Designklassiekers op de babykamer.

by Tamara

Vorig jaar had ik een absoluut geweldige winactie in samenwerking met Dominidesign.com. Ik mocht toen namelijk een Eames schommelstoel weggeven! Toen ik dat artikel schreef kreeg ik een heleboel reacties van mensen die wel benieuwd waren naar foto’s hoe die stoel nou op Lauren haar kamertje stond! Dus bij deze een artikel waarin ik jullie een kijkje geef in de babykamer van Lauren en natuurlijk het kleine zithoekje op haar kamer laat zien.

Toen ik zwanger was van Lauren en ik kwam erachter dat ik een meisje verwachtte, moest ik stiekem best wel even wennen. Een meisje betekend namelijk vaak dat je meteen even moet wennen aan al dat roze en als er 1 kleur was waar ik een hekel aan had dan was het wel roze. Gek genoeg trok dat heel erg snel bij en al snel had ik dus een knalroze babykamer. En tja, nu Lauren 8 maanden is baal ik daar stiekem wel een beetje van en had ik het liever wat rustiger gehouden met wat pastel kleurtjes enzo. Richard ziet me aankomen als ik nu haar kamer alweer wil gaan verven, dus voorlopig blijft het even zo, maar ik probeer wel op andere manieren wat meer rust in haar kamertje te brengen.

DSC_0373 (2)

Dat was ook 1 van de redenen dat ik heel erg blij was dat ik een witte stoel heb gekozen. Je hebt dit soort stoelen namelijk in heel veel kleuren (kijk hiervoor naar mijn andere artikel) maar ik blij wit toch wel de mooiste kleur vinden! Nu zien jullie vast ook op de foto’s dat de kamer van Lauren echt piepklein is en daarom hebben we besloten de stoel beneden in de woonkamer te zetten. Hij staat hier nu in de hoek naast de bank en Maxim en Floris hebben hem bekroont tot hun lievelingsstoel! Elke keer als ze even tv zitten te kijken zitten ze samen of alleen in de stoel en schommelen dan een beetje heen en weer!

DSC_0371 (2)

Ik ben er echt nog steeds ontzettend blij mee en denk echt dat we nog jaren plezier zullen hebben van deze stoel! Om eerlijk te zijn ben ik er zelfs zo verliefd op dat ik heeeel graag eames DAW stoelen wil hebben voor bij de eettafel! Haha! Nog maar even sparen dan!

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Vlienelien 9 februari 2016 - 19:41

Deze RAR heb ik ook voor de babykamer. Wel met de bedoeling dat ie straks ook gewoon in de woonkamer komt te staan. Heerlijk ding is het.
Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden hoe de rest van de kamer er uit ziet ☺️

Reply
Roxanne 9 februari 2016 - 11:52

Wat een leukerd! 🙂 Onze babykamer is ook redelijk klein dus hier zou zo’n stoel ook niet passen, maar dat heb je leuk opgelost zo.

Reply
Leonie 9 februari 2016 - 10:45

Ohh yes; deze staat ook hoog op mijn wishlist! Ik vind ‘m zo mooi

Reply
Simone 8 februari 2016 - 22:33

Ja hij is inderdaad ontzettend mooi, die stoel. En wat betreft het veranderen van de kleur in de babykamer. Ik heb daar ook last van. En volgens mij heb ik dat over een paar maanden gewoon weer, als ik vandaag besluit dat er een ander behangetje op de muur moet…

Reply
cassandra 8 februari 2016 - 16:06

Ik ben echt verliefd op deze stoel! En ik had precies hetzelfde als jij, hekel aan roze en uiteindelijk de babykamer van Leia destijds wel met heul veel roze ingericht. Gelukkig waren het bij mij alleen accessoires dus kon ik het na mijn moment van bezinning snel restylen haha!

Reply
Jodi 8 februari 2016 - 15:19

Zo leuk deze stoel. Hij is wel een stuk lager dan ik dacht, dus voor volwassenen zit hij nirt echt lekker lijkt me, of vind je van wel? Voor kinderen echter wel. Vooral dat ze er met z’n tweeën in zitten.

Reply
Jessica 8 februari 2016 - 13:08

Wauw wat een mooie schommelstoel! Dat is echt zoiets wat ik later heel graag wil hebben op een babykamer

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.