De voor en na foto’s van onze slaapkamer!

by Tamara

Inmiddels is het al bijna twee maanden geleden dat we de sleutel kregen van ons huis! Echt, het wachten op de sleutel duurde zooooo ontzettend lang en nu wonen we er gewoon al een hele tijd! Ik roep al jaren dat ik ‘dit jaar nu echt kerst wil vieren in een nieuw huis’ en dit jaar gaat dat eindelijk lukken! Toen we de sleutel kregen, zijn we meteen heel erg druk aan de slag gegaan met klussen. Zo moest er alleen boven al iets van 100m2 aan laminaat gelegd worden en hebben we heel wat liters verf gebruikt! Eén van de dingen waar ik het meeste naar uitkeek, was het hebben van een normale slaapkamer en in deze blog laat ik hem aan jullie zien!

Eindelijk een normale slaapkamer!

één van de minpunten van ons oude huis wat toch wel dat we ontzettend veel ruimte tekort kwamen. We hadden drie slaapkamers en een zolder, waar wij maar zijn gaan slapen toen ik zwanger was van Sarah. Maar hoeveel we er ook aan gedaan hebben, ik vond het nooit een fijne slaapkamer. Het bleef gewoon altijd een zolder, zeker ook omdat we hem niet konden afsluiten.

In ons nieuwe huis hebben we een flinke slaapkamer! Of tenminste vergeleken met onze oude slaapkamer is alles groot natuurlijk. Hij is iets van 18 m2 en heeft allemaal rechte wanden, wat ook al enorm scheelt. Ik had voor de kinderen meteen in mijn hoofd wat ik allemaal wilde op hun kamer, maar voor onszelf wist ik het eigenlijk niet zo goed. Het enige dat ik wist was dat ik graag rustige kleuren wilde, zodat het echt een plek zou worden om helemaal tot rust te komen.

Ik wilde eerst voor blauw gaan, tot we Maxim zijn kamer met Camouflage green van Flexa aan het verven waren en ik helemaal verliefd werd op die kleur. Gelukkig hadden we een grote pot, waardoor we ook onze kamer ermee konden doen!

Hoe het was.

Ik kwam er dus achter tijdens het schrijven van deze blog dat ik van werkelijk iedere kamer in het huis foto’s heb gemaakt, behalve van onze kamer. Dus ik heb wat screenshots van het filmpje dat ik eerder al op instagram plaatste met de roomtour en een foto van funda!

Zoals jullie kunnen zien is het echt een hele mooie grote ruimte! De oude bewoners van ons huis hadden de slaapkamer heel mooi rustig ingericht, maarja. Tamara wilde kleurrrr! Haha!

Hoe het nu is.

Nu wilde ik in onze slaapkamer heel graag één muur behangen hebben. Ja, want ehh, grotenmensen huis, dus behang, enzovoort haha. Uiteindelijk koos ik voor dit prachtige behang van KEK Amsterdam, dat ik helemaal zelf behangen heb. Tof geworden he?

Alle muren zijn dus geverfd met camouflage green en daar wilde ik graag bijpassend beddengoed bij. Ik ben echt dol op mooi beddengoed! Ja, sorry dat is echt een ding bij mij haha. Van Smulderstextiel mocht ik beddengoed voor alle slaapkamers uitzoeken, dat jullie al een aantal keren voorbij hebben zien komen op instagram! Voor onze kamer koos ik twee verschillende sets. Een wit geblokte van Dreamhouse Bedding en een prachtige groene van Walra. Het dekbed van Dreamhouse Bedding is van katoen-satijn en is zoooo lekker zacht! Het is echt zo’n hoteldekbedovertrek en slaapt zo fijn! Richard vindt het dekbed van Walra het lekkerste slapen. Deze is gemaakt van 100 % katoen en is echt heel fijn om onder te slapen! Hij is luchtig, maar toch ook wat zwaarder ofzo. Ik denk dat hij ook in de zomer heeeel erg fijn is om onder te slapen!

Qua decoratie hebben we nog niet zoveel hangen en ook onze tv moet nog opgehangen worden, zodat dat afzichtelijke tv meubel weg kan! Ohja en op ten duur willen we graag een kledingkast waar ook dingen in kunnen hangen, maar dat is voor later, eerst de rest van het huis maar even afmaken!

Hoe bevalt onze slaapkamer?

Oh ik kan bijna niet in woorden uitdrukken hoe ontzettend blij we zijn met onze slaapkamer. Het is echt een plek om heerlijk tot rust te komen, waar we al onze spulletjes hebben en waar we heerlijk kunnen slapen! Ook het slapen op dezelfde verdieping als de kinderen is gewoon heel erg fijn! In het weekend liggen we regelmatig in de ochtend met zijn allen in bed en dat is echt ontzettend gezellig! Maar ook het op dezelfde verdieping slapen als de wc is ideaal hoor! Ik wou dat we dat hadden toen ik zwanger elke nacht twee trappen naar beneden moest lopen! Haha.

Hoe vinden jullie onze slaapkamer geworden? En houden jullie ook zo van mooi beddengoed? Ik ben echt heel erg benieuwd!!

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Marit 6 december 2020 - 10:33

Heel erg mooi alles past perfect bij elkaar, en die kleur groen is geweldig

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.