De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

by Tamara

Het mooie weer is nu officieel echt verleden tijd en daarom wordt het tijd om op zoek te gaan naar mooie winterjassen! Ik vind dat toch altijd nog best wel lastig hoor om een mooie winterjas te vinden voor mijn kinderen. Er zijn natuurlijk heel erg veel verschillende soorten en merken en een heleboel prijsklassen. Zelf vind ik dat een winterjas of een zomerjas best wat duurder mag zijn. Ik heb een paar keer een wat goedkoper jasje gekocht van bijvoorbeeld de H&M, maar die waren na een seizoen meteen helemaal afgedragen. Terwijl de winterjassen die ik vorig jaar voor de jongens kocht van Vingino, dit jaar nog helemaal prima zijn en makkelijk nog een ronde mee kunnen! Een winterjas moet ook gewoon goed zijn, lekker warm, een grote capuchon en van goede kwaliteit omdat je hem natuurlijk een heel seizoen elke dag draagt. In dit artikel laat ik mijn favoriete modellen zien voor jongens en voor meisjes en daarnaast laat ik de jas zien die Lauren uitzocht!

 

Winterjassen voor jongens.

Floris zijn lievelingskleur is groen en hij kan zijn hart ophalen, want groen lijkt de kleur voor winterjassen voor jongens te zijn dit jaar. Ik hou zelf heel erg van een beetje parka achtige modellen voor jongens. Lekker lang, zodat ook de benen een beetje warm blijven. Mijn beide jongens hebben een hekel aan mutsen, dus een grote capuchon is een must!

Tommy Hilfiger € 179,00

 

Tommy Hilfiger € 199,00

Tumble ‘n Dry € 69,99

Vingino € 119,99

Z8 € 79,95

Tumble ‘n Dry € 99,99

Winterjassen voor meisjes.

Lauren paste haar oude winterjas nog makkelijk, maar ze had in haar hoofd dat ze graag een roze jas wilde. Nu vond ik stiekem haar oude jas ook niet meer zo mooi en dus kreeg ze een nieuwe. Ze wilde zelf graag een roze met roze en roze jas, maar we hebben een compromis gesloten en het is deze jas geworden.

 

Hieronder nog meer hele leuke winterjassen voor meisjes!

Soft & Jolly € 84,95

Vingino € 99,99

Scotch R’Belle € 149,95

Z8 € 79,95

Like Flo € 89,95

Ammehoela € 99,99

 

Alle bovenstaande winterjassen voor jongens en meisjes vind je bij Olliewood!

 

In samenwerking met Olliewood.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Maud 25 oktober 2018 - 12:04

Mooie jassen, maar mijn hemel wat een geld! Mijn oudste moet ook nog een nieuwe jas, maar zal “gewoon” H&M worden denk ik.

Reply
Tineke 25 oktober 2018 - 07:16

Mooie jassen, ik vind die parka modellen altijd heel leuk!
Liefs

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.