De leukste schoencadeautjes voor jongens!

by Tamara

Met nog 1 week tot sinterklaas ben ik me alvast al even aan het oriënteren op leuke schoencadeautjes. Dit jaar is het eerste jaar dat beide jongens er wat meer van mee krijgen en Maxim die roept al een paar weken dat hij zijn schoen gaat zetten, erbij mag zingen en dat er dan de volgende dag een cadeautje in zit. Nu kreeg ik vroeger altijd een snoepje ofzo in mijn schoen, alleen lust Maxim echt geen snoep. Hij eet namelijk alleen hartige dingen en om nou een zak chips in zijn schoen te stoppen is ook weer iets haha!

Bij Lobbes hebben ze een aparte categorie gemaakt met het leukste overzicht aan goedkope schoencadeautjes. Dit zijn allemaal kleine pakketjes van rond de 4  euro die klein zijn en dus makkelijk in een schoen passen. Denk hierbij aan een voetbal, een klein autootje, een klein setje lego of een spelletje. Gewoon kleine leuke dingetjes.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik liever kleine cadeautjes koop dan snoep.  Allereerst natuurlijk omdat snoep niet echt gezond is. Ik ben niet heel erg snel hoor, als ze willen mogen ze best af en toe een snoepje ! Haha, maar ik koop dan liever iets waar ze nog wat langer iets aan hebben. Bijvoorbeeld een voetbal kunnen ze nog heel erg lang mee spelen en een snoepje eet je op en dan is het weg.

Ik ben overigens nog aan het discussiëren met Richard over hoe vaak ze hun schoen mogen zetten hier, ik mocht het vroeger namelijk elke dag en Richard maar 1 x. Ik dek dat het een middenweg word. Elke dag is wel erg veel, maar 1x is wel echt heel weinig vind ik. Zitten ze daarvoor al die Sinterklaas liedjes te leren hahhah.

Maxim is overigens ook druk bezig met zijn verlanglijstje, daar staat een heleboel playmobil op, (goh, dat had ik nou nooit verwacht) maar dt jaar staat er voor het eerst ook lego city op! Ik ben benieuwd of hij dat van de sint krijgt! Haha!

Ben jij ook al druk bezig met schoencadeautjes?

gesponsord

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Fleur 11 november 2015 - 06:40

Lobbes heeft hele leuk schoencadeatjes. De cadeautjes voor mijn neefjes en nichtjes koop ik hier ook meestal, want dat zijn er zo veel ;p Schoen zetten doen wij twee keer per week, op zaterdag en woensdag. Doe je mee met de Sinterklaas-link-up?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.