De voorbereidingen voor Lauren haar vierde verjaardag!

by Tamara

Donderdag was het dan zover. Onze oudste dochter werd dan vier jaar oud!  Iets meer dan vier jaar geleden was ik nu heel erg hoogzwanger, at ik hele bakken ben & jerry’s leeg, had ik de box nog niet eens neergezet en ging ik ervan uit dat het nog wel een tijdje zou duren voordat de baby zou komen! Maar niets bleek minder waar, want met veertig weken en één dag werd ze geboren! In deze blog neem ik jullie mee in de voorbereidingen voor haar vierde verjaardag en laat ik jullie ook de supertoffe uitnodigingen zien die ik bestelde bij Kaartje2go!

De voorbereidingen voor haar verjaardag!

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier is het organiseren van een verjaardag altijd een drama. Ik weet dat vriendinnetje Joyce het enig vind om feestjes te organiseren, maar ja.. Ik ben er niet zo goed in. We hebben beide niet zoveel familie die naar verjaardagen komt en dan nog is het altijd heel erg lastig om een datum te vinden waarop iedereen kan. Eerst vierden we verjaardagen dan ook op meerdere dagen, maar ik heb daar eigenlijk niet zoveel zin meer in. Daarom vieren we het nu gewoon op één dag, op 15 juni. En wie niet kan of geen zin heeft die heeft dan pech haha!

Als we dan eindelijk een datum hebben, bestel ik meestal uitnodigingen. Normaal ontwerp ik er altijd zelf eentje, maar ik vond deze verjaardagsuitnodiging van Kaartje2go zo ontzettend tof dat ik deze gekozen heb! Vinden jullie hem niet ook zo ontzettend leuk geworden? Lauren was er in ieder geval helemaal blij mee haha!

Als je ook niet zo creatief bent, op de site van Kaartje2go staan ontzettend veel voorbeelden van uitnodigingen voor kinderfeestjes  die je heel makkelijk naar eigen wens kunt invullen en aanvullen. En als er niets tussen zit, kun je heel makkelijk een eigen kaartje ontwerpen van één van de vele sjablonen! Appeltje eitje!

Nu ben ik niet zo’n ster in plannen en in dingen verzinnen. Hoewel ik altijd zeg dat ik deze keer echt van te voren ga plannen, komt het er altijd niet echt van en ben ik altijd op het laatste moment nog dingen aan het kopen en regelen. Wat ik doe om het mezelf makkelijk te maken is gewoon een heleboel dingen bestellen. Ik bestel altijd taart, als het mooi weer is bestel ik barbecuevlees bij de slager en anders bestel ik van die hapjespannen bij de poelier. Luie verjaardagvierderd hier! Hahaha!

Daarnaast zet ik altijd een tafel neer met allerlei lekkers voor de kinderen. Zoete dingen zoals snoep, popcorn, soesjes en mini tompoesjes.  Tja, als je hier op verjaardag komt kun je beter niet teveel eten van te voren, want je gaat altijd met een volle buik naar huis! Hahah!

Hoewel het nog even duurt, heb ik wel heel erg veel zin in het vieren van haar verjaardag! Het is wel een dingetje hoor, alweer vier jaar oud! Maar het is een bijzondere leeftijd die we goed gaan vieren!

 

In samenwerking met Kaartje2go.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.