Deze dingen ga ik in 2020 gewoon doen!

by Tamara

Elk jaar maak ik een lijstje van de dingen die ik in een jaar wil doen, maar dit jaar wil ik dat anders aanpakken. ik heb een lijstje gemaakt van dingen die ik in 2020 gewoon ga doen. Dingen die ik echt heel erg graag wil doen en waarvan ik hoop dat ze gewoon echt gaan lukken! Een flinke stok achter de deur dus! Lezen jullie mee?

Mijn rijbewijs halen.

Het is al jaren een dingetje.  Ik weet niet of jullie mijn rijbewijs struggles wel eens gelezen hebben, maar ik ben dus op mijn achttiende verjaardag begonnen met rijden, heb talloze rijlessen gehad, ben zeven keer gezakt en heb dus nog steeds geen rijbewijs. De reden? Faalangst! Het is gewoon heel erg rot en ik heb alles al geprobeerd, incl speciale examens en alles, maar het lukt gewoon niet. Ik sprak met mezelf af dat ik het weer ging proberen als Saar naar de peuterspeelzaal zou gaan en dit jaar is het zo ver. Gewoon zonder druk, lekker rustig aan. Ik ga het GEWOON DOEN!

Mijn boeken naar een uitgever sturen.

Afgelopen jaar wilde ik meer doen met de boeken die ik schreef en dus besloot ik ze in eigen beheer uit te gaan geven. Met succes, want inmiddels zijn de boeken mijn hoofdbron van inkomen geworden en daar ben ik stiekem best wel heel erg trots op. Dit jaar wil ik een stapje verder gaan. Afgelopen jaar schreef ik twintig boeken en dit jaar wil ik minimaal 1 manuscript opsturen naar een uitgever, in de hoop dat hij uitgegeven gaat worden. Kijk, ik snap best wel dat er talloze schrijvers zijn die heel goed zijn en die het willen maken. Dus de kans dat ze me willen is heel erg klein. Maar, ik ga het GEWOON DOEN!

Afvalluhhhh..

Afgelopen jaar was druk en de balans was meer dan eens kwijt. Zo erg kwijt, dat ik troost zocht in eten en gewoon heel erg slecht voor mezelf zorgde. In het nieuwe jaar wil ik dat niet weer. Momenteel word ik niet blij van mezelf als ik in de spiegel kijk en ik wil dat heel graag veranderen. Ik hoef geen mager sprietje te worden, want dat past gewoon niet bij me. Maar ik wil fitter en gezonder worden én daarnaast graag een heleboel kilo’s kwijt. Je raad het al, gaan we GEWOON DOEN.

Meer leuke dingen doen met ons gezin.

één van de dingen waar ik heel erg bang voor was toen we een vierde kindje kregen, was dat het lastig zou worden om leuke dingen te doen. In de praktijk valt dat heel erg mee. Afgelopen jaar deden we een heleboel leuke dingen en dit jaar wil ik dat ook weer gaan doen! We hebben de eerste twee uitjes voor het jaar al gepland en er komen ongetwijfeld nog veel meer leuke dingen bij! We hebben zelfs het plan om, als het allemaal even meezit, op vliegvakantie te gaan met de kinderen. Waar we naartoe gaan weet ik nog niet, maar ik vind het wel heel erg spannend! We twijfelen een beetje of we op luilekker vakantie gaan ( dat wil Richard graag) of op doe vakantie, naar bijvoorbeeld IJsland. Dat is namelijk al jaren een droom van mij!  Het is één van de dingen die ik ook GEWOON WIL DOEN.

Zo, dat was mijn lijstje van de dingen die we gewoon gaan doen dit jaar! Wat ga jij gewoon doen dit jaar?

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Tineke 3 januari 2020 - 08:10

Meer leuke dingen staat hier ook bovenaan! Vaker weekendjes weg en leuke dagjes weg plannen. Ijsland lijkt me echt prachtig.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.