De leukste sandalen voor kinderen onder de 50 euro.

by Tamara

De zomer is inmiddels in volle gang en dus blijven de gewone schoenen hier in de kast en worden er alleen nog maar sandalen gedragen. Nu gaan sandalen hier nooit een heel seizoen mee. Ik weet niet wat dat is met die kinderen van mij, maar ze groeien als kool en die voeten groeien heel erg snel. Dus ze hadden weer nieuwe sandalen nodig en daarom ging ik op zoek! Ik hoor heel erg vaak dat mensen het lastig vinden om leuke sandalen te vinden voor hun kinderen en daarom besloot ik er een leuk overzichtje van te maken. Zeker voor meisjes is er ontzettend veel keuze en vond ik het best lastig om een keuze te maken. Voor de jongens koop is standaard elk jaar dezelfde sandalen van Orange babies, die blijven goed voor zolang ze passen en ze lopen er goed op. Bovendien slijt de zool niet zo heel erg snel, iets wat ook nogal een dingetje is hier haha.

De leukste sandalen voor meisjes onder de 50 euro.

Voor Lauren kocht ik een tijdje geleden al de sandalen rechtsboven, helaas passen ze nu al niet meer omdat ze ineens TWEE maten gegroeid is qua voeten, dus ik heb ze in Sarah’s kast gezet en ik hoop heel erg dat ze ze over een paar jaar past!

Kijk hier voor nog meer sandalen voor meisjes.

De leukste sandalen voor jongens.

Kijk hier voor nog meer sandalen voor jongens.

De sandalen rechtsonder van Orange babies heb ik net weer voor Floris besteld. Het wordt zijn derde paar! Niet deze zomer hoor, maar de afgelopen drie jaar kocht ik steeds dit model en dit merk sandalen voor hem en ze zijn zeker voor deze prijs echt helemaal top!

Alle sandalen uit het bovenstaande overzicht komen uit de webshop van Nelson. Als je nog op zoek bent naar sandalen voor kinderen dan zou ik daar zeker even een kijkje nemen, want ze hebben momenteel kortingen tot 50%! Er is ontzettend veel keuze en dus zit er vast iets voor jou of voor je kinderen bij!

Lopen jouw kinderen ook de hele zomer op sandalen? En wat voor soort sandalen koop jij meestal?

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Ilona 1 augustus 2018 - 21:34

Ik had ook Kipling sandalen gekocht voor mijn dochter, maar ze wilde ze absoluut niet aan want ze deden pijn volgens haar. Nu Teva en die bevallen heel goed!

Reply
Sharleen 1 augustus 2018 - 09:45

Hier altijd teva sandalen voor de meiden. Omdat ze daarmee ook in het water kunnen.

Reply
Ineke 1 augustus 2018 - 07:57

Precies net nieuwe sandalen voor onze zoon gekocht. Weer van Kipling, waren gewoon versleten door het vele dragen en gelijk een maat groter. Ik ga gelijk even op de webshop kijken voor mijn dochter die groeit er ook bijna uit.
Voor haar had ik ook Kipling maar vind die van orange baby ook leuk!

Reply
Kimberley BM 1 augustus 2018 - 07:35

Hier zijn de sandalen tot nu toe goed, beide hebben ze kipling sandalen was even een uitgave maar vind schoenen echt belangrijk.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.