gezien. Heb er ook een echo foto van mee gekregen.

Reply
Tessa 24 maart 2016 - 14:50

Wow, da’s een aardige stomp ja, haha. Mijn zoontje lag ook relaxed met zijn benen omhoog tegen de baarmoederwand, vond ik ook een mooi plaatje!

Reply
Sabrina 20 maart 2016 - 15:29

Wij hebben eentje waar de zoon zijn middelvinger opsteekt 🙂

Reply
Jessica 20 maart 2016 - 15:11

Zo dat wordt een vechtertje! Wat een klap..

Reply
Simone 20 maart 2016 - 14:08

Haha dat zijn flinke klappen. Ik kan me niet echt grappige dingen herinneren van onze echo’s.

Reply
Manouk 20 maart 2016 - 13:45

Bij mijn zoontje kwam er wel eens opeens een voet in beeld, vond ik erg grappig. Op een of andere manier hebben mijn vriend wat met voeten. Geen fetisj ofzo haha. Maar we lachen elkaars voeten altijd uit en hier moesten we dus erg om lachen.

Reply
Jodi - liefthuis 20 maart 2016 - 12:00

Hahaha te grappig. Wat je allemaal al niet kan zien

Reply
Nicole 20 maart 2016 - 11:56

Haha ja ik had ‘m gezien! Grappig hè!

Reply
Mirte 20 maart 2016 - 11:51

Hadden gisteren een echo waarbij ons kindje even een duimpje omhoog hield. Net alsof hij/zij wilde laten zien dat alles oké was daarbinnen 🙂 Blijf naar die foto kijken!

Reply
Tessa 24 maart 2016 - 14:48

Ahhh, dat is ook lief!

Reply
Angela - Mama met passie 20 maart 2016 - 11:45

Heel leuk om te zien! Wij hebben een echo, waarbij ze op haar kont zit. Was een aantal weken na de 20 weken echo. Je ziet dan haar rug en die beentje zo zitten, heel apart om te zien. En nog een echo waarbij je niet kunt zien hoe ze ligt, want waar je een hand verwacht zie je een voet enzovoorts. Ik vond echo’s ook heel leuk, totdat we wel erg vaak een echo hadden in het ziekenhuis. Je kindje zien blijft bijzonder, maar die spanning is niet leuk.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.